Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Bent u op zoek naar luchtkanalen reinigen? C&R Group is dé specialist in luchtkanalen reinigen. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat voor u uw luchtkanalen kan reinigen. Wij hebben 25 ervaren monteurs die graag bij u de reiniging van de luchtkanalen komt doen. Of het nu gaat om luchtkanalen reinigen, behandelingskasten, een coating toevoegen of om een airconditioning reiniging? Wij regelen het voor u. Wij hebben een uitgebreide service waar u voor meerdere werkzaamheden terecht kunt. Onze professionals reinigen uw apparaten volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Na de reiniging ontvangt u een rapport waar de bevindingen in staan. Dit om te zorgen dat uw bedrijf aantoonbaar voldoet aan de gestelde eisen. Vele grote bedrijven gingen u al voor, zoals KLM Cargo, Radboud UMC en Rijkswaterstaat. Voor luchtkanalen reinigen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Luchtkanalen reinigen door experts

Bent u op zoek naar een luchtkanalen reinigen expert? Wij hebben maar liefst 25 experts in huis die u perfect kunnen helpen. C&R Group is een bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft neergezet als een gezond bedrijf dat grondig en veilig te werk gaat.  Wilt u de levensduur van uw luchtkanalen verlengen, dan is het zaak om regelmatig een check uit te voeren of alles nog naar behoren werkt. Vergeet niet dat de luchtkanalen veel te voortduren krijgen, omdat er veel vuil in de lucht hangt.  Bij het niet bijhouden van luchtkanalen reiniging kunnen er schimmels en bacteriën ophopen en wordt dat in de lucht weer verspreid.  Dit kan bij u en uw personeel voor vervelende klachten zorgen en dit wilt u voorkomen. U vervuilt niet alleen uw eigen werkomgeving, maar ook die van alle werknemers. De kans op ziekteverzuim wordt groter en er stapelen steeds meer problemen op. Om dit te voorkomen komen onze experts graag langs om een inspectie uit te voeren. Naar aanleiding van deze inspectie worden er verdere afspraken met u gemaakt over het luchtkanalen reinigen.

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

C&R Group is gevestigd in het Brabantse dorp Wijk en Aalburg. Wij hebben door het hele land monteurs zitten die u snel ter plaatse kunnen helpen. Wij monteren en voeren inspecties uit door heel Nederland. Ons team bestaat uit 25 deskundige en gemotiveerde medewerkers die allemaal in het bezit zijn van een VCA certificaat. Op ons kunt u rekenen bij het reinigen van uw luchtkanalen.