Luchtkanaal schoonmaken

luchtkanaal reinigen

Moet u een luchtkanaal schoonmaken? Laat u dat liever over aan experts? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. In de loop van de jaren hebben wij veel naamsbekendheid gekregen en tegenwoordig heeft u een ruime keuze uit verschillende diensten die wij u aanbieden. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met een groot team van meer dan 30 deskundige en gemotiveerde medewerkers die graag voor u aan de slag gaan. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wordt u onze volgende tevreden klant en komen wij binnenkort uw luchtkanaal schoonmaken? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website en u kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Ontvang direct uw offerte

Luchtkanaal schoonmaken bij C&R Group

Het is van groot belang dat u regelmatig uw luchtkanaal laat controleren. Doet u dat niet dan kan het gebeuren dat uw luchtkanaal verstopt raakt, vuil wordt of niet meer naar behoren functioneert. Dit is erg vervelend en dat wilt u uiteraard voorkomen. Door periodiek een afspraak in te plannen bij een reinigingsbedrijf bent u verzekerd van kwaliteit. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP, waardoor u keer op keer kunt rekenen op onze service en expertises voor een luchtkanaal schoonmaken. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Als modern bedrijf bedienen wij ons van de modernste technieken waarmee wij een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. Voor het professioneel luchtkanaal schoonmaken bent u bij C&R Group aan het juiste adres.

Meer weten over luchtkanaal schoonmaken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het schoonmaken van uw luchtkanaal? Bent u benieuwd naar de kosten of de periodieke afspraken die wij met u in kunnen plannen? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de diensten die wij u aan kunnen bieden. C&R Group beschikt over een 24 uursservice en biedt de mogelijkheid  voor (technisch) reinigen, renovatie en meer.


Wij werken voor: