Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Bent u op zoek naar een bedrijf voor luchtkanalen reinigen? Bent u op zoek naar een modern bedrijf dat met u meedenkt over het zo efficiënt mogelijk schoonmaken van de luchtkanalen in uw gebouw? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Cleaning Renovatie in Wijk en Aalburg. Hoewel wij gevestigd zijn in Wijk en Aalburg kunnen wij u overal in Nederland goed van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en wij plannen graag een afspraak met u in voor luchtkanalen reinigen. Bent u benieuwd naar ons aanbod en de specialisaties die wij aanbieden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. U vindt hier al onze diensten en specialiteiten voor het technisch reinigen van luchtkanalen, airco’s en koolstoffilters. Wij zien uw aanvraag voor luchtkanalen reinigen graag tegemoet.

Direct een offerte ontvangen?

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

Luchtbehandelingssystemen met bijbehorende luchtkanalen komen in veel verschillende gebouwen voor. Onder andere in de industrie, zoals in fabrieken en werkplaatsen, maar ook in utiliteitsgebouwen zoals kantoren, scholen en ziekenhuizen. Ook in steeds meer (particuliere) woningen of appartementengebouwen treft men luchtbehandelingssystemen aan. Daarom is het erg belangrijk dat u regelmatig uw luchtkanalen laat controleren door specialisten. Doet u dat niet dan kunnen zich bacteriën en vuil nestelen en vermenigvuldigen in uw luchtkanalen. Hierdoor komt er bevuilde lucht in circulatie dat kan resulteren in ziekteverzuim en verstopte luchtkanalen. Uw luchtkanalen dienen tijdig grondig gereinigd en gedesinfecteerd te worden. Cleaning Renovatie voert inspecties uit. Daarnaast kunnen wij de luchtkanalen van uw bedrijf reinigen met verschillende methodes. Denkt u aan een handmatige borstelmethode, vacuüm borstelmethode, pneumatisch reinigen (met behulp van perslucht) en natte reiniging (water met reinigingsmiddel). Na afloop van ons onderzoek en de uitvoering van het reinigen van de luchtkanalen zorgen wij ook voor rapportages. Op deze manier word het eindresultaat voor u als klant inzichtelijk.

Periodiek luchtkanalen reinigen

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij beschikken over een groot team van 30 monteurs die graag de handen uit de mouwen steken om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen. Daarnaast zijn wij klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen. Cleaning Renovatie is wereldwijd inzetbaar voor luchtkanalen reinigen, maar 95% van onze opdrachtgevers zit in Nederland. Wij hebben veiligheid, milieu en hygiëne hoog in ons vaandel staan. Als modern bedrijf bedienen we ons van de modernste technieken waarmee me een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.


Wij werken voor: