Zakkenfilter

zakkenfilterIs het tijd om uw zakkenfilter na te laten kijken? Wilt u een afspraak maken bij een professioneel en dynamisch bedrijf dat met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn in zowel binnen- als buitenland! C&R Group is namelijk wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers zit in Nederland. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn tactisch verspreid over heel Nederland waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn tegen betaalbare en scherpe tarieven. Wij raden u aan om regelmatig uw zakkenfilter te laten controleren. Doet u dat niet? Dan kan het gebeuren dat uw zakkenfilter op een gegeven moment niet juist functioneert en dat wilt u uiteraard voorkomen. U kunt bij C&R Group ook periodiek uw afspraken in laten plannen. Op deze manier gaat uw zakkenfilter langer mee. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wilt u meer weten over één van onze andere diensten? Neem dan snel een kijkje op op de website en plan direct een afspraak in.

C&R Group, de specialist in het onderhoud van uw zakkenfilters

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met een groot team van deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben meer dan 30 ervaren monteurs in dienst die graag voor u klaar staan. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wij zijn een modern bedrijf dat door middel van moderne technieken uw zakkenfilter op de juiste wijze kunnen controleren en reinigen. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. In ons werk staan de volgende kernwaarden centraal: creatief en flexibel inspelen op uw wensen, een perfecte uitvoering van de opdracht en -last but not least- een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Met deze instelling werken wij letterlijk en figuurlijk op alle niveaus en streven wij naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. C&R Group beschikt over een 24 uursservice waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn.

Zakkenfilter laten reinigen door professionals

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u professioneel een zakkenfilter reinigen kan? Bent u op zoek naar experts die graag de handen ineen slaan om uw zakkenfilter op de juiste wijze te onderzoeken en te reinigen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group. C&R Group staat voor Cleaning & Renovatie Group en is gevestigd in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw zakkenfilter kunnen onderzoeken en reinigen met de slimste en nieuwste methodes. Vandaag de dag weten vele bedrijven ons te vinden. Wij zijn niet alleen in Nederland actief hoewel 95% van onze klanten gevestigd is in Nederland. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze diensten en plan direct een afspraak met ons in. Wij zien uw aanvraag voor de reiniging van een zakkenfilter graag tegemoet.

Zakkenfilter laten reinigen door professionals

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Wij zijn een modern bedrijf waar veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en zijn verspreid door heel Nederland zodat wij u overal goed van dienst kunnen zijn. C&RR Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.  Als modern bedrijf bedienen we ons van de modernste technieken waarmee me een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. Daarnaast hebben wij onder andere een 24 uursservice voor storingen en vragen. C&R Group is het adres voor (technisch) reinigen, renovatie en meer.

Afspraak inplannen voor een zakkenfilter reinigen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inplannen van een afspraak? Dit kan eenmalig of periodiek. Wij vertellen u daar graag meer over. Onze medewerkers komen graag bij u langs om uw zakkenfilter op professionele wijze te onderzoeken en te reinigen.


Wij werken voor: