Ventilator reinigen

ventilator reinigenOp zoek naar ventilator reinigen? Een ventilator wordt vaak intensief gebruikt. Door langdurig en intensief gebruik kan een ventilator vervuild raken. Lucht bevat vaak veel stofdeeltjes en vuil. Is een ventilator eenmaal vervuild, dan neemt het rendement af. Een ventilator staat niet altijd in het zicht, waardoor onderhoud en reiniging van een ventilator soms over het hoofd wordt gezien. Toch is een ventilator reinigen heel belangrijk. Om al het vuil goed te kunnen verwijderen, is eens in de zoveel tijd een grondige reiniging nodig. 

Een ventilator reinigen – wat C&R Group voor u kan betekenen

Op zoek naar een bedrijf dat uw ventilator reinigen kan? C&R Group is een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met veel ervaring. Wij voeren op deskundige wijze technische reinigingen uit aan onder andere ventilatoren. Alle merken en soorten ventilatoren kunnen wij reinigen. Ook leveren en onderhouden wij alle soorten en merken ventilatoren. Daarnaast lossen wij storingen en klachten op, bijvoorbeeld door de lagers van een ventilator te vervangen. Ook kunnen wij alle soorten luchtfilters en geurfilters leveren en vervangen. Wij hebben ervaring met keukenafzuiging, ruimtelijke afzuiging, WTW-installaties en ontgeuring van filterinstallaties. Wat het probleem ook is, u kunt bij C&R Group altijd op ons rekenen!

Een ventilator reinigen door C&R Group

Bij C&R Group helpen we u graag. We werken met meer dan 25 ervaren monteurs en hebben veel kennis van zaken. Ons personeel volgt regelmatig cursussen en trainingen om u steeds weer optimaal van dienst te kunnen zijn. Al onze medewerkers zijn VCA gekwalificeerd. We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en streven er naar om op een prettige manier langdurig met onze opdrachtgevers te kunnen samenwerken. Hierbij vinden we wederzijds vertrouwen en respect heel belangrijk. We kunnen onze medewerkers flexibel inplannen, als het bijvoorbeeld niet mogelijk is om een reiniging te laten uitvoeren tijdens reguliere werkuren. Door met u mee te denken en flexibel te zijn kunnen we u altijd een passende oplossing aanbieden. 

Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij C&R Group hoog in het vaandel. Zo wordt afval dat vrijkomt bij een reiniging afgevoerd comform de Wet Milieubeheer. Ook werken we bij C&R Group volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. 

Wilt u meer weten over C&R Group, of heeft u misschien een vraag over ventilator reinigen? Laat het ons dan weten. We vertellen u graag meer over het reinigen van ventilatoren en onze werkwijze bij C&R Group. Wij horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen!