Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Bent u op zoek naar een bedrijf voor luchtkanalen reinigen? Bent u op zoek naar een modern bedrijf dat met u meedenkt over het zo efficiënt mogelijk schoonmaken van de luchtkanalen in uw gebouw? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Cleaning Renovatie in Wijk en Aalburg. Hoewel wij gevestigd zijn in Wijk en Aalburg kunnen wij u overal in Nederland goed van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en wij plannen graag een afspraak met u in voor luchtkanalen reinigen. Bent u benieuwd naar ons aanbod en de specialisaties die wij aanbieden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. U vindt hier al onze diensten en specialiteiten voor het technisch reinigen van luchtkanalen, airco’s en koolstoffilters. Wij zien uw aanvraag voor luchtkanalen reinigen graag tegemoet.

Direct een offerte ontvangen?

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

Heeft uw pand luchtkanalen en wilt u deze laten reinigen? Luchtkanalen reinigen kunt u het beste laten uitvoeren door een ervaren professional. C&RGroup uit Wijk en Aalburg is dé expert die u zoekt! Luchtkanalen komen in de meest uiteenlopende gebouwen voor zoals fabrieken, werkplaatsen, kantoren, scholen, ziekenhuizen en verzorgingshuizen, maar tegenwoordig ook steeds meer in particuliere gebouwen zoals appartementencomplexen. Het is erg belangrijk dat de luchtkanalen in uw pand in orde zijn om te voorkomen dat schadelijke organismen zich verspreiden. Ongetwijfeld heeft u wel eens van het ‘sick building syndrome’ gehoord. Het maakt mensen ziek en het ziekteverzuim zal toenemen. Het tijdig grondig luchtkanalen reinigen is dan ook erg belangrijk.  C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Met ons team van specialisten die allemaal VCA gecertificeerd zijn kunt u rekenen op een hoog kwaliteitsniveau van luchtkanalen reinigen. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. C&R Group is een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat veilig en gezond werkt. Wij denken graag met u mee hoe wij de luchtkanalen in uw pand zo efficiënt mogelijk kunnen reinigen. C&R Group is een modern bedrijf dat werkt met de nieuwste technieken voor een optimaal resultaat. Uw luchtkanalen reinigen doen wij op de juiste wijze.

Methodes luchtkanalen reinigen

Voor het reinigen van de luchtkanalen in uw pand kunnen wij gebruik maken van verschillende methodes. We kunnen de handmatige borstelmethode toepassen of de vacuüm borstelmethode. Ook is pneumatische reiniging met behulp van perslucht mogelijk of natte reiniging waarbij wij water met reinigingsmiddel gebruiken. U kunt erop vertrouwen dat wij voor uw luchtkanalen de juiste reinigingsmethode toepassen waarmee deze grondig gereinigd en gedesinfecteerd worden. C&R Group kan werkelijk ieder systeem op de juiste wijze reinigen. Luchtkanalen reinigen houdt bij ons ook in dat wij op strategische plaatsen inspectieluiken aanbrengen zodat wij de kanalen goed kunnen controleren en inspecteren. Voor en na de reiniging krijgt u een rapportage van ons. Zo wordt het eindresultaat voor u inzichtelijk. Op deze website kunt u aansprekende foto’s bekijken van vóór en na reiniging. U kunt zich voorstellen dat de inwendige vervuiling van de luchtkanalen nare gevolgen kan hebben voor de luchtkwaliteit. Ook als de luchtkanalen inwendig geïsoleerd zijn is dat voor ons geen enkel probleem. Dit type luchtkanalen wordt door ons grondig gereinigd door middel van de perslucht methode in combinatie met een onderdruk unit. Als er gevaar bestaat dat losse vezels van het isolatiemateriaal in het systeem of de omgevingslucht terechtkomen adviseren wij u om de luchtkanalen te laten impregneren.

Jarenlange ervaring met luchtkanalen reinigen

Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in de meest uiteenlopende branches zoals installatiebedrijven, supermarkten, ziekenhuizen, scholen, chemische industrie etc. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. U kunt met een gerust hart het reinigen van luchtkanalen aan ons overlaten. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een goed geventileerde werkruimte zorgt voor betere prestaties. Bezuinig dus niet op de reiniging van uw luchtkanalen en laat de reiniging uitvoeren door een expert zoals de C&R Group. Wij werken volgens de normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij hebben meer dan 30 ervaren monteurs in dienst die tegen elke uitdaging zijn opgewassen. Onze monteurs en partnerbedrijf zijn verspreid over heel Nederland zodat wij u overal van dienst kunnen zijn en dat tegen scherpe tarieven. Voor elke reinigingsklus kunt u terecht bij C&R Group. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs kunnen elke opdracht snel, veilig en vakkundig afhandelen. Als u een kijkje neemt op deze website dan ziet u hoe divers onze reinigingswerkzaamheden zijn. Wij doen technisch reinigen, renovatie en coaten, keuken en afzuiging en nog veel meer.

24 uur service desk

U kunt met al uw vragen 24 uur per dag bij ons terecht. Is er sprake van een calamiteit of een spoedklus dan kunt u contact opnemen met de 24 uur service desk. Om storingen te voorkomen is het verstandig om periodiek onderhoud te laten plegen. Ook daarvoor kunt u ons inschakelen, wij plannen dit graag voor u in. Wij komen op gezette tijden langs om uw luchtkanalen te inspecteren; u kunt dat met een gerust hart aan ons overlaten. Als u met ons in zee gaat dan kunt u erop rekenen dat wij creatief en flexibel inspelen op uw wensen, dat wij de opdracht perfect uitvoeren en dat de prijs- kwaliteitsverhouding uitstekend is. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. C&R Group is een modern bedrijf dat werkt met de modernste technieken. Wat uw reinigingsvraag ook is, wij hebben overal een oplossing voor. De communicatielijnen met u als opdrachtgever zijn kort zodat wij snel kunnen schakelen. Vertrouwen en respect zijn bij ons de basis voor een goede werkrelatie. Als u nieuwsgierig bent wat wij voor u kunnen betekenen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Wij werken transparant en kun krijgt vooraf een duidelijke offerte van ons.Wij werken voor: