Servicemanager Binnendienst

Vanwege de groei van ons bedrijf breiden wij ons team uit en zijn wij op zoek naar een fulltime en ervaren Servicemanager Binnendienst.

Wie zoeken we?

Jij bent een technisch onderlegd persoon (MBO+) met een ruime ervaring, bij voorkeur in de HVAC branche. Je hebt de ambitie om, vanuit ons kantoor te Wijk en Aalburg, de processen te beheren, bij te stellen daar waar nodig om, samen met je team van servicemedewerkers, steeds een tevreden resultaat te bereiken. Je hebt een brede kennis van allerlei soorten (klimaat-technische) installaties en het onderhouden hiervan. Daarnaast  heb je een leidinggevende functie vervuld en weet je prima om te gaan met ERP-software en MS Office. Je weet medewerkers en klanten te motiveren en bent persoonlijk betrokken. Je denkt in oplossingen en bent die creatieve troubleshooter als het nodig is. Je bent de rechterhand van onze directeur en kunt zelfstandig omgaan met dit verantwoordelijke takenpakket.

Wat bieden we?

Wij bieden een uitstekend salaris, een functie met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en idee├źn binnen een klein uniek team. Onze voorkeur gaat uit naar een persoon voor een langdurig dienstverband die in het bedrijf wil meegroeien.

Is je interesse gewekt? Stuur dan je c.v. met korte motivatie naar m.kremers@cleaning-renovatie.com of bel 0416-69 01 16 voor meer informatie.