Vernevelingssysteem

vernevelingssysteemBent u op zoek naar een modern bedrijf dat voor u een vernevelingssysteem op professionele wijze kan reinigen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat werkt volgens de juiste veiligheidsnormen? Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in. Het is erg belangrijk dat u regelmatig uw vernevelingssysteem laat reinigen. Hiermee voorkomt u bacteriën, ziekteverwekkers en andere vuiligheid dat kan ophopen in uw vernevelingssysteem. De experts van C&R Group gaan graag voor u aan de slag. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden voor professionele reiniging van oppervlakten, vernevelingssystemen en airco’s. 

Offerte aanvragen?

Vernevelingssysteem laten reinigen door experts

Op zoek naar een specialist voor het technisch inspecteren of reinigen van een vernevelingssysteem? Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat graag de handen uit de mouwen steekt bent u bij C&R Group aan het juiste adres. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat bestaat uit een groot team van deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij beschikken over meer dan 25 ervaren monteurs die verspreid zijn over heel Nederland. Hierdoor kunnen wij u in heel Nederland goed van dienst zijn en kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden voor onze diensten. C&R Group staat bekend om zijn technisch reinigen, renovatie en meer. Wij hebben onder andere een 24 uursservice voor storingen en voor al uw vragen over uw vernevelingssysteem. Veiligheid, milieu en hygiëne staat hoog in het vaandel bij de medewerkers van C&R Group. Wij werken volgens de normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd.

Afspraak maken voor reinigen of plaatsen van een vernevelingssysteem

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het reinigen van uw vernevelingssysteem? Wij vertellen u daar graag meer over. In vele gebouwen en kassen wordt er gebruik gemaakt van vernevelingssystemen. De experts van C&R Group komen graag bij u langs om uw vernevelingssystemen op de juiste manier te controleren en te onderhouden. Wij plannen graag zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek met u in. C&R Group werkt voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.