Planner

TER UITBREIDING VAN ONS TEAM ZOEKEN WIJ PER DIRECT EEN:
PLANNER (FT)

WERKZAAMHEDEN:
JIJ BENT ALS SERVICEPLANNER DE MOTOR VAN HET BEDRIJF. JE VERZORGT DAGELIJKS DE OPDRACHT BONNEN, DE OPDRACHTEN KOMEN ZOWEL TELEFONISCH ALS DIGITAAL BINNEN. ALS CONTACTPERSOON MAAK JE AFSPRAKEN, BEOORDEEL JE DE WERKZAAMHEDEN EN ZORGT DAT DE WERKZAAMHEDEN ZO SNEL MOGELIJK UITGEVOERD WORDEN. JE HEBT CONTACT MET DE OPDRACHTGEVERS/KLANTEN EN WERKT NAUW SAMEN MET JE TEAM, BESTAANDE UIT MONTEURS EN SERVICEMANAGERS. JOUW PERSOONLIJKHEID SAMEN MET JE COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN, ENTHOUSIASME EN FLEXIBILITEIT ZORGEN ERVOOR DAT JE EEN ZO HOOG MOGELIJKE KLANTTEVREDENHEID REALISEERT.

WIE ZOEKEN WIJ?
STREEF JIJ ALTIJD NAAR EEN EFFICIËNTE PLANNING? BEN JIJ STRESSBESTENDIG? VOEL JIJ JE VERANTWOORDELIJK OM SAMEN MET JE COLLEGA’S SERVICE- EN REINIGINGSVERZOEKEN ZO GOED EN SNEL MOGELIJK OP TE LOSSEN? JIJ WEET OPDRACHTGEVERS EN/OF INSTALLATEURS POSITIEF TE VERRASSEN DOOR HET ONMOGELIJKE TOCH MOGELIJK TE MAKEN. DAN IS DEZE PLANNERFUNCTIE IETS VOOR JOU! HET BETREFT EEN VEELZIJDIGE FUNCTIE WAARIN DOORGROEIMOGELIJKHEDEN EN EEN VAST DIENSTVERBAND IN HET VOORUITZICHT LIGGEN.

FUNCTIEPROFIEL:
JIJ, WERKT EN DENKT MINIMAAL OP MBO-NIVEAU EN HEBT BIJ VOORKEUR AL WAT ERVARING IN EEN SOORTGELIJKE FUNCTIE. WERKEN MET WORD, EXCEL EN EEN ERP PAKKET KUN JIJ ALS DE BESTE. JE BENT EEN POSITIEF INGESTELD PERSOON MET EEN PLAN TECHNISCH INZICHT EN HEBT PRIMA COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN. JE WEET RUSTIG TE BLIJVEN IN HECTISCHE SITUATIES

HERKEN JIJ JEZELF IN ONS FUNCTIEPROFIEL? STUUR DAN JE CV MET EEN KORTE MOTIVATIE NAAR INFO@CLEANING-RENOVATIE.COM