Droogijsstralen

droogijsstralenBent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat voor u aan de slag gaat met droogijsstralen? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u het droogijsstralen uitvoert? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Wij werken met een groot team van deskundige en gemotiveerde medewerkers die graag voor u de handen uit de mouwen steken. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u uw machines, apparaten en oppervlakten goed schoonhoudt. Doet u dit niet? Dan is er grote kans dat uw machines, apparaten of oppervlakten stuk gaan. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Door gebruik te maken van de specialiteiten van C&R Group kunt u uw machines, apparaten en oppervlakten op de juiste wijze en periodiek schoon laten maken door middel van droogijsstralen. Neem een kijkje op deze website en laat u verrassen door onze aangeboden diensten en specialiteiten. 

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Periodiek droogijsstralen door C&R Group

C&R Group is gespecialiseerd in droogijsstralen. Bij C&R Group begrijpen wij als geen ander dat het lastig is om verschillende oppervlakten, machines of apparaten op de juiste wijze schoon te houden. Door contact op te nemen met één van de medewerkers van C&R Group weet u precies wat wij voor u kunnen betekenen. Door gebruik te maken van onze specialiteiten en expertises kunnen wij door middel van droogijsstralen in een mum van tijd vervuilde oppervlakten schoonmaken. Daarnaast heeft C&R Group veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan. Wij staan bekend als een professioneel, vakkundig en modern bedrijf dat met de nieuwste en modernste techniek werkt. Hiermee kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. Wij hebben meer dan 30 ervaren monteurs in dienst die in het bezit zijn van een geldig VCA certificaat. 

Droogijsstralen: hoe werkt het?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor droogijsstralen? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op deze website of contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij doen (technisch) reinigen, renovatie en meer.

Vraag offerte aan