dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging sanitair

Dagelijkse schoonmaakbeurten van sanitaire ruimtes omvatten het grootste deel van deze ruimtes, echter worden de moeilijk bereikbare plaatsen vaak niet voldoende gereinigd. Regelmatig gebruik van sanitaire ruimtes zorgt voor hardnekkige aanslag waarbij de dagelijkse schoonmaakbeurt te kort schiet. Hierdoor ontstaan onder andere bacterie- en schimmelgroei en onaangename geuren. C&R Group kan dit voorkomen met een periodieke dieptereiniging van sanitaire ruimtes.

Reinigingsprocedure

Onze dieptereinigingsbeurt reinigt onder andere toiletten, urinoirs, douchecellen, wastafels en (zwem)baden op een zeer grondige wijze. Daarnaast worden al deze onderdelen gedesinfecteerd met professionele desinfectiemiddelen. Ook de onzichtbare vervuiling wordt hierdoor aangepakt, zoals onder andere zeep –en urineresten.

Ook voor het demonteren en vervangen van sanitaire onderdelen zit u goed bij de professionals van C&R Group! Defecte toiletten en dergelijke worden met professionaliteit gedemonteerd en vervangen!

Voordelen

  • -Gezonder en hygiënisch werkklimaat
  • -Langere levensduur sanitair
  • -Vereenvoudiging van de dagelijkse schoonmaak
  • -Voorkomt bacteriegroei, stankoverlast en verstoppingen

 

Na de reiniging ontvangt u een certificaat en een rapport zodat uw bedrijf aantoonbaar voldoet aan de gestelde eisen.

Naast dieptereiniging sanitair kunt u ook bij C&R Group terecht voor dieptereiniging keuken.

 

Vraag offerte aan

 

  • Dieptereiniging sanitair
    Dieptereiniging sanitair
  • Dieptereiniging sanitair
    Dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging sanitair nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat dieptereiniging sanitair uit kan voeren? Is het tijd voor heen periodieke dieptereiniging sanitair en bent u op zoek naar een expert die dat van u over kan nemen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group. C&R Group is gevestigd in Wijk en Aalburg maar wij komen graag naar u toe in heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor een dieptereiniging sanitair. Onze dieptereinigingsbeurt reinigt onder andere toiletten, urinoirs, douchecellen, wastafels en (zwem)baden op een zeer grondige wijze. Daarnaast worden al deze onderdelen gedesinfecteerd met professionele desinfectiemiddelen. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw sanitair kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze diensten en plan direct een afspraak met ons in. Wij zien uw aanvraag voor een dieptereiniging sanitair graag tegemoet.

Dieptereiniging sanitair door C&R Group

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen. Daarnaast zijn wij klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Een toilet reinigen doet u iedere dag maar een dieptereiniging sanitair is toch echt een ander verhaal. Dit moet u uit laten voeren door professionals. De moeilijk bereikbare plaatsen worden vaak niet voldoende gereinigd. Regelmatig gebruik van sanitaire ruimtes zorgt voor hardnekkige aanslag waarbij de dagelijkse schoonmaakbeurt te kort schiet. Ons team van specialisten gaat graag voor u aan de slag. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Omdat wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP bent u bij ons verzekerd van goede hygiëne en veiligheid.

Afspraak inplannen voor dieptereiniging sanitair?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van onze diensten? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw sanitair.


Wij werken voor: