Luchtkanaal schoonmaken

luchtkanaal reinigenOp zoek naar een bedrijf dat uw luchtkanaal schoonmaken kan? Luchtkanalen zijn een belangrijk onderdeel van een luchtbehandelingssysteem. De luchtkanalen zorgen ervoor dat de lucht wordt verspreid door het hele gebouw. Een luchtbehandelingssysteem wordt vaak intensief gebruikt. De luchtkanalen kunnen dan ook op den duur vervuild raken. Zijn de luchtkanalen vervuild, dan kan het “Sick Building Syndrome” optreden. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de luchtkanalen goed schoon te houden. Bij C&R Group bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat luchtkanalen kan schoonmaken en desinfecteren. Wij helpen u graag om de luchtkanalen schoon te houden. Zoekt u dus een bedrijf voor uw luchtkanaal schoonmaken? Bel ons dan gerust!

Luchtkanaal schoonmaken op de juiste manier

Bij C&R Group gaan we bij het luchtkanaal schoonmaken op een grondige manier te werk. We maken gebruik van verschillende effectieve methodes om uw luchtkanalen volledig grondig te kunnen reinigen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld de handmatige borstelmethode, maar ook de vacuüm borstelmethode, pneumatisch reinigen (met behulp van perslucht) en natte reiniging (water met reinigingsmiddel). Al deze methodes zorgen ervoor dat uw luchtkanalen straks weer helemaal schoon zijn. Is de reiniging van de luchtkanalen klaar? Dan ontvangt u van ons een rapportage waarmee het eindresultaat voor u inzichtelijk wordt.

Luchtkanaal schoonmaken door C&R Group

Bij C&R Group bieden we u de beste service voor scherpe tarieven. We bieden u naast het luchtkanaal schoonmaken bijvoorbeeld ook de optie om de luchtkanalen te laten impregneren. Het impregneren zorgt ervoor dat de losse vezels van het isolatiemateriaal ingekapseld worden. De losse vezels kunnen hierdoor niet in het systeem of in de omgevingslucht terecht komen. We geven u bij C&R Group ook graag eerlijk en deskundig advies. Wat is voor uw bedrijf de beste aanpak? Hoe kunnen wij dusdanig te werk gaan dat u zo min mogelijk hinder ervaart? We denken graag met u mee om zo tot de beste aanpak te kunnen komen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk dat we buiten de reguliere werktijden van uw bedrijf langskomen om de luchtkanalen te reinigen. Uw werknemers ondervinden dan geen enkele hinder van onze werkzaamheden. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u!

C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Veiligheid, milieu en hygiëne vinden we heel belangrijk. We werken niet alleen op een grondige manier, maar ook op een veilige manier. Wat kunnen we bij C&R Group voor u betekenen?