Koolstofcilinder

koolstofcilinderIs uw koolstofcilinder aan vervanging toe? Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor koolstofcilinders? Bij C&R Group leveren we alle soorten en merken filters. C&R Group levert niet alleen de filters, maar kan ze ook monteren. Zo is het mogelijk om uw complete filterprogramma door ons te laten onderhouden. 

Een nieuwe koolstofcilinder van C&R Group

Waarom C&R Group hét adres is voor een nieuwe koolstofcilinder? Bij C&R Group werken we uitsluitend met hoogwaardige producten die aan alle eisen voldoen. We hebben veel kennis van zaken en werken met meer dan 25 ervaren monteurs. Al onze medewerkers zijn VCA gekwalificeerd. Ook volgt ons personeel regelmatig trainingen en cursussen zodat ze altijd optimaal werk kunnen leveren. We vinden bij C&R Group veiligheid, milieu en hygiëne heel belangrijk. Als dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf zijn we u graag van dienst. Wat u ook nodig heeft voor uw filterprogramma, wij helpen u graag. 

Koolstofcilinder bestellen en koolstofcilinder vervangen

Wilt u graag een nieuwe koolstofcilinder bestellen? Of wilt u misschien meer weten over de mogelijkheid om uw filterprogramma door C&R Group te laten onderhouden? We vertellen u graag meer over deze mogelijkheid. Ook kunnen we u vertellen welke producten u precies nodig heeft voor uw filterprogramma. Wilt u een nieuwe koolstofcilinder laten monteren maar is het vanwege de aard van een werkruimte niet mogelijk om een koolstofcilinder te vervangen tijdens regulieren werkuren, dan is dat bij C&R Group geen enkel probleem. Wij plannen in dat geval onze werknemers ‘s nachts of bijvoorbeeld in het weekend in. Zo kunnen de benodigde werkzaamheden zonder problemen worden uitgevoerd en kan uw nieuwe koolstofcilinder snel een eenvoudig worden gemonteerd.

We horen graag van u wat uw wensen zijn en hoe wij u optimaal van dienst kunnen zijn. We zijn creatief en flexibel, en denken graag met u mee over een passende aanpak. Daarnaast vinden we het bij C&R Group belangrijk dat we een goede prijskwaliteitverhouding kunnen bieden. Als C&R Group streven we ernaar om op een prettige manier langdurig te kunnen samenwerken met onze opdrachtgevers. Vele grote bedrijven rekenen al op onze service. C&R Group werkt met name voor opdrachtgevers in Nederland, maar is ook buiten de landsgrenzen actief. Met monteurs en partnerbedrijven in heel Nederland kunnen we u altijd snel van dienst zijn en scherpe tarieven aanbieden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen!