Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Is het tijd voor het luchtkanalen reinigen en bent u daarom op zoek naar een ervaren bedrijf dat dit kan uitvoeren? Zoek dan niet langer, en schakel C&R Group in! Wij zijn een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. U kunt bij ons terecht voor technische reiniging, renovatie en meer. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, gemotiveerd en ervaren. We kunnen hierdoor elk project op een veilige en deskundige manier uitvoeren. Wilt u dus uw luchtkanalen reinigen? Bel dan ons gemotiveerde team. Met meer dan 25 monteurs in dienst kunnen we u altijd snel van dienst zijn. Dankzij korte communicatielijnen verloopt de communicatie altijd soepel en snel. We zijn als bedrijf flexibel en we zetten u als opdrachtgever centraal. Zo bieden we u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een reiniging uit te laten voeren buiten de reguliere werktijden van uw werknemers om. Hierdoor blijft de eventuele overlast beperkt tot een minimum. 

Waarom de luchtkanalen reinigen?

Het is belangrijk om periodiek de luchtkanalen te laten reinigen. Doet u dit niet, dan kan het “Sick Building Syndrome” optreden. Lucht wordt dan via de vervuilde luchtkanalen door het hele gebouw verspreid, met vervelende gevolgen. Om een werkomgeving hygiënisch en gezond te houden, maar ook voor een lange levensduur van uw luchtkanalen, is het belangrijk om tijdig de luchtkanalen te laten reinigen. Bij C&R Group gebruiken we verschillende technieken voor het reinigen van de luchtkanalen. We voeren inspecties uit en we zorgen ervoor dat het luchtkanaal weer volledig schoon is en weer naar behoren kan functioneren. We geven u na de reiniging een rapport, zodat u precies kunt zien wat we hebben gedaan om de luchtkanalen weer helemaal schoon te krijgen. Zo maken we het hele proces voor u inzichtelijk. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het luchtkanalen reinigen? U kunt via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

C&R Group is een modern bedrijf waarbij hygiëne, milieu en veiligheid voorop staan. We werken voor verschillende bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Ook voor kleinere projecten kunt u ons inschakelen. We werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Hoe kunnen we u bij C&R Group van dienst zijn bij het luchtkanalen reinigen? We horen graag van u hoe we u van dienst kunnen zijn bij het luchtkanalen reinigen!