Zakkenfilter

zakkenfilterBent u in het bezit van een zakkenfilter en is het tijd om uw zakkenfilter professioneel te laten controleren? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat met u meedenkt en periodiek langskomt voor controle? Wij heten u van harte welkom bij C&R Group. C&R Group is gevestigd in Wijk en Aalburg en is een begrip in de regio. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn tactisch verspreid over heel Nederland waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn tegen betaalbare en scherpe tarieven. Een zakkenfilter controleren en reinigen moet u overlaten aan experts. Wij raden het u aan om contact op te nemen met één van onze medewerkers om een afspraak met ons in te plannen. Door de jaren heen hebben wij vele bedrijven geholpen met het controleren en reinigen van een zakkenfilter. Laat u dit op z’n beloop dan kan het gebeuren dat uw zakkenfilter na een tijdje niet meer naar behoren werkt en er problemen ontstaan. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Voor het controleren en reinigen van een zakkenfilter bent u bij C&R Group aan het juiste adres.

Technisch reinigen, renovatie en meer

C&R Group heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd en wij kunnen ook voor uw zakkenfilter veel betekenen. Het is belangrijk dat u regelmatig uw zakkenfilter laat controleren door experts. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Bij ons staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Als modern bedrijf bedienen we ons van de modernste technieken waarmee me een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en steken graag de handen uit de mouwen voor uw bedrijf. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Zakkenfilter laten reinigen of vervangen door professionals

Wilt u een afspraak maken voor het controleren en reinigen van uw zakkenfilter? U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers. Daarnaast beschikken wij over een 24 uursservice waardoor wij u bij storingen ook in de avonduren goed van dienst kunnen zijn.