Zakkenfilter

zakkenfilterIs het tijd om uw zakkenfilter na te laten kijken? Wilt u een afspraak maken bij een professioneel en dynamisch bedrijf dat met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn in zowel binnen- als buitenland! C&R Group is namelijk wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers zit in Nederland. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn tactisch verspreid over heel Nederland waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn tegen betaalbare en scherpe tarieven. Wij raden u aan om regelmatig uw zakkenfilter te laten controleren. Doet u dat niet? Dan kan het gebeuren dat uw zakkenfilter op een gegeven moment niet juist functioneert en dat wilt u uiteraard voorkomen. U kunt bij C&R Group ook periodiek uw afspraken in laten plannen. Op deze manier gaat uw zakkenfilter langer mee. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wilt u meer weten over één van onze andere diensten? Neem dan snel een kijkje op op de website en plan direct een afspraak in.

C&R Group, de specialist in het onderhoud van uw zakkenfilters

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met een groot team van deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben meer dan 30 ervaren monteurs in dienst die graag voor u klaar staan. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wij zijn een modern bedrijf dat door middel van moderne technieken uw zakkenfilter op de juiste wijze kunnen controleren en reinigen. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. In ons werk staan de volgende kernwaarden centraal: creatief en flexibel inspelen op uw wensen, een perfecte uitvoering van de opdracht en -last but not least- een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Met deze instelling werken wij letterlijk en figuurlijk op alle niveaus en streven wij naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. C&R Group beschikt over een 24 uursservice waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn.

Zakkenfilter laten reinigen door professionals

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor het schoonmaken van een zakkenfilter? Bent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Cleaning Renovatie. Cleaning Renovatie is gevestigd in Wijk en Aalburg maar komt wereldwijd naar u toe, echter 95% van onze klanten is gevestigd in Nederland. Wij hebben veiligheid, milieu en hygiëne hoog in ons vaandel staan. Als modern bedrijf bedienen we ons van de modernste technieken waarmee me een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Hier vindt u al onze specialiteiten voor het schoonmaken van uw zakkenfilter. Wij zien uw aanvraag voor het inplannen van een zakkenfilter schoonmaken graag tegemoet.

Zakkenfilter reinigen door Cleaning Renovatie

Cleaning Renovatie slaat graag de handen in één om bij u langs te komen voor het onderzoeken en reinigen van uw zakkenfilter. Is het niet mogelijk om onder werktijden een afspraak met ons in te plannen? Dan komen wij ook graag in de avonduren bij u langs en ook in het weekend is het mogelijk om een afspraak met ons in te plannen. Doordat wij beschikken over een groot team van 30 specialisten kunnen wij binnen een korte tijd een onderzoek en reiniging bij uw bedrijf uitvoeren. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn tactisch verspreid over heel Nederland waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn tegen betaalbare en scherpe tarieven. Wij zijn groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en zijn in het bezit van de meest recente certificaten in de voedselveiligheid. Wij werken volgens de normen van onder andere : HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.

Afspraak inplannen voor een zakkenfilter reinigen?

Bij Cleaning Renovatie bent u aan het juiste adres voor (technisch) reinigen, renovatie en meer. Voor het onderzoeken en reinigen van uw zakkenfilter bent u bij ons in goede handen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Cleaning Renovatie beschikt over een 24 uursservice waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn.


Wij werken voor: