Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Is het tijd voor luchtkanalen reinigen? Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor luchtkanalen reinigen? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Al jaren is C&R Group dé specialist in de regio en ver daarbuiten als het gaat over het reinigen en renoveren van luchtkanalen. Wij vinden het belangrijk dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt zodat er geen vieze luchtjes in de ruimte geblazen worden. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat uw luchtkanalen kan reinigen. Daarbij verkopen wij ook verschillende onderdelen, mochten deze toe zijn aan vervanging. Wij hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst die u graag helpen! Deze monteurs krijgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de vele mogelijkheden die ons bedrijf kan bieden. Wij blijven steeds meegaan met de nieuwste ontwikkelingen zodat u daarvan profiteert als wij voor u aan de gang gaan. Zo heeft u altijd een luchtkanaalsysteem dat helemaal up-to-date is en er weer een tijdje tegen kan.

Direct een offerte ontvangen?

Luchtkanalen reinigen door experts

Veiligheid, milieu en hygiëne zijn de basis van ons werk! Dit zijn belangrijke speerpunten waar wij ons dagelijks aan houden. Wij weten als geen ander dat ieder project anders is. Ook ieder product is anders en moet grondig nagekeken worden. Ieder apparaat verdient een goede reinigingsbeurt. Wist u dat u door de airco reiniging goed en grondig uit te voeren, u de levensduur van uw luchtkanalen verlengt? Bij slecht onderhoud of het niet bijhouden van het nodige onderhoud van de luchtkanalen reinigen, moet het apparaat harder werken om de vuile luchtjes te filteren en dit kost veel energie. Dit is ook slecht voor uw apparaat.  Zo komen wij altijd schimmels en bacteriën tegen in het apparaat en deze worden langzaam in de ruimte geblazen. Dit wilt u natuurlijk niet. Wacht niet langer en benader C&R Group om uw luchtkanalen reinigen te komen uitvoeren.

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

C&R Group is gevestigd in het Brabantse dorp Wijk en Aalburg. Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid; wij bestaan uit een team van 25 deskundige en gemotiveerde werknemers. Wij opereren door het hele land. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor luchtkanaal reinigen?  U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en ons team staat u graag te woord.  Iedere monteur is in het bezit van een VCA certificaat en is volledig opgeleid om te doen wat u van ons verwacht.  Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken graag een offerte op maat voor u voor luchtkanalen reinigen.