Keukeninstallaties Clean-Safe

Het afzuigsysteem voor bakken frituren kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. Vet en stof gecombineerd met hitte kunnen heel snel tot brand leiden. Zelfs als de bekende ‘vlam in de pan’ al gedoofd is bestaat er een aanzienlijk risico dat het vuur het afzuigkanaal al bereikt heeft, met alle gevolgen van dien. Een jaarlijkse inspectie met indien nodig een reinigingsbeurt is dan ook een terechte eis van veel verzekeraars tegen brandschade.

C&R neemt u die zorg uit handen en biedt daarom het CLEAN-SAFE 80 programma aan. Wij registeren uw periodieke controle en onze inspecteur zal jaarlijks, op afspraak, uw installatie(s) grondig onderzoeken en inspecteren op eventuele vervuiling en gebreken, voor de scherpe prijs van €280,00 per inspectie.

Voldoet uw installatie aan alle eisen? Dan ontvangt u van ons het Quality Certificate. Deze kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken bij een auditcontrole.

Mocht uw installatie (nog) niet aan alle eisen voldoen dan ontvangt u van ons automatisch een scherpe prijsaanbieding om het Quality Certificate te behalen. Meld u vandaag nog aan!

Vraag offerte aan


Wij werken voor: