Watergekoelde condensors

watergekoelde-condensor

Het technisch reinigen van watergekoelde condensors / verdampingscondensors / platenwisselaars

C&R is gespecialiseerd in het reinigen van watergekoelde oliekoelers, rookgaskoelers, platenwisselaars, rookgascondensors (Shell / tubes) wisselaars. Wij verzorgen de complete montage en leveren en vervangen ook de pakkingen. Het vrijgekomen vuil met het reinigingswater wordt geneutraliseerd, opgevangen en afgevoerd conform de Wet Milieubeheer (WM).

Uw condensors kunnen op verschillende manieren worden gereinigd. Dit is afhankelijk van de aard van de vervuiling en van de bereikbaarheid van de installatie.

-Het chemisch technisch reinigen van de installatie door middel van verschillende onderdelen in te blokken en te reinigen met een reinigingsvloeistof door middel van circulatie.

-Door middel van de borstelmethode met water.

-Door middel van hogedrukreiniging.

Om u nog sneller van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van zogenaamde ruilpakketten. Wij plaatsen dan schone pakketten en reinigen dan het vervuilde pakket in onze werkplaats. Zo lijdt het werkproces zo min mogelijk onder de werkzaamheden en kunnen we de werktijd sterk reduceren. Het is mogelijk deze pakketten bij ons op te laten slaan in ons magazijn en bij de volgende reiniging weer om te wisselen. Dit bespaart reistijd en –kosten, en uiteraard het milieu!

Omdat uw installatie voortdurend in goede en schone conditie verkeert zal deze beter presteren. Dit resulteert in een besparing van energie, een hoger rendement en een lagere emissie. Een belangrijke factor daar energieprijzen alsmaar stijgen en duurzaam ‘groen’ ondernemen bij steeds meer bedrijven een speerpunt is.

Kortom: het reinigen van condensors helpt u dure energie te besparen en zorgt voor optimaal rendement van de installatie.

 

Vraag offerte aan

 

Hieronder ziet u verschillende typen en formaten van watergekoelde condensors:

  • Watergekoelde condensor
    Watergekoelde condensor
  • Watergekoelde condensor
    Watergekoelde condensor
  • Watergekoelde condensor
    Watergekoelde condensor


Wij werken voor: