Luchtkanalen reinigen 

luchtkanalen reinigen Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u luchtkanalen reinigen kan? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf waar u van op aan kunt als het gaat om technisch reinigen, renoveren en meer? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van C&R Group uit Wijk en Aalburg. Wij bieden u verschillende soorten diensten aan voor het onderhouden van uw luchtkanalen en installaties. Voor luchtkanalen reinigen bent u bij ons aan het juiste adres! C&R Group is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van renovatie en reiniging. Onze vakmannen staan graag voor u klaar en gaan graag voor u aan de slag. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen via onze website. Voor verdere vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en over luchtkanalen reinigen voor bedrijven. 

Direct een offerte ontvangen?

Luchtkanalen reinigen door professionals

Op zoek naar een specialist voor het luchtkanalen reinigen? Alle medewerkers van C&R Group zijn VCA gecertificeerd. Wij vinden veiligheid en het milieu erg belangrijk. Daarnaast staat hygiëne hoog in onze vaandel, zijn wij ons bewust van onze handelingen en streven wij de richtlijnen na van de regels van de VCA. Wij zijn een modern bedrijf dat klaar staat voor zijn klanten. Mede daarom hebben wij onder andere een 24 uursservice. Indien u een storing heeft of uw systeem werkt niet goed kunt u ons altijd benaderen. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Zij doen meer dan alleen technisch reinigen en renoveren. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Kortom: wij zijn de specialist voor het luchtkanalen reinigen.

Meer weten over luchtkanalen reinigen?

Het is van groot belang dat u regelmatig uw luchtkanalen laat reinigen. Indien u dit niet regelmatig doet kan de levensduur van uw luchtkanalen achteruit gaan én kan het gebeuren dat uw luchtkanalen continu vervuilde lucht rond blazen. Hierdoor krijgen ziektekiemen en bacteriën vrij spel en werkt en leeft u niet meer in een schone werk- en leef omgeving. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat voor u luchtkanalen reinigen kan bent u bij C&R Group aan het juiste adres.