Luchtzak reinigen

luchtzak reinigenOp zoek naar een specialist voor luchtzak reinigen? U heeft een luchtzakkenfilter in uw bedrijfspand, maar wie maakt deze luchtzak een keer schoon? C&R Group is gespecialiseerd in het reinigen van uw luchtzak. Luchtzak reinigen is een vak op zich. Als u in uw pand een luchtbehandelingssysteem heeft dan heeft u ook zeker te maken met luchtzakken. In deze luchtzakken verzameld zich ook vuil en stof. Zo is het zeer belangrijk om regelmatig op uw werkschema luchtzak reinigen te noteren. Luchtzak reinigen is een belangrijk aspect als u te maken heeft met luchtbehandelingssystemen in uw bedrijfspand. Op steeds meer plaatsen wordt gebruik gemaakt van een luchtbehandelingssysteem, zo ook de hier bij behorende luchtzakken. Een goed functionerend luchtbehandelingssysteem zorgt voor een gezond leefklimaat in een ruimte. Om het luchtbehandelingssysteem goed te laten werken is het nodig om uw systeem goed schoon te houden. Dit kan door middel van luchtzak reinigen. Wij kunnen u hiermee helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Luchtzak reinigen via C&R Group

Bent u geinteresseert in onze luchtzak reinigingsdienst, dan willen wij u graag vragen om vrijblijvend met ons contact op te nemen. Wij staan u graag te woord. Bij ons werken meer dan 25 ervaren medewerkers. Onze medewerkers zijn verspreid door heel het land, hierdoor kunnen wij snel bij uw bedrijfspand ter plaatsen zijn indien er problemen zijn die direct opgelost moeten worden. Wij zijn een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat voornamelijk in Nederland werkzaam is. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij C&R Group hoog in het vaandel. 

VCA gecertificeerde luchtzak reinigen

Doordat bij ons veiligheid, milieu en hygiene hoog in ons vaandel staan vinden wij het ook zeer belangrijk dat al onze medewerkers VCA gecertificeerd zijn. Wij werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Zoals u leest zijn wij een zeer betrouwbaar bedrijf, die alles goed op orde heeft. Wij willen het ook voor u op orde maken. Wij zijn u graag van dienst als u op zoek bent naar een erkend goed bedrijf, die bekend staat om het reinigen van luchtzakken. Bij C&R Group kunt u altijd rekenen op deskundig advies en professionele service.  Bent u enthousiast geworden over onze aangeboden dienst in het reinigen van uw luchtzakken in uw bedrijfspand? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Samen met u kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze medewerkers staan u graag te woord.