Platenwisselaars reinigen

platenwisselaars reinigenZoekt u een bedrijf die gespecialiseerd is in platenwisselaars reinigen? Bij Cleaning en Renovatie Group zijn al onze medewerkers gecertificeerd in platenwisselaars reinigenPlatenwisselaars reinigen is een vak apart. Daarvoor heeft u vakkennis en diverse certificaten nodig om dit te kunnen uitvoeren op uw eigen werkvloer. Wij nemen dit graag voor u uit handen. C&R Group is het beste bedrijf om uw platenwisselaars te reinigen. Verontreinigde platenwisselaars kunnen een negatief effect op de werking van de installatie hebben. Het is daarom verstandig om regelmatig uw platenwisselaars te reinigen.
U bent bij ons aan het juiste adres voor platenwisselaars reinigen. Het is bewezen dat kalk- en mangaanaanslag zorgen voor verontreinigde onderdelen van uw platenwisselaar. Wij kunnen ervoor zorgen dat de levensduur van uw platenwisselaar verlengd wordt. Wij bevorderen hiermee uw bedrijfsproces. Wij verzorgen ook voor u de complete demontage, reiniging en montage van de verontreinigde onderdelen. Het leveren van nieuwe pakkingen en het opnieuw isoleren van de gewenste installatie kunnen wij ook voor u regelen. Na het reinigen ontvangt u een certificaat en een rapport van ons, zodat u kunt aantonen dat uw bedrijf voldoet aan de gestelde eisen.

Platenwisselaars reinigen bij C&R Group

C&R Group is een reinigings- en conserveringsbedrijf die uitsluitend met deskundige en gemotiveerde medewerkers werkt. Wij zijn een goed bedrijf met 25 monteurs. Dit is groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen. Wij zijn wereldwijd inzetbaar, 95% van onze opdrachtgevers zit in Nederland.

Gecertificeerde medewerkers voor platenwisselaars reinigen

Wij vinden veiligheid, milieu en hygiëne erg belangrijk! Dit staat hoog in ons vaandel. Als modern bedrijf werken wij met de modernste technieken, waarmee wij een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Doordat wij met ervaren personeel werken en onze medewerkers specifieke trainingen en cursussen volgen, zijn wij in staat om goed en veilig werk af te leveren. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en zijn in het bezit van de meest recente certificaten in de voedselveiligheid. De producten die wij gebruiken bij de reiniging voldoen aan de meest strenge normen. Denkt u aan hygiëne, milieu en veiligheid, aangepast op specifieke marktsegmenten. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.

Bent u enthousiast geworden over onze aangeboden diensten? Of heeft u vragen over onze reinigingsmethodes voor platenwisselaars? Neem vrijblijvend contact met ons op, dit kan telefonisch of per e-mail. Wij staan u graag te woord! Voor het reinigen van uw platenwisselaars bent u bij C&R Group aan het juiste adres.