Verdamper schoonmaken

verdamper schoonmakenOp zoek naar een specialist voor het verdamper schoonmaken? Zoals u misschien wel weet kunnen verdampers vervuild raken door verschillende vetten en stoffen. Er kunnen zelfs schimmels ontstaan in uw verdamper. Uw verdamper schoonmaken is zoals u leest erg belangrijk. Uw verdamper schoonmaken is zeer belangrijk voor de levensduur van uw verdamper. Ook kunt u zo uw verdamper beter onderhouden en kunt u dit vaker checken. Vind u het een hele klus om uw verdamper schoon te maken? Wij maken graag uw verdamper schoon. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van diverse verdampers. Als u niet tijdig uw verdamper grondig reinigt dan kan het zijn dat de verdamper zijn koelcapaciteit verliest.  Het is erg belangrijk voor de levensduur van uw verdamper dat u met regelmaat een grondige schoonmaak doet. Wij kunnen u zeer goed helpen met uw verdamper schoonmaken. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers

Voordelen verdamper schoonmaken

Als u met regelmaat uw verdampers laat reinigen kunt u veel problemen voorkomen. Doordat dit herhaaldelijk word gedaan bespaard u energiekosten en verlengt u zeker de levensduur van uw apparaat. Daarnaast bevordert het ook de bedrijfshygiene. Het is voor uw bedrijfspand zeer belangrijk dat deze reiniging met regelmaat terug komt. Wij willen dit graag voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat wij op tijd bij uw pand uw verdampers schoonmaken . Wij zorgen ervoor dat alles keurig via de richtlijnen word gereinigd. Al onze medewerkers zijn namelijk VCA gecertificeerd. Bij ons staat milieu, veiligheid en hygiene voorop! Bij C&R Group werken wij volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Verdamper schoonmaken op moeilijk bereikbare plaatsen

De afgelopen jaren zijn wij er ons van bewust dat veel verdampers op moeilijk bereikbare plekken hangen.Doordat wij jarenlange ervaring hebben met het grondig schoonmaken van verdampers kunnen wij dit voor u regelen zodat u uzelf niet in moeilijk bochten hoeft te wringen. Wij zoeken naar een passende oplossing en hebben altijd de juiste materialen bij ons. Na grondig reinigen van de verdamper kan C&R Group de lamellen van een coating voorzien. De installatie wordt na behandeling voorzien van een duidelijke sticker waarop de laatste behandeldatum staat vermeld. Wij demonteren, reinigen, desinfecteren en hermonteren installaties in goed overleg met de opdrachtgever, zodat de bedrijfsvoering geen hinder ondervindt van de werkzaamheden.