Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen U wilt uw luchtkanalen reinigen? De luchtkwaliteit binnen een gebouw heeft veel invloed op het leef- en werkklimaat. Wordt de lucht niet goed gezuiverd, dan kunt u daar last van krijgen. Daarom worden er luchtbehandelingssystemen aangebracht in bijvoorbeeld fabrieken, werkplaatsen, sporthallen, ziekenhuizen en scholen. Daarnaast is er ook in steeds meer woningen een luchtbehandelingssysteem te vinden. Werkt u op een plek waar de lucht goed is gezuiverd dan draagt dat bij aan een gezond werkklimaat. 

Waarom luchtkanalen reinigen?

Om een luchtbehandelingssysteem optimaal te laten functioneren, is het belangrijk om eens in de zoveel tijd de luchtkanalen te laten controleren en te laten reinigen. Er zitten altijd hoeveelheden vuil en stof in de lucht, die in het luchtbehandelingssysteem terecht komen. Een verontreinigd luchtbewerkingssysteem kan niet meer optimaal functioneren. De luchtkwaliteit neemt hierdoor af. Dit kan vervelende klachten tot gevolg hebben. 

Luchtkanalen reinigen is een specialistisch werk. Bij C&R Group zorgen we er graag voor dat de luchtkanalen op professionele wijze worden geïnspecteerd en zo nodig worden gereinigd. Om vuil uit de luchtkanalen te verwijderen, hanteren we bij het luchtkanalen reinigen verschillende methodes: de handmatige borstelmethode, de vacuüm borstelmethode, pneumatisch reinigen (door middel van perslucht) en natte reiniging (door middel van water en reinigingsmiddel). Door deze verschillende technieken toe te passen zorgen we er voor dat de luchtkanalen weer volledig schoon worden. Doordat we tijdens de inspectie van de luchtkanalen inspectieluiken plaatsen, kan precies worden nagegaan hoe de luchtkanalen er van binnen uit zien. Vuil kan zo snel worden gelokaliseerd en worden verwijderd. Wij zijn dus de ultieme specialist voor het luchtkanalen reinigen.

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

C&R Group is een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met veel ervaring. We doen er alles aan om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We werken met meer dan 25 ervaren monteurs en bieden ons personeel trainingen en cursussen aan zodat we u altijd zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Al onze medewerkers zijn VCA gekwalificeerd. We werken bij C&R Group volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel. We denken bij C&R Group graag met u mee en streven naar langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Hierbij vinden we wederzijds vertrouwen en respect heel belangrijk. C&R Group is werkzaam voor veel grote bedrijven in Nederland, maar is ook buiten de landsgrenzen werkzaam. Wat kunnen we bij C&R Group voor u betekenen? We horen graag van u hoe wij u van dienst kunnen zijn!