Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Bent u op zoek naar een bedrijf voor luchtkanalen reinigen? Bent u op zoek naar een modern bedrijf dat met u meedenkt over het zo efficiënt mogelijk schoonmaken van de luchtkanalen in uw gebouw? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Cleaning Renovatie in Wijk en Aalburg. Hoewel wij gevestigd zijn in Wijk en Aalburg kunnen wij u overal in Nederland goed van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en wij plannen graag een afspraak met u in voor luchtkanalen reinigen. Bent u benieuwd naar ons aanbod en de specialisaties die wij aanbieden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. U vindt hier al onze diensten en specialiteiten voor het technisch reinigen van luchtkanalen, airco’s en koolstoffilters. Wij zien uw aanvraag voor luchtkanalen reinigen graag tegemoet.

Direct een offerte ontvangen?

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

Bent u op zoek naar een bedrijf dat luchtkanalen reinigen kan? Bent u op zoek naar een expert die met u mee denkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van hare welkom bij C&R Group. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het onderzoeken en reinigen van onder andere luchtkanalen. Door de jaren heen weten vele bedrijven ons te vinden en 95% van onze opdrachtgevers zijn gevestigd in Nederland. Cleaning Renovatie beschikt over een groot team van meer dan 30 deskundige en gemotiveerde medewerkers die graag voor u aan de slag gaan. Wij begrijpen dat de luchtkanalen van uw pand in orde moeten zijn. Is dat niet het geval dan kan het zo zijn dat er ziekteverwekkers zich gaan menigvuldigen en dat u vervuilde lucht door de luchtkanalen blaast. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of hoe wij te werk gaan? U kunt ten allen tijden vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en plannen wij graag periodiek luchtkanalen reinigen afspraken met u in.

Periodiek luchtkanalen reinigen

C&R Group is een modern bedrijf dat met de nieuwste technieken in staat is om diverse apparaten, oppervlakten en machines op de juiste wijze te onderzoeken, te onderhouden en schoon te maken. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en weten wij als geen ander hoe wij aan de slag kunnen gaan om uw luchtkanalen te onderzoeken en te reinigen. Luchtbehandelingssystemen met bijbehorende luchtkanalen komen in veel verschillende gebouwen voor. Onder andere in de industrie, zoals in fabrieken en werkplaatsen, maar ook in utiliteitsgebouwen zoals kantoren, scholen en ziekenhuizen. Wij merken vandaag de dag dat uit deze hoek de meeste aanvragen komen en zo komen wij op steeds verschillende plekken. Wij blijven ons vernieuwen en ontwikkelen zodat wij mee gaan met de laatste veranderingen op het gebied van luchtkanalen reinigen. C&R voert inspecties uit en, waar nodig, kunnen wij de kanalen reinigen via verschillende methodes: handmatige borstelmethode, vacuüm borstelmethode, pneumatisch reinigen (met behulp van perslucht) en met natte reiniging (water met reinigingsmiddel).

Meer weten over luchtkanalen reinigen?

C&R Group is een modern bedrijf dat met de laatste methodes de beste resultaten kan behalen voor luchtkanalen reinigen. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog bij ons in het vaandel. Wij werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van een geldige VCA. Wij werken veel samen met grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.


Wij werken voor: