Zakkenfilter

zakkenfilterBent u op zoek naar een zakkenfilter? Een zakkenfilter wordt toegepast in een luchtbehandelingssysteem, een airconditioning en in industriële systemen. Doordat er op steeds meer plaatsen gebruik gemaakt wordt van luchtbehandelingssystemen is het noodzakelijk dat met regelmaat de zakkenfilter wordt vervangen. Vervangt u met regelmaat uw zakkenfilters dan zorgt u ervoor dat u een gezond leefklimaat behoudt in uw werkruimte. Wilt u uw zakkenfilter laten vervangen? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw luchtbehandelingssysteem. 

Een zakkenfilter online bestellen

Wilt u uw zakkenfilter bij C&R Group bestellen? Dit is zeker mogelijk. U kunt vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen. Onze vakmannen monteren graag uw nieuwe zakkenfilter op uw luchtbehandelingssysteem. Zo weet u zeker dat uw nieuwe filter naar behoren gemonteerd wordt en zal uw luchtbehandelingssysteem goed functioneren. Het is van belang dat u met regelmaat uw zakkenfilter vervangt. Zo voorkomt u een slechte luchtcirculatie door uw gebouw en blijft de leef en werkomgeving van uzelf en uw werknemers in goede conditie. 

Zakkenfilter repareren of nodig? Welkom bij C&R Group!

U bent bij C&R Group aan het juiste adres voor het bestellen van uw zakkenfilter. Wij monteren voor u uw zakkenfilter en indien gewenst komen wij met regelmaat uw zakkenfilter inspecteren. Wij ontzorgen u volledig in het onderhouden van uw luchtbehandelingssysteem. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn een modern bedrijf waarbij veiligheid, hygiëne en milieu hoog in het vaandel staan. Alle medewerkers die werkzaam zijn bij de C&R Group zijn VCA gecertificeerd. U kunt bij ons terecht voor diverse technische reinigingswerkzaamheden en voor renovaties. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Bij C&R Group werken meer dan 25 ervaren monteurs. 

Heeft u vragen over onze reinigingsdiensten of over eventuele renovaties aan uw luchtbehandelingssysteem? Wij bieden u een 24 uursservice aan. U kunt ons te allen tijde bereiken. Heeft u een storing aan uw luchtbehandelingssysteem? Geeft u ons een belletje en wij proberen zo snel mogelijk een monteur naar u te sturen. Wilt u meer weten over onze manier van werken of wilt u graag een zakkenfilter bestellen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.