Schilderen / isoleren koelleidingen

Koelleidingen zorgen voor het transport van vloeistoffen en lucht van de warmtewisselaar naar de ruimte die u wilt koelen. Een goede isolatie van de koelleidingen zorgt ervoor dat er zo min mogelijk koude lucht of vloeistof verloren gaat. Dit kan 60% tot 80% van het verlies voorkomen. Voorkomen van verlies betekent automatisch het besparen van energie.

Werkwijze

Na een aantal jaren gaan de koelleidingen roesten. C&R Group heeft jarenlange ervaring in het schilderen en isoleren van koelleidingen, zodat deze weer optimaal kunnen presteren. De werkwijze is als volgt:

  1. Oude isolatie wordt verwijderd
  2. Beugels worden verwijderd
  3. Leidingen worden ontroest
  4. Leidingen krijgen drie lagen nieuwe lak
  5. Leidingen worden opnieuw geïsoleerd
  6. Nieuwe beugels worden gemonteerd

 

C&R Group heeft al veel projecten uitgevoerd voor onder andere installateurs, koel- en vrieshuizen en distributiecentra.

Maatschappelijk verantwoord

Het laten isoleren van koelleidingen is een investering die zich later zal terugverdienen door het verminderen van het energieverbruik. Daarnaast is het een maatschappelijk verantwoorde oplossing, omdat ook de CO2 uitstoot vermindert.

Na de reiniging ontvangt u een reinigingscertificaat en een rapport met bevindingen, zodat uw bedrijf aantoonbaar voldoet aan de gestelde eisen.

 

Vraag offerte aan


Wij werken voor: