Zakkenfilter

zakkenfilterIs het tijd om uw zakkenfilter na te laten kijken? Wilt u een afspraak maken bij een professioneel en dynamisch bedrijf dat met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn in zowel binnen- als buitenland! C&R Group is namelijk wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers zit in Nederland. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn tactisch verspreid over heel Nederland waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn tegen betaalbare en scherpe tarieven. Wij raden u aan om regelmatig uw zakkenfilter te laten controleren. Doet u dat niet? Dan kan het gebeuren dat uw zakkenfilter op een gegeven moment niet juist functioneert en dat wilt u uiteraard voorkomen. U kunt bij C&R Group ook periodiek uw afspraken in laten plannen. Op deze manier gaat uw zakkenfilter langer mee. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wilt u meer weten over één van onze andere diensten? Neem dan snel een kijkje op op de website en plan direct een afspraak in.

C&R Group, de specialist in het onderhoud van uw zakkenfilters

Wilt u de luchtkwaliteit in uw bedrijfspand verbeteren en heeft u een zakkenfilter nodig? C& R Group uit Wijk en Aalburg levert en monteert alle soorten filters. C&R Group is een deskundig, ervaren en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat voor u de juiste zakkenfilter heeft en deze ook voor u kan monteren. Zowel voor verkoeling, verwarming of het filteren van microdeeltjes in de lucht is een zakkenfilter ideaal. Een zakkenfilter is voor uw luchtzuiveringsinstallatie, ventilatiesysteem, verwarmingsinstallatie en koelingssysteem (airco) de perfecte oplossing. Voor levering, montage en onderhoud van uw zakkenfilter bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Voor een optimaal werkend luchtzuiveringssysteem is een goede zakkenfilter onmisbaar. Met een goede luchtkwaliteit voorkomt u veel gezondheidsproblemen en het verlengt de levensduur van uw systeem. Alle reden dus om ervoor te zorgen dat de zakkenfilters in uw bedrijfspand altijd goed presteren. Wij kunnen voor u het complete filterprogramma onderhouden. Wij hebben meer dan 30 ervaren monteurs in dienst die allemaal VCA gecertificeerd zijn. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Met specifieke cursussen en trainingen zijn onze medewerkers in staat om vakkundig en veilig te werken. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn verspreid over heel Nederland zodat wij u overal van dienst kunnen zijn. Zelfs in het buitenland zijn wij actief.

Zakkenfilter tegen scherpe prijzen

Vanwege het grote aantal filters die wij inkopen krijgen wij zeer scherpe prijzen van de filterfabrikant. Uiteraard profiteert u daar ook van. De diensten die wij aanbieden zijn zeer divers. Wij doen (technische) reiniging, renovatie en coaten, keuken en afzuiging en nog veel meer. Als u een kijkje neemt op deze website dan zult u verrast zijn door de vele branches waarin wij actief zijn. Deze lopen uiteen van scheepvaart en vastgoed tot de chemische industrie en supermarkten. We hebben al de meest verschillende projecten afgerond. Desgewenst kunnen referenties worden opgevraagd. Wij mogen vele grote bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Denkt u hierbij aan Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Uiteraard voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de juiste normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers werken altijd volgens de geldende voorschriften en elke opdracht wordt door hen snel, veilig en vakkundig afgehandeld. Uiteraard werken wij ook netjes en laten wij de werkplek opgeruimd en schoon achter.

Flexibel

C& R Group speelt creatief en flexibel in op uw wensen. Als het om een of andere reden niet mogelijk is om onze werkzaamheden uit te voeren tijdens de gebruikelijke werktijden dan kunnen wij deze eventueel ook ’s nachts of in het weekend uitvoeren. Bij storingen en calamiteiten kunt u ons dag en nacht bereiken. Wij begrijpen heel goed dat apparatuur en machines zo snel mogelijk weer moeten functioneren en daarom bieden wij een 24 uursservice. Als haast geboden is dan is C&R Group er voor u! Wij houden van korte en snelle lijnen voor een optimaal contact met onze opdrachtgevers. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn dan ook tactisch verspreid door heel Nederland. Wij zijn wereldwijd inzetbaar al bevindt zich slechts 5% van onze opdrachtgevers in het buitenland. Als u contact met ons opneemt omdat de zakkenfilter van uw luchtzuiveringsinstallatie niet meer functioneert zoals het hoort dan denken wij graag met u mee over de juiste oplossing. Wij kunnen deskundig beoordelen of deze schoongemaakt of vervangen moet worden. U krijgt van ons advies op maat. Het is verstandig als u uw luchtzuiveringsinstallatie regelmatig laat controleren. C&R Group is er ook voor periodiek onderhoud

Duidelijke offerte

U wilt natuurlijk vooraf weten wat de kosten zijn van onze reinigingswerkzaamheden. U kunt een offerte opvragen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij houden van transparantie. Voor een frisse, schone lucht is het nodig dat de zakkenfilters goed schoon blijven en regelmatig worden vervangen. Ook worden storingen voorkomen als u uw luchtzuiveringsinstallatie op gezette tijden laat controleren. Alle reden dus om C&R Group in te schakelen als u reinigingswerkzaamheden wilt laten uitvoeren. Onze ervaren en goed opgeleiden monteurs zorgen voor een perfecte uitvoering van de opdracht en – last but nog least – de prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend. Al onze werkzaamheden voeren wij uit tegen scherpe tarieven. Het is ons streven om een langdurige relatie met onze opdrachtgevers op te bouwen die is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Als u vragen heeft over onze diensten dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Als modern bedrijf gebruiken wij de modernste technieken waarmee we een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet. Kortom, als u een deskundige zoekt die precies weet welke zakkenfilter het meest geschikt is voor uw luchtzuiveringssysteem dan is C&R Group de juiste partner voor u. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren, monteren en onderhouden van zakkenfilters. Kies voor de betrouwbaarheid, ervaring en professionaliteit van C& R Group! Wij staan graag voor u klaar!


Wij werken voor: