Droogijsstralen

droogijsstralenBent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat droogijsstralen in kan zetten om moeilijke vervuilde oppervlakten schoon te maken? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u 24/7 bij terecht kunt voor het schoonmaken van machines, appraten en oppervlakten? Als u op zoek bent naar een bedrijf dat graag voor u klaar staat bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. In diverse branches en op verschillende oppervlakten is het van groot belang dat uw machines en apparaten op de juiste manier worden gereinigd. Het kan gebeuren dat de oppervlakten zo vuil zijn dat het onmogelijk is om deze binnen snel en met simpele technieken schoon te krijgen. Voor hardnekkige vervuilde oppervlakten kunt u het beste droogijsstralen inzetten. Bent u benieuwd hoe de experts van C&R Group te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Jarenlange ervaring met droogijsstralen bij C&R Group

Bent u op zoek naar een reinigingsbedrijf dat ervaring heeft met droogijsstralen? Dan is C&R Group het juiste reinigingsbedrijf voor u! Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. We zijn een modern bedrijf dat werkt met de modernste technieken waaronder het innovatieve droogijsstralen. Droogijsstralen is een perfecte methode om sterk vervuilde oppervlakten en machines te reinigen. Waar de gangbare schoonmaaktechnieken tekort schieten brengt droogijsstralen uitkomst. Droogijsstralen is een innovatieve reinigingsmethode die wij tot in de puntjes beheersen. Het is een droge reinigingsmethode waar geen water aan te pas komt, het is niet bijtend of schurend en het vuil wordt verwijderd zonder schade aan te brengen. Een ideale methode voor een omgeving waar water een risico vormt. Ook voor kwetsbare machines en oppervlakten is droogijsstralen uitermate geschikt. Als u meer informatie wilt over droogijsstralen voor uw onderneming dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u er graag meer over. C&R Group is een modern bedrijf met ervaren medewerkers die allemaal VCA gecertificeerd zijn. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Als u ons inschakelt voor reiniging dan weet u zeker dat C&R Group een betrouwbaar en deskundig bedrijf is dat veilig en gezond werkt.

Voordelen van droogijsstralen

Droogijsstralen is geschikt voor de meest uiteenlopende branches. Het is een milieuvriendelijke reinigingstechniek waarbij geen overbodig restafval wordt geproduceerd. Ook worden er geen chemische reinigingsmiddelen gebruikt. Droogijsstralen is een effectief en tijdbesparend alternatief in vergelijking met traditionele reinigingsmethodes. Bij ons staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel en droogijsstralen is een groene methode die wij graag voor u inzetten. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en ook de lastigste reinigingsklus weten wij met onze expertise en ervaring te klaren. C&R Group werkt volgens de normen van onder ander NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. De ervaring die wij hebben opgebouwd zetten wij graag in voor uw onderneming. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radbouw UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wij werken volgens de volgende kernwaarden: creatief en flexibel inspelen op uw wensen, een perfecte uitvoering van de opdracht en – last but not least – een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij voeren onze werkzaamheden uit tegen scherpe tarieven. Waar uw onderneming ook gevestigd is, met monteurs en partnerbedrijven die tactisch verspreid zijn over heel Nederland kunnen wij u overal van dienst zijn. Wij zijn zelfs wereldwijd inzetbaar!

Vragen over droogijsstralen

Bent u benieuwd of droogijsstralen ingezet kan worden voor uw machines of oppervlakten? Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Oppervlakten van metaal, beton, hout, kunststof, marmer, glas, textiel etc. kunnen probleemloos door de specialisten van C&R Group gereinigd worden. Met onze moderne technieken, waartoe ook droogijsstralen behoort, bereiken we een hoog kwaliteitsniveau. Als het in uw onderneming niet mogelijk is om tijdens reguliere werktijden onze werkzaamheden uit te voeren dan kunnen wij deze ook ’s nachts of in het weekend plannen. Wij stellen ons flexibel op om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Als er sprake is van een spoedklus dan kunt u contact opnemen met onze 24 uur service desk. Bij C&R Group werken 30 ervaren en goed opgeleide monteurs die elke opdracht snel, veilig en vakkundig afhandelen. Met al onze opdrachtgevers onderhouden wij korte en snelle communicatielijnen. U kunt met al uw vragen 24 uur per dag bij ons terecht. Wij denken graag met u mee over de beste reinigingsmethode voor uw situatie. U kunt ons inzetten voor technisch reinigen, renovatie en coaten, keuken en afzuiging en nog veel meer.

Periodiek onderhoud

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier treft u een uitgebreid overzicht aan van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Zoals u zult zien zijn de branches waarin wij actief zijn heel divers. Van slagerijen en slachterijen tot de chemische en farmaceutische industrie. Als u dat wenst kunnen er referenties worden opgevraagd. Wij houden van transparantie en u krijgt van ons vooraf een duidelijke offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Voor elke reinigingsklus, van welke aard dan ook, bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Ook al is uw machine of oppervlakte nog zo sterk vervuild, wij beschikken over de juiste expertise en hebben genoeg ervaring om de meest hardnekkige vervuiling succesvol aan te pakken. De bedrijfsresultaten en reputatie van uw bedrijf zijn gebaseerd op een goed werkende productie. Productiesystemen worden door het intensieve gebruik zwaar belast en dat wordt op den duur merkbaar. Voorkom dat uw productie stagneert door vervuiling en laat deze regelmatig reinigen door een specialist. U kunt bij ons ook terecht voor periodiek onderhoud van uw machines. U hoeft nergens naar om te kijken en kunt alles aan ons overlaten. Op gezette tijden komen wij bij u langs om uw machines te reinigen. Hiermee voorkomt u storing van uw machines. Wij streven naar een relatie met onze opdrachtgevers die is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen!

Vraag offerte aan


Wij werken voor: