Ventilator repareren

ventilator reparerenOp zoek naar een specialist voor het ventilator repareren? Wij, van Cleaning en Renovatie Group, zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het repareren van ventilatoren. Als u op zoekt bent naar een erkend bedrijf voor ventilator repareren dan bent u hier bij ons op de juiste plaats. Ventilator repareren is een karwei voor onze ervaren medewerkers. Al onze ervaren medewerkers zijn VCA gecertificeerd, dit vinden wij erg belangrijk. Zo zijn al onze medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van renoveren en van ventilator repareren. Het reinigen en repareren van ventilatoren zijn tijdrovende reparaties, dit komt doordat de ventilatoren vaak op moeilijk bereikbare plekken staan. Denkt u aan daken of in kelders. Onze medewerkers staan graag voor u klaar zodat u zelf niet het dak op hoeft of in uw kelder moet. Doordat de meeste ventilatoren niet in het zicht zitten word het vaak vergeten dat het nodig is om de ventilatoren eens in de zoveel tijd te laten reinigen. Dit voorkomt dat uw ventilator kapot gaat, en dat wij uw ventilator moeten repareren of zelfs vervangen. Indien dit toch het geval is, geeft u ons een belletje en wij staan zo snel als wij kunnen bij u op de stoep. 

Ventilator repareren door C&R Group

Een ventilator is een luchtverplaatsingsapparaat dat vaak intensief word gebruikt. Een ventilator is een kwetsbaar apparaat, dit komt omdat de lucht vaak veel stofdeeltjes en vuil bevat. Dit word allemaal door een ventilator gezogen of geblazen. Hierdoor kan er door achterstallig onderhoud een ventilator kapot gaan. Het is daardoor erg belangrijk dat u uw ventilator regelmatig reinigt, om stukken te voorkomen. Is uw ventilator helaas kapot gegaan en bent u genoodzaakt om uw ventilator te laten repareren? Wij staan u graag te woord. 

Over de C&R Group

 
C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met 25 deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn een modern bedrijf, die veiligheid, milieu en hygiene erg belangrijk vind. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. C&R Group werkt voor veel grote bekende bedrijven. Denkt u aan Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.  Doordat wij u graag van dienst zijn hebben wij een 24 uursservice. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.

Is uw ventilator stuk, en wilt u dit graag gerepareerd hebben? Bel ons gerust, wij staan u graag vrijblijvend te woord.