Koeltoren reinigen 

koeltorensBent u in het bezit van een koeltoren en vertoont uw koeltoren kuren? Bent u op zoek naar een specialist die voor u een koeltoren kan onderzoeken? Bij C&R Group bent u aan het juiste adres voor een koeltoren reinigen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze diensten steeds verder uitgebreid en elders op deze website kunt u lezen welke diensten dat precies zijn. Wij werken met meer dan 25 ervaren monteurs bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Wij zijn een modern bedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Wij hebben onder andere een 24 uursservice zodat u ons altijd kunt bereiken. Een koeltoren moet zonder problemen goed functioneren anders ontstaan er grote problemen zoals de groei van algen, schimmels en bacteriën. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor een koeltoren reinigen bent u bij C&R Group aan het juiste adres. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

– Vervangen van de druppelvangers
– Vervangen van de kruisstroompakketten en koelpakketten
– Vervangen en reviseren van de ventilator aandrijving
– Vervangen van inlaat jaloezie
– Vervangen van lagers
– Leveren en vervangen van pompen
– Leveren en vervangen van sproeiers en sproeibuizen
– Verhelpen van eventuele aanwezige lekkages
– Reparatie van polyester
– Het leveren van complete nieuwe polyester lekbakken
– Het ontroesten en coaten van de verdampingscondensor

 

Vraag offerte aan

 

Hieronder enkele voorbeelden van koeltorens:

Jarenlange ervaring bij C&R Group

Op zoek naar een specialist voor het koeltoren reinigen? C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VION, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Vele klanten maken van onze expertise gebruik en hebben geen enkel probleem met hun koeltoren. Het is van groot belang dat u uw koeltoren regelmatig laat reinigen. Doet u dat niet dan is de kans groot dat er bacteriën, schimmels ontstaan en er zelfs kans op een legionellabesmetting is. Volgens de huidige wet- en regelgeving is het ook verplicht om uw koeltoren minstens één maal per jaar technisch te laten reinigen en desinfecteren. Daarnaast functioneert een koelsysteem niet alleen in de zomer maar ook in de winter. C&R Group plant graag een periodieke controle in zodat uw koeltoren regelmatig wordt gecontroleerd. 

Meer weten over koeltoren reinigen?

Wilt u meer weten over een koeltoren reinigen door de C&R Group? De C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. C&R Group staat bekend als een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staat. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de juiste richtlijnen. Wij doen (technisch) reinigen, renovatie en meer. Bent u benieuwd naar onze diensten en de mogelijkheden voor controle en reiniging van uw systemen? U kunt vrijblijvend een offerte opvragen via de website. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.