Warmtekrachtkoppeling schoonmaken

Waarom de warmtekrachtkoppeling schoonmaken?

warmtekrachtkoppeling schoonmakenOp zoek naar warmtekrachtkoppeling schoonmaken? Een warmtekrachtkoppeling kan door intensief gebruik vervuild raken. Is een warmtekrachtkoppeling vervuild, dan zorgt dat er voor dat er grote drukverschillen ontstaan waardoor het rendement ernstig afneemt. Met regelmaat de warmtekrachtkoppeling schoonmaken is daarom erg belangrijk. C&R Group is een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf waar u op kunt rekenen. Wij reinigen bijvoorbeeld de rookgassenkoeler, de interkoeler, de condensor, de pijpenbundel, de motorwaterkoeler en de warmtewisselaar. Zo demonteren, reinigen en monteren wij alle verontreinigde onderdelen. Hierdoor is optimaal rendement van de installatie gewaarborgd. Door tijdig een technische reiniging uit te laten voeren worden bovendien storingen voorkomen. Ook het leveren van nieuwe pakkingen en het opnieuw isoleren behoort tot de mogelijkheden. 

Warmtekrachtkoppeling schoonmaken door C&R Group

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat uw warmtekrachtkoppeling schoonmaken kan? C&R Group is een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Deze medewerkers en ook partnerbedrijven zijn verspreid over heel het land, waardoor wij u altijd snel van dienst kunnen zijn en u scherpe tarieven kunnen bieden. We werken bij C&R Group met meer dan 25 ervaren monteurs. Onze medewerkers volgen met regelmaat trainingen en cursussen, waardoor wij u als reinigings- en conserveringsbedrijf altijd optimaal van dienst kunnen zijn. 

Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij C&R Group hoog in het vaandel. Zo wordt afval dat vrijkomt bij een reinigingsbeurt afgevoerd conform de Wet Milieubeheer. Al onze medewerkers zijn VCA gekwalificeerd. Wij werken de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. C&R Group is voornamelijk werkzaam binnen Nederland maar is ook buiten de landsgrenzen actief. 

Hoe kan C&R Group u van dienst zijn?

De warmtekrachtkoppeling schoonmaken is een specialistisch werk. C&R Group zorgt er graag voor dat de warmtekrachtkoppeling weer optimaal functioneert. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Graag denken we met u mee en denken we na over de best mogelijke aanpak. Uw wensen staan bij ons centraal. We werken met korte communicatielijnen, zodat we u snel kunnen helpen. Wij zijn flexibel en kunnen bijvoorbeeld, indien nodig, onze medewerkers ook ‘s nachts of in het weekend inplannen als het niet mogelijk is om een reiniging tijdens reguliere werkuren uit te voeren. Zo komen we altijd tot een passende oplossing. Wilt u graag meer weten over onze manier van werken? Of wilt u graag weten wanneer het tijd is voor het warmtekoppeling schoonmaken? Wij vertellen u graag meer! Neem contact met ons op, wij horen graag van u!