Droogijsstralen

droogijsstralenBent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor droogijsstralen? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Door gebruik te maken van droogijsstralen kunt u vervuilde oppervlakten in een mum van tijd schoonmaken. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? U kunt een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden voor de realisatie van droogijsstralen en maak vrijblijvend een afspraak. Onze medewerkers denken graag met u mee en bespreken graag uw wensen. Samen met u gaan wij op zoek naar passende mogelijkheden om de vervuiling op verschillende plekken aan te pakken. Wij zien u aanvraag graag tegemoet. 

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

C&R Group voor droogijsstralen

Op zoek naar droogijssralen? C&R Group is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij beschikken over meer dan 25 ervaren monteurs. C&R Group staat bekend als een modern bedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Bij ons staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. Daarnaast zijn al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en werken wij volgens de juiste richtlijnen en normen van de  NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en de Global GAP. C&R Group beschikt beschikt over een 24 uursservice. U bent bij ons aan het juiste adres voor technische reiniging, renovatie en meer. Wij werken voor veel grote, bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een bedrijf dat kennis heeft van droogijsstralen.

Meer weten over droogijsstralen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de reiniging van vervuilde oppervlakten door middel van droogijsstralen? Neem dan een kijkje nemen op onze website en vraag informatie op bij één van onze medewerkers. Door gebruik te maken van onze diensten zult u merken dat wij hardnekkig vuil kunnen verwijderen. Drooggijsstralen is een bijzondere reinigingsmethode waarbij geen water maar koolzuur (in vaste vorm) gebruikt wordt. Dit is een methode die zeer geschikt is om sterke vervuiling van oppervlakken en objecten te verwijderen. Door gebruik te maken van droogijsstralen wordt er op een milieuvriendelijke en veilige manier schoon gemaakt. Het proces staat bekend als een bijzonder effectieve methode en is een tijdbesparend alternatief voor traditionele industriële reinigingsmethodes. 

 

Vraag offerte aan