Airconditioning

airco

 

Het technisch reinigen van airconditioningapparatuur, inductieunits, fancoilunits en luchtgordijnen

Het technisch reinigen van deze apparatuur behoort tot het vakgebied van C&R Group. Een schone airconditioning vermindert  de kans op allerlei vervelende luchtwegaandoeningen en allergieën sterk.

Airco’s worden snel vervuild doordat er constant lucht gecirculeerd wordt door de verschillende componenten. Bacteriën en schimmels worden hierdoor snel aangetrokken. Dit heeft uiteindelijk een negatieve invloed op de gezondheid voor de personen die deze lucht inademen. Ook ziekteverzuim is hier een gevolg van. Niet alleen de gezondheid wordt aangetast door vervuilde airco’s, ook het energieverbruik zal verhogen om de ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen. In extreme gevallen zal de airco zelfs niet meer in staat zijn de gewenste temperatuur te behalen.

Voordelen technisch reinigen

– Gezonder werk- en leefklimaat
– Langere levensduur van uw installatie
– Lager energieverbruik
– Frisse en schone lucht
– Voorkomen van bacteriegroei en schimmels

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de werkplek schoon wordt achtergelaten en dat de installatie wordt voorzien van een duidelijke sticker, waarop de laatste behandel datum is af te lezen.

Wij passen ons aan

Er bestaan mogelijkheden om de werkzaamheden ‘s-‘nachts of in het weekend uit te laten voeren, als het gebruik van de betreffende ruimtes om wat voor reden dan ook niet te combineren is met onze werkzaamheden.

Vraag offerte aan

 • Reiniging airco
  Reiniging airco
 • Reiniging airco
  Reiniging airco
 • Reiniging airco
  Reiniging airco
 • Reiniging airco
  Reiniging airco


Wij werken voor: