Sproei installatie

sproei installatieBent u op zoek naar een bedrijf dat uw sproei installatie kan reinigen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat 24 uur per dag voor u klaar staat als er onverwachts een storing wordt gemeld? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van C&R Group uit Wijk en Aalburg. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van technische reiniging, renovatie en meer. Het is zeer belangrijk dat u regelmatig uw sproei installatie laat reinigen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u dit zelf wil doen maar dit raden wij ten zeerste af. Een sproei installatie schoonmaken doet u niet dagelijks en het moet volgens de juiste richtlijnen worden uitgevoerd. De vakmannen van C&R Group weten als geen ander hoe zij uw sproei installatie moeten schoonmaken. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over het schoonmaken van uw sproei installatie.

Offerte aanvragen?

C&R Group uit Wijk en Aalburg: de sproei installatie specialist

Op zoek naar een sproei installatie specialist? C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst die stuk voor stuk VCA gecertificeerd zijn. Wij weten als geen ander hoe wij uw sproei installatie kunnen schoonmaken. Wij staan bekend als een modern bedrijf en vakkundig bedrijf dat graag voor u klaarstaat. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in ons vaandel. Wij vinden het belangrijk dat wij ons werk goed doen en daarom werken wij volgens de juiste richtlijnen. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. U kunt ons inschakelen voor technisch reinigen en meer. C&R Group werkt voor veel grote bekende bedrijven zoals onder andere Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Sproei installatie laten schoonmaken door C&R Group

U bent bij ons aan het juiste adres om uw sproei installatie te laten schoonmaken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken voor al uw vragen. Daarnaast kunt u kunt via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.