Dieptereiniging sanitair

Dagelijkse schoonmaakbeurten van sanitaire ruimtes omvatten het grootste deel van deze ruimtes, echter worden de moeilijk bereikbare plaatsen vaak niet voldoende gereinigd. Regelmatig gebruik van sanitaire ruimtes zorgt voor hardnekkige aanslag waarbij de dagelijkse schoonmaakbeurt te kort schiet. Hierdoor ontstaan onder andere bacterie- en schimmelgroei en onaangename geuren. C&R Group kan dit voorkomen met een periodieke dieptereiniging van sanitaire ruimtes.

Reinigingsprocedure

Onze dieptereinigingsbeurt reinigt onder andere toiletten, urinoirs, douchecellen, wastafels en (zwem)baden op een zeer grondige wijze. Daarnaast worden al deze onderdelen gedesinfecteerd met professionele desinfectiemiddelen. Ook de onzichtbare vervuiling wordt hierdoor aangepakt, zoals onder andere zeep –en urineresten.

Ook voor het demonteren en vervangen van sanitaire onderdelen zit u goed bij de professionals van C&R Group! Defecte toiletten en dergelijke worden met professionaliteit gedemonteerd en vervangen!

Voordelen

  • -Gezonder en hygiënisch werkklimaat
  • -Langere levensduur sanitair
  • -Vereenvoudiging van de dagelijkse schoonmaak
  • -Voorkomt bacteriegroei, stankoverlast en verstoppingen

 

Na de reiniging ontvangt u een certificaat en een rapport zodat uw bedrijf aantoonbaar voldoet aan de gestelde eisen.

Naast dieptereiniging sanitair kunt u ook bij C&R Group terecht voor dieptereiniging keuken.

 

Vraag offerte aan

 

  • Dieptereiniging sanitair
    Dieptereiniging sanitair
  • Dieptereiniging sanitair
    Dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging sanitair nodig?
Bent u op zoek naar een bedrijf voor een dieptereiniging sanitair? Beschikt uw bedrijf over een groot sanitair complex dat wel een goede schoonmaakbeurt kan gebruiken? Wij heten u van harte welkom bij C&R Group voor uw dieptereiniging sanitair. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met een team van 30 deskundige en gemotiveerde medewerkers. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Het schoonmaken van een sanitair gebouw is een lastig opgave klus. Door de experts van C&R Group in te schakelen wordt uw sanitair grondig schoon met dieptereinigen sanitair. Onze dieptereinigingsbeurt reinigt onder andere toiletten, urinoirs, douchecellen, wastafels en (zwem)baden op een zeer grondige wijze. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord en plannen graag een dieptereinigen sanitair voor u in. 

Periodieke dieptereiniging sanitair met C&R Group

Op zoek naar een specialist voor uw dieptereiniging sanitair? Het is erg belangrijk dat u de regels omtrent milieu, veiligheid en hygiëne op de juiste wijze naleeft. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als u geen tijd heeft om het sanitair op de juiste wijze schoon te maken. De monteurs van C&R Group nemen u dat graag uit handen. Regelmatig gebruik van sanitaire ruimtes zorgt voor hardnekkige aanslag omdat de dagelijkse schoonmaakbeurt vaak te kort schiet. Het gevolg is dat er onder andere onaangename geuren en bacteriegroei ontstaat. Door periodiek een grondige schoonmaakbeurt uit te laten voeren door experts kunt u vertrouwen op kwaliteit. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel bij C&R Group. Daarom zijn alle medewerkers VCA gecertificeerd zijn en leven zij de regels na die gelden op locatie. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Is uw sanitair verouderd of krijgen zelfs experts het sanitair gebouw niet meer schoon? Ook voor het demonteren en vervangen van sanitaire onderdelen zit u goed bij de professionals van C&R Group! Defecte toiletten en dergelijke worden met professionaliteit gedemonteerd en vervangen.

Afspraak inplannen voor dieptereiniging sanitair?

Wilt u graag een dieptereiniging sanitair inplannen? U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Op deze manier weet u direct wat de kosten zijn voor. Vele bedrijven gingen u al voor. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.