Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Bent u op zoek naar een modern en technisch bedrijf dat uw luchtkanalen reinigen kan? Zoekt u een bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan? Bij C&R Group bent u aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het technisch reinigen van onder andere luchtkanalen. Het is erg belangrijk dat u regelmatig uw luchtkanalen laat reinigen. Doet u dat niet? Dan kan er zich vuil en bacteriën ophopen in in de luchtkanalen. Hierdoor moeten de luchtkanalen harder werken en dat ziet u terug aan de hoge energie kosten. Daarnaast worden er bacteriën en ziekteverwekkers verspreid door uw woning of uw kantoorpand. Dit verhoogt het ziekteverzuim en dat wilt u uiteraard voorkomen. Wilt u luchtkanalen reinigen overlaten aan de echte experts? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op de website van C&R Group. Daarnaast kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in voor luchtkanalen reinigen op uw locatie. 

Direct een offerte ontvangen?

Luchtkanalen reinigen door C&R Group

C&R Group staat bekend als een modern bedrijf dat de modernste technieken toepast voor het onder andere luchtkanalen reinigen. Wij werken met een groot team van vakkundige experts die stuk voor stuk VCA gecertificeerd zijn. Door middel van specifieke trainingen en cursussen zijn onze vakmannen altijd up to date en kunnen zij goed werk afleveren. De producten die wij gebruiken bij de reiniging van luchtkanalen voldoen allemaal aan de meest strenge normen. Bij C&R Group staat hygiëne, milieu en veiligheid hoog in het vaandel. Wij werken volgens de normen van onder andere : HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. C&R Group is wereldwijd inzetbaar maar is voor 95% in Nederland actief. Omdat onze monteurs en partnerbedrijven door heel Nederland verspreid zijn kunnen wij op korte termijn een afspraak of reiniging met u inplannen. Wij bieden onze diensten aan tegen zeer scherpe tarieven. 

Meer weten over luchtkanalen reinigen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor luchtkanalen reinigen door professionals? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij geven u graag vrijblijvende informatie. Vele bedrijven gingen u al voor en zij maken gebruik van onze diensten. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.