Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Bent u op zoek naar een bedrijf dat luchtkanalen reinigen kan? Bent u op zoek naar een expert die met u meedenkt en op een professionele manier zijn taken uitvoert? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group. C&R Group is wereldwijd inzetbaar maar opereert 95% in Nederland. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van technisch reinigen, renovatie en meer. In de afgelopen jaren hebben veel bedrijven de weg naar ons gevonden en zij maken nog altijd gebruik van onze diensten. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wilt u een afspraak bij ons inplannen? C&R Group staat graag voor u klaar en onze monteurs gaan zo snel mogelijk uw luchtkanalen reinigen. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen. Wij kunnen ook periodiek bij u langskomen voor reiniging en onderhoud. Laat uw luchtkanalen tijdig grondig reinigen en desinfecteren.

Direct een offerte ontvangen?

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

Tijd voor het luchtkanalen reinigen? In de afgelopen jaren heeft C&R Group vele bedrijven geholpen met het reinigen van luchtkanalen. Luchtkanalen reinigen is geen simpele klus. Wij raden het u aan om ervaren monteurs in te schakelen die een luchtkanaal professioneel kunnen reinigen. Wij zorgen ervoor dat uw luchtkanaal via de juiste richtlijnen wordt gecontroleerd en indien nodig wordt gemaakt. Het reinigen van luchtkanalen wordt gedaan door ervaren medewerkers van C&R Group. Door middel van cursussen zorgen wij ervoor dat wij altijd up to date zijn. Wij zijn een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Meer weten over luchtkanalen reinigen?

Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor luchtkanalen reinigen? Wij vertellen u daar graag meer over. C&R Group werkt altijd met de modernste technieken waarmee wij een hoog kwaliteitsniveau kunnen bereiken. U kunt telefonisch een afspraak maken of online een vrijblijvend offerte aanvragen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en komen graag bij u langs voor het reinigen van uw luchtkanaal.