Vernevelingssysteem

vernevelingssysteemBent u in het bezit van een vernevelingssysteem en wilt u binnenkort een onderhoudsbeurt inplannen? Bij C&R Group bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en plannen wij zo snel mogelijk een afspraak met u in. Het is van groot belang dat u regelmatig uw vernevelingssysteem laat onderzoeken op vervuiling. Indien u dat niet doet is de kans groot dat uw vernevelingssysteem op een gegeven moment niet meer naar behoren werkt. Dat wilt u uiteraard voorkomen. In de loop van de jaren heeft C&R Group haar dienstverlening uitgebreid zodat wij u op verschillende locaties goed van dienst kunnen zijn. Onze monteurs komen graag bij u langs om uw vernevelingssysteem te onderzoeken en indien nodig te reinigen. Wij werken volgens duidelijke afspraken en hebben veiligheid, milieu en hygiëne hoog in ons vaandel staan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en zijn in het bezit van de meest recente certificaten in de voedselveiligheid.

Offerte aanvragen?

Periodiek uw vernevelingssysteem schoonmaken

Wordt het tijd dat het vernevelingssysteem van uw bedrijf wordt schoongemaakt? Vertoont het vernevelingssysteem kuren? Wat de reden ook mag zijn; u kunt te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met de specialisten van C&R Group. C&R Group is gevestigd in Wijk en Aalburg maar wij komen graag bij u langs in heel Nederland. C&R Group is wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers zit in Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in voor het reinigen van uw vernevelingssysteem. Het is van groot belang dat u regelmatig het vernevelingssysteem laat controleren. Doet u dat niet? Dan kan het systeem verstopt raken, minder functioneren of zelfs kapot gaan. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze aangeboden diensten en plan direct een afspraak bij ons in. Wij zien uw aanvraag voor een vernevelingssysteem reinigen graag tegemoet.

Vernevelingssysteem goed onderhouden met C&R Group

C&R Group is gespecialiseerd in (technisch) reinigen, renovatie en staat graag voor u klaar. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Met 30 monteurs zijn wij groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Wij werken met korte lijnen en hebben veiligheid, milieu en hygiëne hoog in ons vaandel staan. Wij werken volgens de normen van onder andere: HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Al onze medewerkers zijn namelijk VCA gecertificeerd en zijn in het bezit van de meest recente certificaten in de voedselveiligheid. Als modern bedrijf bedienen wij ons van de modernste technieken waarmee wij een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Afspraak inplannen voor vernevelingssysteem?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het reinigen en onderzoeken van het vernevelingssysteem van uw bedrijf? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over het inplannen van onderhoudsdagen. Daarnaast vertellen wij u graag meer over onze diensten en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.


Wij werken voor: