Droogijsstralen

droogijsstralenBent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor droogijsstralen? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Door gebruik te maken van droogijsstralen kunt u vervuilde oppervlakten in een mum van tijd schoonmaken. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? U kunt een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden voor de realisatie van droogijsstralen en maak vrijblijvend een afspraak. Onze medewerkers denken graag met u mee en bespreken graag uw wensen. Samen met u gaan wij op zoek naar passende mogelijkheden om de vervuiling op verschillende plekken aan te pakken. Wij zien u aanvraag graag tegemoet. 

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Professioneel droogijsstralen 

Bent u op zoek naar een modern bedrijf dat voor u kan droogijsstralen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt zodat uw vervuilde oppervlakten op de juiste manier kan worden gereinigd? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring in droogijsstralen bent u bij ons aan het juiste adres voor het inplannen van periodieke onderhoudsbeurten. Door gebruik te maken van droogijsstralen kunt u vervuilde oppervlakten in een mum van tijd schoon laten maken door professionals. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. 

Droogijsstralen met C&R Group

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf. Wij werken met een groot team van deskundige en gemotiveerde medewerkers die graag voor u de handen uit de mouwen steken. Wij hebben meer dan 30 ervaren monteurs in ons team die verspreid zijn over heel Nederland. Omdat wij samenwerken met partnerbedrijven en monteurs op verschillende plekken hebben, kunnen wij u overal in Nederland goed van dienst zijn. Hierdoor kunnen wij u ook snel helpen en daarbij scherpe tarieven aanbieden. Wij zijn 24/7 bereikbaar. C&R Group is een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staat. De experts van C&R Group gaan graag voor u aan de slag om sterk vervuilde oppervlakten op de juiste manier en volgens de juiste richtlijnen schoon te maken. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de normen van onder andere de NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Vele bedrijven gingen u al voor en zij maken tegenwoordig dankbaar gebruik van onze diensten. Denkt u aan Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Afspraak inplannen voor droogijsstralen?

Wilt u meer weten over de vele voordelen van droogijsstralen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf. C&R Group is wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers komt uit Nederland. Wij zien uw aanvraag voor droogijsstralen graag tegemoet. 

Vraag offerte aan