Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenIs het weer tijd voor het koelsysteem reinigen? Bent u op zoek naar een bedrijf die uw koelsysteem kan reinigen? Zoekt u dan niet verder! Bij C&R Cleaning en Renovatie helpen wij u graag met uw koelsysteem reinigen. Wanneer u met regelmaat uw koelsysteem laat reinigen krijgen bacteriën en schimmels geen kans. Het is van belang dat u met regelmaat uw koelsysteem op een grondige manier laat nakijken zodat u de levensduur van uw apparaat optimaal houdt. Onze vakmannen staan graag voor u klaar en komen graag naar u toe om volgens de laatste normen en richtlijnen uw koelsysteem te reinigen. Bent u benieuwd wat onze ervaren vakmannen voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Offerte aanvragen voor het koelsysteem reinigen?

Koelsysteem reinigen door ervaren vakmannen

Tijd voor koelsysteem reinigen? Wilt u uw koelsysteem grondig laten reinigen en na laten kijken door ervaren vakmensen? Wij plannen graag met u een afspraak in. Een koelsysteem wordt vaak intensief gebruikt. Hierdoor krijgt uw koelsysteem veel te verduren. Het is van groot belang dat u met regelmaat uw koelsysteem na laat kijken op schimmels, bacteriën en eventuele beschadigingen. Is dit niet het geval? Dan is de kans zeer aanwezig dat uw koelsysteem eerder kapot gaat en dat uw ziektekiemen verspreidt door uw koelsysteem. C&R Cleaning en Renovatie zorgt ervoor dat uw koelsysteem op de juiste manier wordt gereinigd. Wij werken volgens de normen van NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Vele bedrijven gingen u al voor. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Over C&R Cleaning en Renovatie

C&R Cleaning en Renovatie staat voor u klaar! Vele bedrijven gingen u al voor. Denkt u aan Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. C&R Cleaning en Renovatie beschikt over een groot en ervaren team van 25 ervaren monteurs. Wij vinden het belangrijk dat wij de veiligheid, hygiëne en het milieu waarborgen. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. U kunt bij ons terecht voor het technisch reinigen van koelsystemen, airconditioning en luchtkanalen. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor koelsysteem reinigen? Op onze website vertellen wij u hier graag meer over. Geeft uw koelsysteem onverhoopt een storing aan of heeft u vragen over uw systeem? Wij hebben o.a. een 24 uursservice. Onze monteurs staan dag en nacht voor u klaar.