Sproei installatie

sproei installatieBent u in het bezit van een sproei installatie? Werkt uw sproei installatie niet meer naar behoren of heeft uw sproei installatie een onderhoudsbeurt nodig? U bent van harte welkom bij C&R Group. Wij raden het u aan om periodiek uw sproei installatie op de juiste manier te laten controleren en indien nodig te laten reinigen. Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om zelf uw sproei installatie te onderzoeken en te reinigen. De experts van C&R Group staan graag voor jullie klaar. Via onze website kunt u vrijblijvende offerte aanvragen. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken voor al uw vragen en voor het inplannen van een afspraak. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VION, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Offerte aanvragen?

Technisch reinigen, renoveren en meer door C&R Group

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander wat wij voor uw sproei installatie kunnen betekenen. Als u niet regelmatig uw sproei installatie laat onderzoeken en reinigen kan het gebeuren dat er zich bacteriën en ziekteverwekkers gaan nestelen in uw sproei installatie. Zodra dit het geval is kan uw sproei installatie kapot gaan en wordt er vervuild water gesproeid over bijvoorbeeld dat wat u teelt C&R Group heeft meer dan 30 monteurs in dienst die verspreid zijn over heel Nederland. Op deze manier kunnen wij bij een storing vrij snel bij uw bedrijf aanwezig zijn. Wij zijn een modern bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technieken en materialen. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de juiste richtlijnen. C&R Group beschikt over onder andere een 24 uursservice. Zo kunt u ons altijd bereiken bij storingen, vragen en voor het inplannen van een onderhoudsbeurt. U bent bij ons aan het juiste adres voor (technisch) reinigen, renovatie en meer.

Meer weten over sproei installatie controleren en reinigen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het technisch reinigen van uw sproei installatie of bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij vertellen u daar graag meer over. C&R Group staat graag voor u klaar om uw installatie te reinigen en te onderhouden.