Brandschade

Het reinigen van installaties na brandschade

Bij het herstellen van brandschade is het noodzakelijk de getroffen installaties grondig te reinigen, omdat deze door rook- en roetontwikkeling vervuild zijn geraakt De aanpak van deze reiniging is essentieel voor het behoud van de waardevolle installaties. C&R Group is gespecialiseerd in het reinigen en ontgeuren van HVAC installaties, ventilatie/airco kanalen, pijpleidingen, en luchtbehandelingskasten in verschillende sectoren na brand- en roetschade.

24/7 Bereikbaar

C&R Group staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Na inspectie kunnen we direct overgaan tot reiniging en ontgeuring. Na de reiniging ontvangt u een uitgebreid rapport ondersteund door digitale beelden en een reinigingscertificaat.

Mogelijke werkzaamheden

De volgende onderdelen kunnen wij grondig reinigen/desinfecteren en ontgeuren.

– Verdampers
– Condensors
– Luchtkanalen
– Luchtbehandelingskasten
– Heaters, kachels en ventilatoren
– Toe- en afvoerroosters
– Airco’s en inductieunits
– Koelcellen / stellingen / spanten
– Koeltorens
– Airsocks wassen

Waar nodig, kunnen wij direct na reiniging de inwendige isolatie in de HVAC- installatie impregneren. Ook kunnen wij  voor u inspectieluiken plaatsen in de luchtkanalen.

Voorkomen is beter dan genezen!

Er zijn vele redenen om het keukenventilatiesysteem tijdig te laten inspecteren en goed te onderhouden. Dit zorgt voor o.a. een grotere brandveiligheid, een betere werking van de installatie, een lager energieverbruik en een frisse werkomgeving.

Graag wijzen wij u op ons Clean-Safe 80 programma.

Heeft u interesse in het laten coaten van uw vetafzuigkanaal?  klik hier voor meer informatie.

  • Reiniging na brandschade
    Reiniging na brandschade

Vraag offerte aan


Wij werken voor: