Verdamper reinigen

verdamper reinigenBent u op zoek naar een bedrijf dat uw verdamper reinigen kan? Wij begrijpen heel goed dat als u een verdamper heeft, u deze verdamper goed wilt onderhouden. Als u uw verdamper goed en met regelmaat onderhoud is de kans groter dan uw verdamper langer mee gaat. U bent bij ons zoals u merkt, op het goede adres als u op zoek bent naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in het reinigen van verdampers. Een verdamper reinigen is een klus voor één van onze 25 gespecialiseerde monteurs. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd, hierdoor zijn al onze monteurs up to date met betrekking tot de handeling: verdamper reinigen
U merkt waarschijnlijk al dat veiligheid, milieu en hygiene hoog in ons vaandel staan. 

Een verdamper reinigen door C&R Group

U bent bij ons aan het goede adres, als u op zoek bent naar een erkend bedrijf die ervaring heeft met het reinigen van verdampers. Wij zijn namelijk een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met zeer deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn dé specialist voor de verdamper reinigen binnen uw organisatie. Wij  bieden u onze 24 uursservice aan. Dit betekend dat u ons, altijd met diverse vragen of indien u problemen heeft, kunt bereiken. Doordat wij korte lijntjes hebben met onze monteurs hebben wij een snelle en duidelijke communicatie. Hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn. 

Bij C&R Group werken wij met de modernste technieken. Dit doen wij zodat wij een optimaal resultaat kunnen bereiken en dit aan u, aan kunnen bieden. Bij ons staan milieu, veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel. Hierdoor vinden wij het erg belangrijk dat al onze medewerkers gecertificeerd zijn met het officiele VCA certificaat. Daarnaast werken wij volgens de normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Wij zijn een modern bedrijf, wij zijn namelijk altijd up to date met nieuwe bepalingen en regelgevingen. Ook werken wij voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wij zijn een klein bedrijf wat groot is in zijn uitvoering. 

Hebben wij u enthousiast gemaakt over onze diensten en denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze uitgebreide website. Indien u vragen heeft horen wij dit graag. Wij staan u graag persoonlijk te woord.