Luchtkanaal coating

luchtkanaal coatingBent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat een luchtkanaal coating aan kan brengen? C&R Group is dé specialist als het gaat om luchtkanaal coating. Waarom is een luchtkanaal coating belangrijk? De extra laag zorgt ervoor dat de luchtbehandelingskast langer zijn optimale werking houdt. De coatinglaag moet zorgvuldig aangebracht worden op de kast en wij adviseren hiervoor een expert in te schakelen. Als de coating niet recht zit heeft het geen meerwaarde. Wij hebben ruim 25 van deze experts in dienst! Zij staan klaar voor u om de klus te klaren! Onze medewerkers zijn allemaal hoog opgeleid en beschikken over een VCA-certificaat. Wij doen al jarenlang mee in dit vak en deze ervaringen nemen wij mee naar onze klanten. Wij willen graag dat uw luchtbehandelingskasten langer mee gaan. Wij weten als geen ander welke kosten met zich mee komen bij het vervangen van dit systeem. Onze medewerkers zitten verspreid over het hele land en kunnen daarom snel op locatie zijn.

Ontvang direct uw offerte

Luchtkanaal coating door C&R Group

C&R Group is hét adres als u op zoek bent naar een bedrijf dat een coating toevoegt aan een luchtbehandelingskast. Wilt u graag informatie over wat een coating kan betekenen voor uw apparaat?  Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. De luchtkanalen zuiveren de lucht binnen uw bedrijf, maar door de vervuiling kan deze niet meer goed functioneren. Om dit te voorkomen kunt u een coating aanbrengen, die het vuil en stof uit de lucht langer kunnen verdragen. Zodra er een ontstopping ontstaat, wordt de vervuilde lucht verspreid en dit is niet goed voor het leef- en werkklimaat voor uw werknemers.

Voordelen van luchtkanaal coating

Een luchtkanaal coating heeft meerdere voordelen. Naast dat hij de lucht zuivert binnen uw bedrijf, krijgt hij een extra laag die bescherming biedt aan uw luchtbehandelingskast. Hierdoor blijft de kast langer optimaal functioneren en gaat de kast ook nog eens langer mee. Naast de coatinglaag, raden wij ook aan om hem regelmatig te reinigen en te controleren om storingen te voorkomen. Na controle krijgt u een rapport waar alle bevindingen in staan. Zo kunt u zien wat er uitgevoerd is en of er reparaties aan zitten te komen

Over C&R Group

C&R Group is een bedrijf dat gevestigd zit in Wijk en Aalburg. Wij hebben een team vol met experts. Door onze 24-uursservice zijn wij altijd bereikbaar en kunnen onze werkzaamheden op elk moment van de dag uitgevoerd worden. Voor een luchtkanaal coating bent u bij C&R Group aan het juiste adres.