Sproei installatie

sproei installatieBent u in het bezit van een sproei installatie of is uw bedrijf uitgerust met een sproei installatie? Wij raden het u aan om uw sproei installatie regelmatig te laten checken en indien nodig te laten reinigen door professionals. Als u op zoek bent naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en staan wij 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en voor het inplannen van een reiniging. In de loop van de jaren hebben wij verschillende diensten aan onze specialiteiten toegevoegd en voor het onderzoeken en reinigen van een sproei installatie kunt u terecht bij onze specialisten. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. C&R Group is wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers woont in Nederland. Neem een kijkje op deze website en plan direct een afspraak met ons in voor het reinigen van uw sproei installatie.

Offerte aanvragen?

Veiligheid, milieu en hygiëne staat hoog in het vaandel

C&R Group staat bekend als een modern bedrijf dat met de modernste technieken sproei installaties op de juiste wijze onderzoekt en reinigt. Wij werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en richtlijnen op het gebied van professioneel (technisch) reinigen, renovatie en meer. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. C&R Group werkt voor veel grote bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Meer weten over een sproei installatie reinigen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het reinigen van uw sproei installatie? U kunt ten altijd contact opnemen met één van onze specialisten. Het is van groot belang dat u regelmatig uw sproei installatie laat reinigen. Doet u dat niet dan loopt u kans dat uw sproei installatie niet meer goed functioneert of zelfs kapot gaat; dit wilt u uiteraard voorkomen.


Wij werken voor: