Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Is het tijd om uw luchtkanalen te laten reinigen? Bent u op zoek naar een specialist in luchtkanalen reinigen die graag voor u aan de slag gaat? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Wij zijn gevestigd in het Brabantse dorpje Wijk en Aalburg en kunnen u overal in Nederland én in Europa goed van dienst zijn! Wij beschikken over een groot team van meer dan 30 specialisten die graag de handen uit de mouwen steken. Wij begrijpen als geen ander dat het van groot belang is dat uw luchtkanalen op de juiste wijze functioneren. Het is daarom belangrijk dat u regelmatig uw luchtkanalen laat onderzoeken en reinigen. Doet u dat niet? Dan kan het gebeuren dat uw luchtkanalen sterk vervuild raken, er bacteriën en vieze luchtjes verspreid worden en dat het ziekteverzuim sterk omhoog gaat. Luchtkanalen reinigen laat u over aan de experts van C&R Group. U kunt bij ons ook periodieke afspraken inplannen zodat u zeker weet dat uw luchtkanalen regelmatig en op de juiste wijze worden gecheckt. Voor een specialist in luchtkanalen reinigen bent u bij C&R Group aan het juiste adres!

Direct een offerte ontvangen?

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

Wordt het weer tijd voor het luchtkanalen reinigen? C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en in de afgelopen jaren hebben wij onze diensten flink uitgebreid. Het is van groot belang dat onder andere uw luchtkanalen regelmatig laat controleren en op de juiste wijze laat reinigen. C&R Group staat bekend als een modern bedrijf dat met de modernste technieken luchtkanalen reinigt, droogijsstralen voor zijn rekening neemt en airco’s moeiteloos reinigt. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel en dat merkt u aan onze duidelijke afspraken en deskundige medewerkers. Wij werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd en in het bezit van de juiste papieren. Heeft u een probleem met uw luchtkanaal of geeft uw machine een storing aan? C&R Group beschikt over een 24 uursservice waar u altijd terecht kunt met al uw vragen.

Periodiek luchtkanalen reinigen

Wilt u een afspraak inplannen voor luchtkanalen reinigen of wilt u meer weten over (technisch) reinigen of renovatie? U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers of een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Vele bedrijvingen gingen u al voor. C&R Group werkt voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.


Wij werken voor: