Koelsysteem schoonmaken

koelsysteem schoonmakenOp zoek naar koelsysteem schoonmaken? C&R Cleaning en Renovatie is voor u hét bedrijf die u goed van dienst kan zijn voor het schoonmaken van uw koelsysteem. Uw koelsysteem krijgt veel te verduren. Het is belangrijk dat u uw koelsysteem periodiek na laat kijken door professionals die volgens de juiste normen en richtlijnen uw koelsysteem controleren. Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in een koelsysteem schoonmaken? Zoekt u dan niet verder! Wij helpen u graag met het schoonmaken van uw systemen. Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele diensten die wij u aanbieden. 

Met regelmaat uw koelsysteem schoonmaken

Op zoek naar een specialist voor het koelsysteem schoonmaken? Het is van groot belang dat u met regelmaat uw koelsysteem schoon laat maken. Doordat u tijdig uw koelsysteem laat controleren op schimmels en bacteriën kunt u de schade beperken. Doordat een koelsysteem dag en nacht draait, bestaat de kans dat schimmels en bacteriën zich vermenigvuldigen. Dit wilt u uiteraard tegengaan. U kunt ons benaderen voor een eventuele renovatie en voor koelsysteem schoonmaken. Onze vakmannen komen graag naar u toe. Volgens de juiste normen van NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP checken wij uw koelsysteem. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van onder andere koelsystemen, airconditioningsystemen en luchtkanalen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten.

Wie zijn wij?

C&R Cleaning en Renovatie staat bekend als een modern bedrijf die gespecialiseerd is in koelsysteem schoonmaken dat is gevestigd in het prachtige Wijk en Aalburg. In de loop der jaren hebben wij ons professionele team verder uitgebreid en beschikken wij over meer dan 25 ervaren monteurs die dag en nacht voor u klaar staan. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf die u kan inschakelen voor het schoonmaken van onder andere uw koelsysteem. Wij werken volgens de juiste richtlijnen voor veiligheid, milieu en hygiëne. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. U kunt bij ons terecht voor (technisch) reinigen, renovatie en meer. 

Wilt u meer weten over koelsysteem schoonmaken?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over een koelsysteem schoonmaken en wat daarbij komt kijken? Wij vertellen u hier graag meer over. U kunt bij ons online een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.