Zakkenfilter

zakkenfilterBent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u een zakkenfilter kan reinigen? Is de zakkenfilter van uw ventilatiesysteem toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u uw ventilatiesysteem periodiek laten checken? U bent bij C&R Group van harte welkom. Wij beschikken over meer dan 25 monteurs die graag voor u klaar staan. Wij raden het u sterk aan om regelmatig uw zakkenfilters te laten controleren en reinigen. Als u dat nalaat dan kan het gebeuren dat uw zakkenfilter verstopt raakt of dat bacteriën en ziekteverwekkers hun gang kunnen gaan. C&R Group heeft jarenlange ervaring met het controleren en reinigen van zakkenfilters en ventilatiesystemen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden.

Technisch reinigen, renovatie en meer

Op zoek naar een zakkenfilter? C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn voor u hét bedrijf waar u van op aan kunt als het gaat om het onderhouden van luchtbehandelingssystemen en ventilatiesystemen. C&R Group staat bekend als een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de juiste richtlijnen. Onze vakmannen doen (technisch) reinigen, renovatie en meer. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VION, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, Friesland Campina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. C&R Group beschikt over onder andere een 24 uursservice. Wij staan altijd voor u klaar. 

Meer weten over zakkenfilter reinigen?

Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor het controleren en/of reinigen van uw zakkenfilter? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers. Via onze website kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in. Vele klanten gingen u al voor en zij hoeven zich geen zorgen te maken over hun zakkenfilter omdat deze altijd naar behoren functioneert. Door met regelmaat uw zakkenfilter te controleren en te reinigen zal uw ventilatiesysteem langer mee gaan en bovendien worden er geen bacteriën en ziekteverwekkers de ruimte in geblazen. Een sterk vervuild ventilatiesysteem verliest rendement dus schakel ons in om het systeem optimaal te laten functioneren.