Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Wilt u luchtkanalen reinigen? Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat graag voor u aan de slag gaat bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Het is onze specialiteit om luchtkanalen op de juiste manier te reinigen en eventueel te renoveren. Wij weten als geen ander dat het van groot belang is dat luchtkanalen regelmatig professioneel gereinigd worden. Indien dit niet tijdig gebeurt en u de reiniging niet uit laat voeren door professionals is de kans groot dat uw luchtkanaal op een gegeven moment niet meer naar behoren functioneert. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Bij C&R Group helpen wij u graag bij de reiniging van uw luchtkanalen en wij kunnen het ook regelen dat wij periodiek uw luchtkanalen komen checken. Voor luchtkanalen reinigen bent u bij C&R Group aan het juiste adres. 

Direct een offerte ontvangen?

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

C&R Group staat bekend als een modern bedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten voor luchtkanalen reinigen. Door onze jarenlange ervaring en naamsbekendheid in de regio weten vele klanten ons te vinden. Wij hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en zeer gemotiveerde medewerkers. Bij ons staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wij raden het u sterk aan om tijdig uw luchtkanalen te reinigen in uw woning en kantoorpanden. Indien u dat niet doet worden bacteriën en ziekteverwekkers continu verspreid. Hierdoor zal het ziekteverzuim onder uw medewerkers hoger worden. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw kantoor of pand kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de verschillende methodes die wij gebruiken voor luchtkanalen reinigen

Meer weten over luchtkanalen reinigen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. C&R Group doet technisch reinigen, renovatie en meer. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VION, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, Friesland Campina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor uw luchtkanalen reinigen bent u bij C&R Group aan het juiste adres.