Zakkenfilter

zakkenfilterOp zoek naar een zakkenfilter? Op steeds meer plaatsen wordt gebruik gemaakt van een luchtbehandelingssysteem. Zo zijn deze systemen bijvoorbeeld te vinden in fabrieken en werkplaatsen maar ook in scholen en ziekehuizen. Daarnaast wordt er ook in woningen steeds meer gebruik gemaakt van een luchtbehandelingssysteem. Een goed functionerend luchtbehandelingssysteem zorgt voor een gezond leefklimaat in een ruimte. Om het luchtbehandelingssyteem goed te laten werken is het nodig om het systeem goed schoon te houden. Het kan dan nodig zijn om een nieuw zakkenfilter te plaatsen.

Een nieuw zakkenfilter bestellen

Heeft uw luchtbehandelingssyteem een nieuw zakkenfilter nodig? U vindt alle soorten en merken filters bij C&R Group. Wij leveren niet alleen het zakkenfilter dat u nodig heeft maar kunnen het ook direct voor u monteren. Zo weet u zeker dat het nieuwe filter op de juiste manier gemonteerd is en dat uw luchtbehandelingssysteem optimaal zal functioneren. Het is belangrijk dat een zakkefilter tijdig wordt vervangen om een goede luchtkwaliteit te kunnen garanderen. Daarom bieden we u bij C&R Group ook de mogelijkheid om het complete filterprogramma door ons te laten onderhouden. We ontzorgen u graag!

Een zakkenfilter van C&R Group

Bij C&R Group werken meer dan 25 ervaren monteurs. Onze medewerkers zijn verspreid over heel het land, waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Ook kunnen we u hierdoor scherpte tarieven aanbieden. C&R Group is een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat voornamelijk binnen Nederland werkzaam is. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij C&R Group hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn allemaal VCA gecertificeerd en we werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP.

Bij C&R Group staan uw wensen centraal. Wilt u graag weten wanneer uw zakkenfilter vervangen moet worden of heeft u misschien te maken met een defect in het luchtbehandelingssysteem? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar! We bieden u altijd een passende oplossing. Is het bijvoorbeeld niet mogelijk om tijdens reguliere werkuren langs te komen? Wij kunnen ons personeel ook in het weekend of ‘s nachts inplannen. Zo denken we graag met u mee. Bij C&R Group kunt u altijd rekenen op deskundig advies en professionele service. Wilt u meer weten over onze manier van werken of wilt u graag een nieuw zakkenfilter bestellen en laten monteren? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u wat we bij C&R Group voor u kunnen betekenen!