Sproei installatie

sproei installatieBent u in het bezit van een sproei installatie of is uw bedrijf uitgerust met een sproei installatie? Wij raden het u aan om uw sproei installatie regelmatig te laten checken en indien nodig te laten reinigen door professionals. Als u op zoek bent naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en staan wij 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en voor het inplannen van een reiniging. In de loop van de jaren hebben wij verschillende diensten aan onze specialiteiten toegevoegd en voor het onderzoeken en reinigen van een sproei installatie kunt u terecht bij onze specialisten. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. C&R Group is wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers woont in Nederland. Neem een kijkje op deze website en plan direct een afspraak met ons in voor het reinigen van uw sproei installatie.

Offerte aanvragen?

Veiligheid, milieu en hygiëne staat hoog in het vaandel

Bent u in het bezit van een sproei installatie en is het tijd dat uw sproei installatie wordt gecontroleerd? Is het tijd voor een periodieke onderhoudsbeurt voor uw sproei installatie? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Wijk en Aalburg bij C&R Group. C&R Group staat voor Cleaning & Renovatie. Wij bieden u verschillende soorten methodes aan voor het onderzoeken en reinigen van uw sproei installatie. Wij begrijpen als geen ander dat het erg belangrijk is dat u uw sproei installatie goed onderhoudt. Doet u dat niet dan kunnen er verstoppingen ontstaan waardoor uw sproei installatie niet meer naar behoren functioneert. Cleaning Renovatie biedt u vele mogelijkheden aan voor de reiniging van allerlei soorten installaties op verschillende manieren. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en wij weten als geen ander hoe wij uw sproei installatie moeten onderzoeken en reinigen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak met ons in.

C&R Group; de specialisten voor uw sproei installatie

Cleaning Renovatie beschikt over een groot team van meer dan 30 deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn een modern bedrijf dat met de nieuwste methodes de beste resultaten kan behalen. C&R Group werkt ook met de nieuwste technieken waardoor wij in staat zijn om allerlei soorten apparaten, oppervlakten en machines op de juiste wijze te onderzoeken, te onderhouden en schoon te maken. Wij werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP en al onze medewerkers zijn in het bezit van een geldige VCA. 95% van onze opdrachtgevers is gevestigd in Nederland, maar wij zijn ook buiten de grenzen werkzaam. Wij werken veel samen met grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn tactisch verspreid over heel Nederland waardoor wij snel en tegen scherpe prijzen verschillende werkzaamheden uit kunnen voeren op verschillende locaties.

Afspraak inplannen voor het reinigen van uw sproei installatie?

Wilt u meer weten over het reinigen van een sproei installatie? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Wij zien uw aanvraag voor het reinigen van uw sproei installatie graag tegemoet.


Wij werken voor: