Leerling monteurs & oproepkrachten

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een technische uitdaging en bereid wat te leren? Ben je flexibel en wil je graag doorgroeien binnen een jonge dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

C&R Group B.V. zoekt naar leerling monteurs & oproepkrachten.
Als leerling monteur of oproepkracht bij C&R Group B.V. ben je samen met je collega’s op locatie bij klanten verspreid over het hele land om diverse werkzaamheden te verrichten. Denk aan het inspecteren, onderhouden, reinigen en renoveren van diverse installaties, voornamelijk in de koel- en luchtbehandelingstechniek. Je voert diverse reparaties uit en vervangt zo nodig onderdelen, en brengt een rapport uit over de uitgevoerde werkzaamheden en over de technische status van de installaties waaraan je hebt gewerkt. Afhankelijk van de opdracht kun je zelfstandig uit de voeten, of werk je samen met een meer ervaren collega.

Wie zoeken we?

We zoeken starters op de arbeidsmarkt met interesse voor techniek. Bij C&R Group staat veiligheid hoog in het vaandel vanwege werkzaamheden in industriële omgevingen. Wij vinden het daarom belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat, of bereid bent dit te halen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband met een opdracht uit de voeten, en je hebt een praktische instelling. Net als onze andere collega’s ben je flexibel en indien nodig bereid om buiten de normale werktijden werkzaamheden te verrichten. Bij voorkeur woon je binnen een straal van 25 kilometer van ons bedrijf in Wijk en Aalburg.

Wat bieden we?

 Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan binnen een groeiende organisatie, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen het bedrijf zijn er diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden, en je krijgt een naar opleiding en ervaring passend salaris.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Stuur dan je motivatie en CV. Wie weet word jij onze nieuwe collega!


Wij werken voor: