Luchtkoeler reinigen

Luchtkoeler reinigen bij C&R!

Is uw luchtkoeler vervuild en wilt u uw luchtkoeler reinigen? In de loop der tijd bestaat de kans dat uw luchtkoeler langzaamaan vervuild raakt. Het is daarom van belang dat u met regelmaat uw luchtkoeler laat reinigen. De specialisten van C&R Cleaning en Renovatie staan graag voor u klaar. Onze specialisten reinigen uw luchtkoelers volgens de laatste richtlijnen. Ahold, VOIN, Van der Valk, Délifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden gingen u al voor. Wordt u onze volgende tevreden klant?
Heeft u last van de volgende problemen:

 • – de verdamper verliest zijn koelcapaciteit
 • – de vervuiling in de koeler wordt door de aanwezige ventilatoren verspreid over de rest van de ruimte en kan dus uw producten besmetten
 • – door de vervuiling kunnen de lekbak en de afvoer verstopt raken waardoor de verdamper kan gaan lekken, met alle gevolgen van dien
 • – de vervuiling tast eveneens de verdamper aan en vermindert daardoor de levensduur van uw dure installatie

Dan is het tijd voor het luchtkoeler reinigen!
 

IMG_3617
C & R behandelt nieuwe verdampers met een speciale coating die de levensduur verlengt.

Luchtkoeler reinigen door C&R Cleaning en Renovatie

Op zoek naar een specialist voor het luchtkoeler reinigen? C&R Cleaning en Renovatie staat bekend als een professioneel en modern bedrijf. In de loop der jaren zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Wij werken samen met grote bedrijven. Door de jaren heen hebben wij ons team flink uitgebreid en hebben wij meer dan 25 ervaren monteurs in dienst die dag en nacht voor u klaar staan. Het kan natuurlijk voorkomen dat er opeens een storing plaatsvindt in uw luchtkoeler. Wij zijn daarom 24/7 bereikbaar voor al uw vragen of problemen. Bij ons staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers die allemaal VCA gecertificeerd zijn. 

Voordelen van luchtkoeler reinigen

Door met regelmaat uw luchtkoeler te laten reinigen krijgen schimmels en bacteriën minder kans. Doordat uw luchtkoeler veel gebruikt wordt en daarmee lucht circuleert door uw kantoorpand of fabriek kan het zijn dat er in de loop der tijd schimmelvorming plaats gaat vinden. Wanneer u met regelmaat uw luchtkoeler laat controleren en reinigen voorkomt u deze ophoping. Indien u te lang wacht, bestaat de kans dat u de schimmels en bacteriën continue door uw pand of fabriek heen blaast. Dit kan resulteren in meer ziekteverzuim en irritatie aan de luchtwegen. U wilt dit uiteraard voorkomen. De vakmannen van C&R Cleaning en Renovatie komen graag naar u toe om uw luchtkoeler te controleren. Na deze controle voorzien wij uw luchtkoeler van een sticker. Op deze sticker kunt u nalezen wanneer wij uw luchtkoeler hebben gereinigd en nagekeken, zodat u periodiek een afspraak met ons kunt maken om de conditie van uw luchtkoeler optimaal te houden. U kunt bij ons terecht voor (technisch) luchtkoeler reinigen, renovatie en meer. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.

C&R maakt volgens de strengste normen en voedselveiligheidseisen schoon:

 • HACCP, Hazard Analysis Critical Control Points
 • BRC, British Retail Consortium
 • IFS, International Food Standard
 • Global GAP, Euro-Retailer Produce Working Group Good Agricultural Practices
 • ISO 22000

 

 

Vraag offerte aan

 

 • Door regelmatig uw verdampers te laten reinigen voorkomt u veel problemen
 • Verdampers op moeilijk bereikbare plaatsen zijn voor ons geen probleem
 • C & R gebruikt speciaal ontworpen bakken als de verdampers boven stellingen hangen
 • C & R renoveert desgewenst uw installaties