Platenwisselaar schoonmaken

platenwisselaar schoonmakenBent u op zoek naar een bedrijf waar u uw platenwisselaar schoonmaken kunt? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u van op aan kunt als het gaat om het technisch reinigen van een platenwisselaar? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. C&R Group beschikt over meer dan 25 ervaren monteurs die u graag willen helpen. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar ervaren monteurs. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden voor een platenwisselaar schoonmaken. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken met u mee. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Platenwisselaar schoonmaken door C&R Group

Wilt u uw platenwisselaar schoonmaken? C&R Group is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Onze monteurs bespreken graag uw wensen en zij gaan samen met u op zoek naar passende mogelijkheden voor de schoonmaak van uw platenwisselaar. Een platenwisselaar moet altijd goed functioneren. Als u uw platenwisselaar geruime tijd niet heeft gereinigd kan het gebeuren dat uw platenwisselaar niet meer naar behoren werkt. Als u periodiek onderhoud laat uitvoeren, kiest u er automatisch voor dat de levensduur van uw apparaat verlengd wordt. Wij raden het u dan ook ten zeerste aan om uw platenwisselaar regelmatig schoon te laten maken door ervaren monteurs. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en wij reinigen volgens de juiste richtlijnen van de NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en de Global GAP. Voor een bedrijf dat voor u perfect een platenwisselaar schoonmaken kan, bent u bij C&R Group aan het juiste adres.

Platenwisselaar schoonmaken en technisch reinigen

Bent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf voor een platenwisselaar schoonmaken? Bent u op zoek naar een bedrijf dat periodiek uw afspraken inplant voor een platenwisselaar schoonmaken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Cleaning Renovatie. Cleaning Renovatie is gevestigd in Wijk en Aalburg maar komt graag bij u langs in heel Nederland. Daarnaast zijn wij ook wereldwijd inzetbaar. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en wij gaan graag aan de slag voor het onderzoeken en reinigen van uw platenwisselaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over het inplannen van een platenwisselaar schoonmaken en geven wij u graag advies voor het periodiek schoonmaken. Wij zien uw aanvraag voor een platenwisselaar schoonmaken graag tegemoet.

Platenwisselaar schoonmaken door Cleaning Renovatie

Cleaning Renovatie is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij slaan graag de handen ineen om uw plantenwisselaar op locatie te controleren. Het is belangrijk dat u regelmatig uw platenwisselaar laat onderzoeken en reinigen. Doet u dat niet dan kan het gebeuren dat uw platenwisselaar kuren krijgt en niet meer naar behoren werkt. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Onze monteurs bespreken graag met u uw wensen. Wij gaan samen met u op zoek naar passende mogelijkheden voor de schoonmaak van uw platenwisselaar. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. C&R Group is wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers bevindt zich in Nederland. Wij zijn een modern bedrijf waar veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en wij reinigen volgens de juiste richtlijnen van de NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en de Global GAP.

Meer weten over platenwisselaar schoonmaken?

Wilt u meer weten over een platenwisselaar schoonmaken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze specialiteiten wat betreft het schoonmaken van platenwisselaars. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wij doen (technische) reiniging, renovatie en meer voor al onze klanten.


Wij werken voor: