Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Heeft u luchtkanalen reinigen? Bent u op zoek naar een dynamisch bedrijf waarbij u uw luchtkanalen kunt laten reinigen? Bij C&R Group helpen wij u graag. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag wat de passende mogelijkheden voor u zijn voor luchtkanalen reinigen. Het is van groot belang dat u periodiek uw luchtkanalen laat reinigen. Doet u dit niet? Dan kan het “Sick Building Syndrome” optreden. Dit syndroom kan ontstaan doordat er vervuilde lucht door de luchtkanalen door het gebouw verspreid wordt. Het is van belang dat u in een hygiënische en gezonde werk- en leefomgeving verkeert. Doordat u met regelmaat uw luchtkanalen laat reinigen verlengt u ook de levensduur van uw luchtkanaal. Bij C&R Group bent u aan het juiste adres voor luchtkanalen reinigen. 

Verschillende technieken voor luchtkanalen reinigen 

Bij C&R Group maken wij gebruik van verschillende technieken voor het reinigen van uw luchtkanalen. Als eerste voeren wij een grondige inspectie uit. Mede door deze inspectie zorgen wij ervoor dat uw luchtkanaal weer schoon is en goed kan functioneren. Aan de hand van onze inspectie maken wij een rapport. Zo krijgt u een goed inzicht van onze werkzaamheden. Hierin ziet u hoe wij uw kanaal gereinigd hebben. U kunt bij ons terecht voor technische reiniging, renovatie en meer. Voor al uw vragen met betrekking tot luchtkanalen reinigen kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze werknemers. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het reinigen van uw luchtkanalen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.  

Luchtkanalen reinigen C&R Group

Wilt u uw luchtkanalen reinigen door de vakmensen van C&R Group? Wij plannen graag met u een afspraak in! C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

C&R Group is een modern en dynamisch bedrijf met meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in ons vaandel. U kunt bij ons terecht voor (technisch) reinigen, renovatie en meer. C&R Group heeft een 24-uursservice. Zo kunt u ons te allen tijde bereiken. Voor luchtkanalen reinigen bent u bij ons aan het juiste adres!