Zakkenfilter

zakkenfilterIs het tijd om uw zakkenfilter na te laten kijken? Wilt u een afspraak maken bij een professioneel en dynamisch bedrijf dat met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn in zowel binnen- als buitenland! C&R Group is namelijk wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers zit in Nederland. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn tactisch verspreid over heel Nederland waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn tegen betaalbare en scherpe tarieven. Wij raden u aan om regelmatig uw zakkenfilter te laten controleren. Doet u dat niet? Dan kan het gebeuren dat uw zakkenfilter op een gegeven moment niet juist functioneert en dat wilt u uiteraard voorkomen. U kunt bij C&R Group ook periodiek uw afspraken in laten plannen. Op deze manier gaat uw zakkenfilter langer mee. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wilt u meer weten over één van onze andere diensten? Neem dan snel een kijkje op op de website en plan direct een afspraak in.

C&R Group, de specialist in het onderhoud van uw zakkenfilters

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met een groot team van deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben meer dan 30 ervaren monteurs in dienst die graag voor u klaar staan. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wij zijn een modern bedrijf dat door middel van moderne technieken uw zakkenfilter op de juiste wijze kunnen controleren en reinigen. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. In ons werk staan de volgende kernwaarden centraal: creatief en flexibel inspelen op uw wensen, een perfecte uitvoering van de opdracht en -last but not least- een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Met deze instelling werken wij letterlijk en figuurlijk op alle niveaus en streven wij naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. C&R Group beschikt over een 24 uursservice waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn.

Zakkenfilter laten reinigen door professionals?

Bij C&R Group bent u aan het juiste adres voor (technisch) reinigen, renovatie en meer. Voor het onderzoeken en reinigen van uw zakkenfilter bent u bij ons in goede handen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.