Luchtkanaal schoonmaken

luchtkanaal reinigenWilt u uw luchtkanaal schoonmaken? Is het tijd om uw luchtkanaal grondig te laten reinigen? En bent u daarom op zoek naar een ervaren reinigingsbedrijf met kennis van zaken? Bij C&R Group helpen we u graag. We hebben vele jaren ervaring en we beschikken over alle benodigde middelen voor het luchtkanaal schoonmaken. We zijn een modern reinigings- en conserveringsbedrijf, met meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Onze mensen zijn deskundig en gemotiveerd. Omdat we alleen werken met goed opgeleide, ervaren mensen, kunnen we elk project veilig en vakkundig uitvoeren.

Waarom een luchtkanaal schoonmaken?

Een luchtkanaal heeft veel invloed op een gezonde woon- of werkomgeving. Als een luchtkanaal vervuild is, dan kan het “Sick Building Syndrome” optreden. Vervuilde lucht wordt dan verspreid via de luchtkanalen door een heel pand of gebouw. Om dit te voorkomen is het van belang om de luchtkanalen goed schoon te houden. Een periodieke grondige reiniging is hiervoor noodzakelijk. Bij C&R Group kunnen we de luchtkanalen technisch reinigingen en desinfecteren. We voeren inspecties uit en we kunnen de luchtkanalen op verschillende manieren reinigen om tot een perfect eindresultaat te kunnen komen. Na het luchtkanaal schoonmaken ontvangt u van ons een rapport, zodat het hele proces ook voor u als opdrachtgever inzichtelijk is.

Een luchtkanaal schoonmaken door C&R Group

C&R Group is een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne centraal staan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. We voeren technische reinigingen uit, maar bijvoorbeeld ook renovaties. We werken voor een groot aantal bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Ook kleine projecten nemen we graag aan. We werken onder andere volgens de volgende normen: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP.

C&R Group is groot genoeg om u altijd snel van dienst te kunnen zijn. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om u snelle en soepele communicatie te kunnen bieden door korte communicatielijnen. Op deze manier kunnen we u optimaal van dienst zijn. We bieden u onze 24-uurs service, waardoor u ons altijd kunt bereiken. U staat als opdrachtgever centraal bij C&R Group. Is het lastig om de luchtkanalen tijdens regulieren werkuren te laten reinigen? Bij C&R Group is het ook mogelijk om de luchtkanalen buiten regulieren werkuren te laten reinigen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor het luchtkanaal schoonmaken? Neem dan contact met ons op!