Verdamper schoonmaken

verdamper schoonmakenOp zoek naar een bedrijf dat uw verdamper schoonmaken kan? Als u een verdamper heeft dan wilt u natuurlijk dat de verdamper lang mee zal gaan. Een periodieke technische reiniging draagt in grote mate bij aan een lange levensduur van een verdamper. Bij C&R Group bent u aan het juiste adres voor technische reiniging, renovaties en meer. Wij zorgen er door middel van een grondige reiniging graag voor dat uw verdamper weer volledig naar behoren functioneert. 

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. De specialist voor het verdamper schoonmaken binnen uw organisatie. Met meer dan 25 ervaren monteurs in dienst kunnen we u altijd snel van dienst zijn. Ook kunnen we u dankzij korte communicatielijnen snelle en duidelijke communicatie bieden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. We bieden u onze 24-uurs service, zodat u ons altijd met vragen kunt bereiken. 

Het belang van een verdamper schoonmaken 

Om ervoor te zorgen dat schimmels, vetten en stof geen kans krijgen is het belangrijk om de verdamper tijdig schoon te laten maken. C&R Group gaat bij het verdamper schoonmaken deskundig en grondig te werk. De verdamper wordt door C&R Group gedemonteerd, gereinigd, gedesinfecteerd en weer opnieuw gemonteerd. Door tijdig uw verdamper schoon te laten maken voorkomt u dat uw producten besmet worden, dat de verdamper gaat lekken, dat de levensduur van de verdamper afneemt en dat de verdamper onnodig veel stroom gaat verbruiken. Wilt u er zeker van zijn dat uw verdamper optimaal blijft functioneren? U kunt er ook voor kiezen om bij C&R Group een meerjarenplan af te sluiten. U kunt dan de periodieke reiniging van de verdamper volledig aan ons overlaten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over deze mogelijkheid. 

Een verdamper schoonmaken door C&R Group

Waarom een verdamper schoonmaken door C&R Group? Bij C&G Group werken we met de modernste technieken, zodat we een optimaal resultaat kunnen bereiken. Milieu, veiligheid en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast werken we volgens de normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. 

Wilt u meer weten over het verdamper schoonmaken? Heeft u misschien een vraag over onze aanpak? Of wilt u weten wat er mogelijk is als het gaat om het uitvoeren van een reiniging buiten reguliere werktijden? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!