Verdamper schoonmaken

verdamper schoonmakenWilt u de verdamper schoonmaken? En wilt u dit op een professionele manier laten doen? Bij C&R Group zijn we u graag van dienst. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. We hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst, die verspreid zijn over het hele land die uw verdamper schoonmaken kunnen. We bieden u onze 24-uursservice, waardoor er altijd snel een monteur van C&R Group ter plaatse kan zijn om u te kunnen helpen! 

Waarom de verdamper schoonmaken? 

Waarom is de verdamper schoonmaken zo belangrijk? Als de verdamper niet op tijd wordt gereinigd dan kunnen er verschillende problemen ontstaan. Vetten, schimmels en stof zorgen er namelijk op termijn voor dat de verdamper vervuild raakt. De koelcapaciteit van de verdamper neemt dan af, de vervuiling in de verdamper wordt verspreid over de ruimte en tast uw producten aan, de verdamper kan gaan lekken omdat de afvoer en de lekbak verstopt raken en ook de levensduur van uw dure installatie wordt aangetast. Deze problemen zijn eenvoudig te voorkomen als u de verdamper tijdig laat reinigen. 

De verdamper schoonmaken door C&R Group

Bij C&R Group bent u aan het juiste adres als het gaat om technisch reinigen en renoveren. Een verdamper schoonmaken? Bij C&R Group doen we het graag voor u. We gaan op professionele en zorgvuldige wijze te werk bij het schoonmaken van uw verdamper. We demonteren, reinigen, desinfecteren en hermonteren de installatie. Dit alles gebeurt altijd in goed overleg met u als opdrachtgever. Bij C&R Group bieden we u niet alleen de beste service voor een scherpe prijs. We bieden u ook deskundig en eerlijk advies. Wilt u graag dat uw verdamper voortaan altijd tijdig wordt schoongemaakt? Kies dan voor het periodiek reinigen door C&R Group. U krijgt dan vanzelf een melding van ons op het moment dat het tijd is om de verdamper te laten reinigen. Zo weet u zeker dat uw verdamper altijd optimaal blijft functioneren! 

Bij C&R Group vinden we milieu, veiligheid en hygiëne heel belangrijk. We werken daarom volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Ook zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. We werken voor veel grote bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina en Gemeente Den Haag. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laat het ons weten. We horen graag van u hoe we u bij C&R Group van dienst kunnen zijn!