Koolstofcilinder

koolstofcilinder

Bent u op zoek naar een specialisten die een koolstofcilinder schoonmaken kan? Vertoont de koolstofcilinder van uw installatie kuren of heeft u het idee dat het systeem niet goed werkt? Is het misschien tijd om de koolstofcilinder na te laten kijken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group. C&R Group is gevestigd in Wijk en Aalburg maar levert graag al zijn diensten door heel Nederland. Vandaag de dag beschikken wij over een groot team van specialisten die graag de handen ineen slaan om uw koolstofcilinder op professionele wijze te onderzoeken en schoon te maken. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door onze aangeboden diensten en neem direct contact met ons op.

Jarenlange ervaring bij C&R Group met onderhoud en reinigen van koolstofcilinders

Als modern bedrijf bedienen we ons van de modernste technieken waarmee me een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en zijn in het bezit van de meest recente certificaten. De producten die we gebruiken bij het reinigen van een koolstofcilinder voldoen aan de meest strenge normen. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Onze monteurs en partnerbedrijven zitten tactisch verspreid door heel Nederland waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn. Wij beschikken over een 24uurs service en hanteren scherpe tarieven voor de werkzaamheden die wij uitvoeren.

Meer weten over een koolstofcilinder schoonmaken?

Wilt u meer weten over het schoonmaken van een koolstofcilinder ? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor de installatie van uw pand kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. De specialisten van C&R Group doen (technisch) reinigen, renovatie en meer.​​​​​ U bent bij ons aan het juiste adres voor het professioneel laten schoonmaken van de koolstofcilinder van uw installatie.


Wij werken voor: