Lekbak schoonmaken

Het schoonmaken, leveren, coaten en vervangen van lekbakken

lekbak schoonmakenWilt u een lekbak schoonmaken? Heeft u een verdamper? Dan moet die geregeld worden onderhouden, zodat de verdamper optimaal kan blijven functioneren. Een verdamper wordt vaak intensief gebruikt. De lekbak kan in de loop van de tijd verstopt raken, waardoor de verdamper kan gaan lekken. Wilt u er zeker van zijn dat de verdamper blijft doen wat hij moet doen? Zorg dan voor regelmatig onderhoud en laat uw lekbak schoonmaken door een gespecialiseerd bedrijf. Bij C&R Group helpen we u hier graag bij! 

Deskundig een lekbak schoonmaken  

Een lekbak schoonmaken moet op de juiste manier gebeuren. Bij C&R Group zorgen we er graag voor dat de lekbak op een deskundige en professionele manier wordt schoongemaakt, zodat de verdamper weer optimaal kan functioneren. Bij C&R Group demonteren, reinigen, desinfecteren en hermonteren onze monteurs de installatie. U kunt het schoonmaken van de lekbak met een gerust hart aan ons overlaten. 

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf. We hebben meer dan 25 ervaren, gemotiveerde monteurs in dienst. Onze monteurs zijn verspreid over het hele land. We bieden u 24-uurservice, waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn om u te helpen. Heeft u een probleem dan snel verholpen moet worden dan kunnen wij u snel van dienst zijn. Bij C&R Group staan hygiëne, veiligheid en milieu hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast werken we volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. 

Een lekbak schoonmaken door C&R Group

Bij C&R Group staan we voor u klaar. We denken met u mee en we zijn flexibel. Misschien wilt u graag voorkomen dat uw werknemers hinder ondervinden tijdens het lekbak schoonmaken. We kunnen bij C&R Group ook buiten de reguliere werktijden van uw bedrijf langskomen. Zo heeft u zo min mogelijk overlast. Bij C&R Group gaan we zorgvuldig en deskundig te werk. We bieden u niet alleen de beste service tegen een scherpe prijs, maar we geven u ook graag advies. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de beste keuze is als het bijvoorbeeld gaat om onderhoud van de verdamper. Wilt u graag dat de lekbak van uw verdamper op een professionele manier wordt schoongemaakt? Schakel dan C&R Group in, wij zorgen er graag voor dat uw verdamper optimaal kan blijven functioneren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag hoe wij u bij C&R Group van dienst kunnen zijn! 

Vraag offerte aan

 

 • Renovatieproces lekbak
  Renovatieproces lekbak
 • Renovatieproces lekbak
  Renovatieproces lekbak
 • Renovatieproces lekbak
  Renovatieproces lekbak
 • Renovatieproces lekbak
  Renovatieproces lekbak