Droogijsstralen

droogijsstralenBent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat droogijsstralen in kan zetten om moeilijke vervuilde oppervlakten schoon te maken? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u 24/7 bij terecht kunt voor het schoonmaken van machines, appraten en oppervlakten? Als u op zoek bent naar een bedrijf dat graag voor u klaar staat bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. In diverse branches en op verschillende oppervlakten is het van groot belang dat uw machines en apparaten op de juiste manier worden gereinigd. Het kan gebeuren dat de oppervlakten zo vuil zijn dat het onmogelijk is om deze binnen snel en met simpele technieken schoon te krijgen. Voor hardnekkige vervuilde oppervlakten kunt u het beste droogijsstralen inzetten. Bent u benieuwd hoe de experts van C&R Group te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Jarenlange ervaring met droogijsstralen bij C&R Group

Op zoek naar een specialist op het gebied van droogijsstralen? C&R Group beschikt over een grote groep van meer dan 30 gemotiveerde en deskundige medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken voor uw project. Het is ons doel om met de juiste middelen diverse projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij diverse oppervlakten, machines en apparaten op de juiste wijze schoonmaken en onderhouden. Door onze 24/7 services kunnen wij direct uw problemen oplossen en u professioneel advies geven. Daarnaast plannen wij graag periodieke afspraken in voor droogijsstralen zodat uw apparaten, oppervlakten en machines op tijd worden gecontroleerd en gereinigd. Bij C&R Group staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. Wij staan bekend als een modern bedrijf dat werkt met de modernste technieken waarmee wij een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat en volgen regelmatig specifieke trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven over de laatste technieken en richtlijnen. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.

Droogijsstralen: hoe werkt het?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het schoonmaken van sterk vervuilde oppervlakten? U kunt eens een kijkje nemen op deze website of uw vragen stellen aan één van onze medewerkers. C&R Group is gespecialiseerd in droogijsstralen en werkt met uitsluitend ervaren personeel dat in het bezit is van de juiste vaardigheden en papieren. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Vraag offerte aan


Wij werken voor: