Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Een specialist nodig voor het luchtkanalen reinigen? Bent u op zoek naar een dynamisch bedrijf die voor u uw luchtkanalen kan reinigen? Zoekt u dan niet verder! Onze ervaren monteurs komen graag naar u toe! Wij zijn gespecialiseerd in luchtkanalen reinigen, behandelingskasten coaten en airconditioning reinigen. U bent bij ons aan het juiste adres om uw luchtkanalen te laten reinigen door professionals. Vele bedrijven gingen u al voor. C&R Cleaning en Renovatie werkt samen met bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Délifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Voor luchtkanalen reinigen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Luchtkanalen reinigen door experts

Op zoek naar iemand die u kan helpen met het luchtkanalen reinigen? C&R Cleaning en Renovatie staat voor u klaar! In de loop der jaren hebben wij onze diensten steeds verder uitgebreid en kunnen wij u goed van dienst zijn om uw luchtkanalen te reinigen. Door regelmatig uw luchtkanalen te laten checken verlengt u de levensduur van uw luchtkanalen. Luchtkanalen krijgen veel te voortduren in fabrieken en bedrijfspanden. Indien u niet op tijd uw lichtkanalen laat reinigen kan het zijn dat er schimmels en bacteriën ophopen in de luchtschachten. Hierdoor verspreidt u als het ware continue vervuilde lucht en dit kan tot vervelende klachten leiden. U vervuilt de werk- en leefomgeving van uzelf en van uw werknemers. Hierdoor bestaat de kans dat het ziekteverzuim in uw bedrijf aanzienlijk hoger wordt. Dit is uiteraard niet wat u wilt. Onze experts komen graag bij u langs om uw luchtkanalen te voorzien van een grondige inspectie en indien nodig een goede reiniging. Voor luchtkanalen reinigen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Luchtkanalen reinigen door C&R Cleaning en Renovatie

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met een team vol deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij beschikken over een ruim team met meer dan 25 ervaren monteurs. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Bij ons staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Heeft u last van een storing of heeft u vragen over uw luchtkanalen? Wij bieden u een 24 uursservice aan. Onze experts staan dag en nacht voor u klaar om u te ondersteunen en te helpen. Bij C&R Cleaning en Renovatie kunt u terecht voor (technisch) reinigen, renovatie en meer. 

Meer weten over luchtkanalen reinigen?

Wilt u meer weten over luchtkanalen reinigen door C&R Cleaning en Renovatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.