Koelsysteem schoonmaken

koelsysteem schoonmakenEen koelsysteem wordt vaak intensief gebruikt. Om ervoor te zorgen dat een koelsysteem optimaal blijft functioneren is het van groot belang om het koelsysteem goed schoon te houden. Voor het koelsysteem schoonmaken bent u bij C&R Group aan het juiste adres. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met veel ervaring. Bij C&R Group werken meer dan 25 ervaren monteurs. Al onze medewerkers zijn gemotiveerd en deskundig. We helpen u bij C&R Group graag om ervoor te zorgen dat uw koelsysteem optimaal blijft functioneren! Kortom: wij zijn het adres voor het koelsysteem schoonmaken.

Waarom het koelsysteem schoonmaken?

Op zoek naar koelsysteem schoonmaken? Als een koelsysteem vervuild is dan kan dit zorgen voor grote problemen. Schimmels, vetten en stof zorgt ervoor dat de koelcapaciteit afneemt. Ook kan de lekbak en de afvoer verstopt raken, waardoor het koelsysteem kan gaan lekken. Daarnaast wordt de vervuiling verspreid door de ruimte, waardoor producten kunnen worden aangetast. En een vervuild koelsysteem zorgt er ook voor dat de levensduur van het koelsysteem afneemt. Het is daarom heel belangrijk om tijdig het koelsysteem te laten schoonmaken. U voorkomt hiermee op eenvoudige wijze grote problemen. Door tijdig het koelsysteem te laten reinigen kan het koelsysteem optimaal blijven functioneren.

Hoe wij het koelsysteem schoonmaken

Bij het koelsysteem schoonmaken gaan wij zorgvuldig te werk. We demonteren, reinigen, desinfecteren en hermonteren de installatie om het koelsysteem volledig schoon te kunnen maken. Elk onderdeel van het proces gebeurt in goed overleg met u als opdrachtgever. We denken met u mee en we zorgen er graag voor dat u en uw medewerkers zo min mogelijk hinder ondervinden. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het koelsysteem schoon te laten maken buiten de reguliere werktijden van uw bedrijf. Wilt u weten wat er hierin allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn. We kunnen bij C&R Group altijd een passende oplossing bieden!

C&R Group is een modern bedrijf. Milieu, veiligheid en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. We werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Daarnaast zijn alle medewerkers van C&R Group VCA gecertificeerd. We werken voor verschillende bekende bedrijven, zoals onder andere KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wat kunnen we bij C&R Group voor uw bedrijf betekenen? We bieden u snelle service en scherpe tarieven. We horen graag hoe we u van dienst kunnen kunnen zijn!