Zakkenfilter

zakkenfilterHeeft u een zakkenfilter nodig voor uw ventilatiesysteem? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor het onderhouden van luchtbehandelingssystemen maar dat ook onderdelen voor uw ventilatie systemen heeft? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van C&R Group. Wij bieden u verschillende soorten en maten zakkenfilters aan die u heel eenvoudig kunt bestellen. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Bent u benieuwd wat onze producten en onze monteurs wij voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar onderdelen voor uw ventilatie systeem of is een onderdeel aan vervanging toe? De monteurs van C&R Group staan graag voor u klaar. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van renovatie en technische reiniging. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers als u op zoek bent naar een zakkenfilter. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en gaan graag voor u aan de slag.

Ervaren monteurs en ruime zakkenfilter voorraad

Op zoek naar een specialist voor een zakkenfilter? C&R Group is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele bedrijven weten ons te vinden maar ook aan particulieren bieden wij onze diensten aan. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Onze vakmannen doen (technische) reiniging, renovatie en veel meer. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Veiligheid, milieu en hygiëne staat hoog in het vaandel bij C&R Group. Wij zijn uw zakkenfilter specialist.

C&R Group: de zakkenfilter specialist

Wij zijn voor u de zakkenfilter specialist in de regio. Wij bieden u een 24 uur service aan voor het oplossen van al uw problemen. C&R Group staat bekend als een modern bedrijf dat graag aan de slag gaat voor zijn klanten. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw ventilatiesysteem moet onderhouden of bent u op zoek naar een zakkenfilter? C&R Group heeft verschillende zakkenfilters op voorraad. Wilt u graag meer weten over onze diensten of bent u benieuwd welke onderdelen voor uw ventilatie systeem geschikt zijn? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website.