Droogijsstralen

Droogijsstralen, reinigen met droogijs

Bent u op zoek naar droogijsstralen? Wij gebruiken de methode droogijsstralen om apparaten grondig te reinigen. De gebruikte ijskorrels zijn zeer koud en verdampen dan ook meteen als ze het oppervlakte raken. Dit verwijderd het  afval dat geproduceerd is. De droogijsstralen methode is een milieuvriendelijke manier omdat er geen chemische stoffen worden toegevoegd. Deze techniek wordt in vele sectoren toegepast. Zo is het ook mogelijk om graffiti, slecht hechtende epoxy, kauwgom en resten na brand te verwijderen. Deze zeer effectieve methode zorgt ervoor dat de machines niet lang uit hoeven te staan en hoeven de werkzaamheden niet stil te liggen. Kunnen de machines overdag niet uit staan, dan kunnen wij de reiniging ook in de avond en nachturen laten plaatsvinden.  Bij deze reinigingsmethode wordt er geen gebruik gemaakt wordt van water. Het is een droog proces, waardoor er geen afval achterblijft bij het schoonmaken. Droogijsstralen is tevens een functionele manier om de bacteriën te doden.

Voordelen van droogijsstralen

De droogijsstralen methode heeft meerdere voordelen. De vaste droogijskorrels verdampen na het raken van het oppervlakte, waardoor er geen extra restafval is. Daarnaast is het ook een heel milieuvriendelijke manier waar geen beschadigingen optreedt. Bij een gevoelige oppervlakte wordt gekozen voor een kleine korrel en een lagere staaldruk. Deze methode heeft ook een ontsmettend effect. Dankzij het bacterie dodend effect van CO2 neemt de bacteriegroei sterk af. Alle apparatuur blijft normaal functioneren, omdat er geen vocht ontstaat. Dit is ideaal voor machines die niet lang stil kunnen staan. U kunt namelijk snel weer het werk hervatten. De materialen zijn direct na het droogijsstralen te gebruiken. Door een kortere straaltijd dan bij de conventioneel straalmethode is er geen belasting voor de te stralen objecten.

Droogijsstralen bij C&R Group

U vraagt zich ongetwijfeld af waarom u droogijsstraal bedrijven niet vaak tegenkomt. Dit komt omdat het een speciale manier is van schoonmaken met kostbare materialen. Het proces is niet gemakkelijk, maar al medewerkers zijn er in gespecialiseerd. De naam van het bedrijf zegt het al . Naast dat wij apparaten reinigen, kunnen wij ook verschillende renovaties uitvoeren. Onze medewerkers kennen de producten goed en weten als geen ander hoe het schoongemaakt of gerenoveerd wordt. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de speerpunten waar wij vanuit werken. Wij werken door heel Nederland! Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over onze diensten.

 

Vraag offerte aan

  • Voor reiniging
    Voor reiniging
  • Na reiniging
    Na reiniging