Nevelinstallatie

nevelinstallatieBent u op zoek naar een nevelinstallatie? Bij C&R Group bent u aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan voor de aanschaf van een nevelinstallatie. In de loop van de jaren is ons aanbod steeds verder uitgebreid en daarom kunnen wij u meerdere nevelinstallaties aanbieden. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst die u graag helpen met het monteren en repareren van uw nevelinstallatie. Bij C&R Group staan wij graag voor u klaar. Bent u benieuwd naar de aanschaf van een nevelinstallatie of wilt u meer weten over onze onderhoudsdiensten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u aanbieden.

Offerte aanvragen?

C&R Group voor (technisch) nevelinstallatie reinigen, renovatie en meer

Het is van groot belang dat u regelmatig uw nevelinstallatie een onderhoudsbeurt geeft. U gebruikt een nevelinstallatie voor het koel houden van verschillende installaties. In de winter- en zomermaanden hebben condensor installaties het flink te voortduren. Het is daarom van groot belang dat u uw installaties op de juiste temperatuur houdt. Door een nevelinstallatie te gebruiken kunt u uw condensor installaties beter onderhouden. Indien u dit niet doet kan een vervuilde condensor minder goed de lucht aanzuigen en stijgt de temperatuur in uw condensor. Dit kan schadelijk zijn voor uw installatie. Het is van groot belang dat u regelmatig een onderhoudsbeurt laat uitvoeren om uw machines en installaties een langere levensduur te geven. Onze monteurs komen graag naar u toe om het onderhoud goed uit te voeren. U bent bij ons aan het juiste adres voor de reiniging van uw nevelinstallatie en meer. Bent u benieuwd naar onze diensten? U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. 

Meer weten over een nevelinstallatie?

C&R Group staat bekend als een modern bedrijf waarbij de veiligheid, het milieu en de hygiëne hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers aan de juiste richtlijnen en eisen voldoen. Mede daarom zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. U bent bij ons aan het juiste adres voor (technisch) reinigen, renovatie en meer. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.