Luchtkanaal schoonmaken

luchtkanaal reinigenWilt u uw luchtkanaal schoonmaken? Bij C&R Group helpen wij u graag. Luchtkanalen komen in veel verschillende gebouwen voor. Denkt u aan werkplaatsen, kantoren, scholen, ziekenhuizen en fabrieken. Daarnaast vindt u steeds meer luchtkanalen in woningen en appartementencomplexen. Om het “Sick Building Syndrome” te voorkomen is het van groot belang dat de luchtkanalen op tijd grondig gereinigd worden. Het schoonmaken van uw luchtkanalen is een pré voor de hygiëne van uw pand. C&R Group desinfecteert uw kanalen direct. U kunt ons inschakelen voor diverse inspecties voor uw luchtkanaal. U bent bij ons aan het juiste adres om uw luchtkanaal te inspecteren, reinigen en eventueel te vervangen. Wij doen dus meer dan alleen uw luchtkanaal schoonmaken.

Ontvang direct uw offerte

Verschillende methodes luchtkanaal schoonmaken

Wij zijn in staat om verschillende reinigingsmethodes toe te passen voor een luchtkanaal schoonmaken. Zo hanteren wij een handmatige borstelmethode, een vacuüm borstelmethode, pneumatisch reinigen (met behulp van perslucht) en een natte reiniging (water met reinigingsmiddel). Doordat wij met verschillende methodes werken kunnen wij ieder systeem grondig reinigen en desinfecteren. 
Na het reinigen van de luchtkanalen zorgen wij ook voor rapportages. Zo kunt u onze bevindingen voor en na het reinigen bekijken. Heeft u interesse in onze aangeboden diensten met betrekking tot uw luchtkanaal schoonmaken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. C&R Group heeft een 24-uursservice. Zo kunt u ons altijd bereiken en helpen wij u zo spoedig mogelijk. 

Luchtkanaal schoonmaken bij C&R Group

Uw luchtkanalen laten schoonmaken door de C&R Group biedt u veel voordelen. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd met het schoonmaken van diverse luchtkanalen. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers voor uw luchtkanaal schoonmaken. Wij staan graag voor u klaar en maken met grote zorgvuldigheid uw luchtkanaal schoon. C&R Group heeft meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Bij ons staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. U kunt bij ons terecht voor renovaties en technisch reinigen. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote, bekende bedrijven. Denk u aan Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.