Koelsysteem schoonmaken

koelsysteem schoonmakenBent u op zoek naar een bedrijf dat uw koelsysteem schoonmaken kan? C&R Group beschikt over de nodige middelen om uw koelsysteem schoonmakenop de juiste manier uit te voeren. Een koelsysteem wordt vaak intensief gebruikt. Hierdoor bestaat de kans dat een koelsysteem vervuild raakt. Het is dus van groot belang dat u met regelmaat uw koelsysteem goed laat reinigen. Door een koelsysteem periodiek grondig schoon te maken krijgen bacteriën en schimmels geen kans. Wij gebruiken de beste reinigingstechnieken om een goede kwaliteit te kunnen bieden voor het schoonmaken van uw koelsysteem. Bij een koelsysteem schoonmaken gaat de C&R Group grondig en professioneel te werk. Na de reiniging ontvangt u van ons een certificaat en een rapport. Zo kunt u als bedrijf aantonen dat u aan alle eisen voldoet. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag wat wij voor u kunnen doen. 

Een koelsysteem schoonmaken door C&R Group

C&R Group gaat bij een koelsysteem schoonmaken altijd grondig te werk. Wij werken alleen met professionele vakmensen. C&R Group heeft deskundige en gemotiveerde mensen in dienst, waaronder 25 ervaren monteurs. Wij bieden u een 24 uursservice. Zo kunt u ons te allen tijde bereiken voor al uw vragen of wanneer er een storing is. Door met regelmaat uw koelsysteem schoon te maken kunt u de levensduur van uw koelsysteem verlengen. Zo krijgen bacteriën en schimmels geen kans. Veel grote bedrijven gingen u al voor. C&R Group heeft een groot klantenbestand, zoals Ahold, Delifrance, Friesland Campina, KLM Cargo, Loetje, Rijkswaterstaat, The Greenery, Strukton, VOIN, Van der Valk, Flora Holland, Gemeente Den Haag, Lidl, Radboud UMC en de Universiteit van Leiden, al deze bedrijven gingen u al voor. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf. Wij zijn een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in ons vaandel staan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast werken we volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. 

Meer informatie over koelsysteem schoonmaken?

Op zoek naar koelsysteem schoonmaken? Wilt u meer informatie over het schoonmaken van uw koelsysteem? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag wat de passende mogelijkheden voor u zijn. U kunt ons ook bellen voor storingen. Doordat wij met gespecialiseerde vakmensen werken, kunnen wij te allen tijde een ervaren monteur naar u toe sturen.