Vernevelingssysteem

vernevelingssysteemBent u op zoek naar een bedrijf dat uw  vernevelingssysteem weer brandschoon kan maken? Heeft u een vernevelingssysteem in uw kantoorpand of in uw woning en is uw systeem aan een onderhoudsbeurt toe? Bij C&R Group bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar specialisten die op een professionele manier uw vernevelingssysteem kunnen schoonmaken. Het is van groot belang dat u regelmatig uw vernevelingssysteem na laat kijken. Een onderhoudsbeurt is hiervoor een unieke gelegenheid. Door een onderhoudsbeurt uit te laten voeren door de specialisten van C&R Group bent u verzekerd van een goede onderhoudsbeurt. Bij C&R Group werken meer dan 25 ervaren monteurs die u goed van dienst kunnen zijn. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak inplannen? U kunt ons vrijblijvend benaderen. Wij staan u graag te woord. 

Offerte aanvragen?

Vernevelingssysteem van C&R Group

Bij C&R Group vindt u verschillende onderhoudsdiensten die wij voor u graag uitvoeren. Door regelmatig uw vernevelingssysteem schoon te maken zult u merken dat u zich in een gezonder werk- en leefklimaat bevindt. Daarnaast heeft uw vernevelingssysteem een langere levensduur en een lager energieverbruik. U zult merken dat er frisse en schone lucht verspreid wordt door de ruimte. Daarnaast is het belangrijk dat u regelmatig uw systeem laat schoonmaken om bacteriegroei en schimmels te voorkomen. U bent bij ons aan het juiste adres voor het technisch reinigen van uw systemen. Wij bieden u een 24-uursservice dienst aan. Op deze manier kunt u ons altijd bereiken als uw systeem een storing aangeeft. C&R Group is voor u het bedrijf voor het (technisch) reinigen en renoveren van uw vernevelingssysteem. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Schoonmaken en onderhoud van een vernevelingssysteem

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. C&R Group is een modern bedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Bij ons staan de veiligheid, het milieu en de hygiëne hoog in het vaandel. Bent u benieuwd naar de reinigingsdiensten die wij aanbieden of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het schoonmaken van uw vernevelingssysteem? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.