Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Bent u op zoek naar een bedrijf dat luchtkanalen reinigen kan? Bent u op zoek naar een technisch reinigingsbedrijf dat graag aan de slag gaat om uw luchtkanalen te reinigen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Door onze lokale ligging kunnen wij u overal in de regio goed van dienst zijn. Daarnaast werken met wij met een groot team van experts die u in heel Nederland kunnen adviseren. Het is van groot belang dat u regelmatig uw luchtkanalen laat reinigen door experts. Als u dat niet doet kan het gebeuren dat er bacteriën en vieze luchtjes verspreid worden door uw woning of kantoorgebouw. Als bacteriën en ziekteverwekkers langdurig circuleren in uw pand zult u merken dat het ziekteverzuim toeneemt. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Door regelmatig uw luchtkanalen te laten reinigen voorkomt u ophoping van bacteriën en ziekteverwekkers en blaast uw luchtkanaal enkel schone lucht door uw pand. C&R Group komt graag bij u langs voor luchtkanalen reinigen op uw locatie. 

Direct een offerte ontvangen?

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat bestaat uit een groot team van deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben meer dan 30 ervaren monteurs in dienst die graag voor u klaar staan voor luchtkanalen reinigen. Onze vestiging is in Wijk en Aalburg maar wij hebben een landelijke dekking. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw luchtkanalen te onderzoeken en indien nodig, uw luchtkanalen reinigen. Wij zijn een modern bedrijf dat bekend staat om zijn moderne technieken en vernieuwde materialen. Bij ons staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel en dat merkt u aan onze duidelijke communicatie, periodieke afspraken en grondige werkzaamheden. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. C&R Group is hét bedrijf voor (technisch) reinigen, renovatie en meer. 

Meer weten over luchtkanalen reinigen?

C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. U bent bij ons verzekerd van de juiste vaardigheden om uw luchtkanalen professioneel te controleren en te reinigen.  Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en weten als geen ander hoe zij te werk moeten gaan. Wij zien uw aanvraag voor een controle en/of reiniging graag tegemoet.