Droogijsstralen

droogijsstralen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat met droogijsstralen werkt? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Droogijsstralen is een bijzondere reinigingsmethode waarbij geen water maar koolzuur (in vaste vorm) gebruikt wordt. Dit is een methode die zeer geschikt is om vervuiling van oppervlakken en objecten te verwijderen. Steeds meer bedrijven maken gebruik van droogijs en dat is niet voor niets.  Door gebruik te maken van droogijsstralen wordt er op een milieuvriendelijke en veilige manier schoon gemaakt. Het proces staat bekend als een bijzonder effectieve methode en is een tijdbesparend alternatief voor traditionele industriële reinigingsmethodes. Bent u benieuwd wat de droogijsstralen methode voor uw apparaten kan betekenen?

Voordelen om met droogijsstralen te werken

Door met droogijsstralen te werken, werkt u met een bacterie dodende methode. Geen een bacterie overleeft de droogijsstralen methode. Zo weet u ook dat u na de reinigingsbeurt weer met een schone lei kunt beginnen. Daarnaast is er geen gevaar voor corrosie aanwezig. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke manier om te reinigen zonder chemicaliën of straalmiddelen te gebruiken? Dan is de droogijsstralen methode iets voor u. Het biedt uw bedrijf minimale machine stilstand tijden dankzij snelle en effectieve reiniging. Zo hoeft u niet lang pauzes in te lassen. Komt het overdag niet uit dat de machines stilstaan? Wij beschikken over een 24 uursservice. Dit houdt in dat wij ook in de avonduren, weekenden en nachturen de reiniging kunnen uitvoeren. Oppervlakken worden niet beschadigd en u vindt ook geen resten zoals straalmiddelen of afvalwater op de werkvloer. Allemaal voordelen om de droogijsstralen methode van C&R Group te gaan inzetten.

Droogijsstralen bij C&R Group

Droogijsstralen is een manier van schoonmaken waarbij CO2 gebruikt wordt. Het grote voordeel van CO2 is dat het niet elektrisch geleidend is. Hierdoor kunnen stroomkasten en bedrading gewoon worden gereinigd zonder ze eerst spanningsvrij te moeten maken. Dit kost uw bedrijf minder tijd en alles kan gewoon doorgaan. Wilt u ook de bacteriegroei tegen houden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag samen met u naar een oplossing op maat. Wij beschikken over een team van 25 deskundige vakmensen die u graag te woord staan. De droogijskorrels versnellen in de luchtstroom en raken de ongewenste aanslag met hoge snelheid, waarna deze verwijderd wordt. Wilt u graag weten wat de droogijsstralen methode voor uw bedrijf kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek en maken een vrijblijvende offerte op maat voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Vraag offerte aan