Zakkenfilter

zakkenfilterBent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat de reiniging van uw zakkenfilter voor u overneemt? Bent u op zoek naar een modern bedrijf dat werkt volgens de juiste richtlijnen en regels? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Vele bedrijven weten ons te vinden en zij maken gebruik van onze periodieke onderhoudsbeurten. Bent u op zoek naar experts die uw zakkenfilter op de juiste wijze kunnen onderzoeken en reinigen? De experts van C&R Group gaan graag voor u aan de slag. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste papieren en zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al onze monteurs op de hoogte zijn van de laatste richtlijnen en cursussen volgen die belangrijk zijn voor het reinigen van onder andere zakkenfilters. 

Technisch reinigen, renovatie en meer

Is uw zakkenfilter toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u zeker weten dat uw zakkenfilter naar behoren werkt? U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij gaan graag zo snel mogelijk aan de slag omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is dat uw apparaten en machines op de juiste manier werken. De medewerkers van C&R Group plannen periodiek een onderhoudsbeurt in. U kunt het regelmatige onderhoud helemaal aan ons overlaten en wij geven u van te voren een seintje dat wij bij u langskomen. De experts van C&R Group zorgen ervoor dat uw zakkenfilter op de juiste manier wordt onderzocht en gereinigd. Doet u dit niet op tijd dan kan het gebeuren dat uw zakkenfilter verstopt raakt of dat er vuiligheid ophoopt in uw ventilator. Dit wilt u uiteraard voorkomen. C&R Group beschikt over meer dan 30 monteurs die graag voor u aan de slag gaan. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers die graag voor u klaar staan. 

Zakkenfilter laten reinigen of vervangen door professionals

Wilt u meer weten over de diensten van de C&R Group? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt altijd een kijkje nemen op deze website of vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. C&R Group staat bekend als een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staat. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wij zijn 24/7 bereikbaar!