Nevelinstallatie

nevelinstallatieBent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een nevelinstallatie kan reinigen? Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf waar u van op aan kunt? Dan bent u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat deskundige en gemotiveerde medewerkers in dienst heeft. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan voor het schoonmaken van uw nevelinstallatie. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u de periodieke schoonmaak afspraken vergeet. Wij zorgen ervoor dat u van te voren een seintje krijgt van ons zodat uw nevelinstallatie altijd optimaal functioneert. Onze medewerkers plannen graag op tijd een herhalingsafspraak met u in. Als u niet tijdig uw nevelinstallatie laat schoonmaken dan kan het gebeuren dat deze niet meer naar behoren werkt én voortijdig stuk gaat Dit wilt u uiteraard voorkomen. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. 

Offerte aanvragen?

C&R Group voor de reiniging van uw installaties

Op zoek naar een nevelinstallatie specialist? C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : de NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en de Global GAP. Wij werken voor veel grote, bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en daarom kunt u ervan verzekerd zijn dat wij uw nevelinstallatie volgens de juiste richtlijnen onderzoeken en schoonmaken. C&R Group heeft meer dan 25 ervaren monteurs in dienst waarbij de veiligheid, het milieu en de hygiëne hoog in het vaandel staan. C&R Group staat bekend als een modern bedrijf dat graag klaar staan voor zijn klanten. Wij doen (technische) reiniging, renovatie en meer. Heeft u een storing of werkt u nevelinstallatie niet meer naar behoren? Wij bieden u graag onze 24 uursservice aan. Onze experts staan graag voor u klaar om uw storing of problemen te verhelpen. 

Meer weten over het reinigen van een nevelinstallatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het schoonmaken van uw nevelinstallatie? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die er zijn. Onze experts plannen graag een afspraak met u in om uw nevelinstallatie op de juiste manier te onderzoeken. 


Wij werken voor: