dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging sanitair

Dagelijkse schoonmaakbeurten van sanitaire ruimtes omvatten het grootste deel van deze ruimtes, echter worden de moeilijk bereikbare plaatsen vaak niet voldoende gereinigd. Regelmatig gebruik van sanitaire ruimtes zorgt voor hardnekkige aanslag waarbij de dagelijkse schoonmaakbeurt te kort schiet. Hierdoor ontstaan onder andere bacterie- en schimmelgroei en onaangename geuren. C&R Group kan dit voorkomen met een periodieke dieptereiniging van sanitaire ruimtes.

Reinigingsprocedure

Onze dieptereinigingsbeurt reinigt onder andere toiletten, urinoirs, douchecellen, wastafels en (zwem)baden op een zeer grondige wijze. Daarnaast worden al deze onderdelen gedesinfecteerd met professionele desinfectiemiddelen. Ook de onzichtbare vervuiling wordt hierdoor aangepakt, zoals onder andere zeep –en urineresten.

Ook voor het demonteren en vervangen van sanitaire onderdelen zit u goed bij de professionals van C&R Group! Defecte toiletten en dergelijke worden met professionaliteit gedemonteerd en vervangen!

Voordelen

  • -Gezonder en hygiënisch werkklimaat
  • -Langere levensduur sanitair
  • -Vereenvoudiging van de dagelijkse schoonmaak
  • -Voorkomt bacteriegroei, stankoverlast en verstoppingen

 

Na de reiniging ontvangt u een certificaat en een rapport zodat uw bedrijf aantoonbaar voldoet aan de gestelde eisen.

Naast dieptereiniging sanitair kunt u ook bij C&R Group terecht voor dieptereiniging keuken.

 

Vraag offerte aan

 

  • Dieptereiniging sanitair
    Dieptereiniging sanitair
  • Dieptereiniging sanitair
    Dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging sanitair nodig?

Bent u op zoek naar een dieptereiniging sanitair? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om het sanitair in uw bedrijf eens grondig schoon te laten maken door professionals? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom in Wijk en Aalburg bij Cleaning Renovatie. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en wij denken graag mee om periodiek de dieptereiniging sanitair van u over te nemen. Cleaning Renovatie is gevestigd in Wijk en Aalburg, maar is wereldwijd inzetbaar. 95% van onze opdrachtgevers is gevestigd in Nederland. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een dieptereiniging sanitair. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Periodieke dieptereiniging sanitair met C&R Group

Cleaning Renovatie is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en zijn in het bezit van de meest recente certificaten waardoor wij uw sanitair volgens de juiste richtlijnen kunnen reinigen. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. Dat merkt u aan onze professionele werkzaamheden en efficiënte werkwijze. Als modern bedrijf bedienen we ons van de modernste technieken waarmee me een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Doordat wij uitsluitend werken met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren kunt u reken op kwaliteit en vakmanschap. Wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Door de jaren heen hebben wij verschillende bedrijven aan ons kunnen binden zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Afspraak inplannen voor dieptereiniging sanitair?

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wilt u meer weten over onze diensten en vakmanschap voor het efficiënt en professioneel reinigen van het sanitair van uw bedrijf? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in.


Wij werken voor: