Luchtkanaal schoonmaken

luchtkanaal reinigen

Als u op zoek bent naar een specialist waar u terecht kunt voor een luchtkanaal schoonmaken bent u bij Cleaning Renovatie in Wijk en Aalburg aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het onderzoeken en grondig reinigen van onder andere luchtkanalen. Hoewel wij gevestigd zijn in Wijk en Aalburg komen wij graag naar u toe in heel Nederland. Wij beschikken over een team van 30 specialisten die graag de handen uit de mouwen steken voor uw luchtkanaal. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat u tijdig en regelmatig de luchtkanalen van uw bedrijf laat controleren. Cleaning Renovatie voert professionele inspecties uit.  Hierdoor kunnen wij een duidelijke beeld krijgen van de problemen van uw luchtkanaal. Een luchtkanaal schoonmaken kan worden gedaan met een handmatige borstelmethode, een vacuüm borstelmethode, pneumatisch reinigen (met behulp van perslucht) en met een natte reiniging (water met reinigingsmiddel). Na afloop van ons onderzoek en de uitvoering van het reinigen van de luchtkanalen zorgen wij ook voor rapportages. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zien uw aanvraag voor een luchtkanaal schoonmaken graag tegemoet. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u.

Ontvang direct uw offerte

Luchtkanaal schoonmaken bij C&R Group

Cleaning Renovatie is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat graag de handen uit de mouwen steekt om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen. Daarnaast zijn wij klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen. Cleaning Renovatie is wereldwijd inzetbaar maar 95% van onze opdrachtgevers is gevestigd in Nederland. BIj ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in ons vaandel en dit merkt u aan onze werkwijze. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd waardoor wij precies weten volgens welke richtlijnen wij moeten werken. Cleaning Renovatie werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Als modern bedrijf bedienen we ons van de modernste technieken waarmee we een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Meer weten over luchtkanaal schoonmaken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een luchtkanaal schoonmaken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Luchtbehandelingssystemen met bijbehorende luchtkanalen komen in veel verschillende gebouwen voor. Het is erg belangrijk dat u regelmatig uw luchtkanalen laat controleren door specialisten. Doet u dat niet dan kunnen bacteriën en vuil zich nestelen en vermenigvuldigen in uw luchtkanalen.


Wij werken voor: