Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenOp zoek naar koelsysteem reinigen? Wist u dat het erg belangrijk is om uw koelsysteem tijdig te reinigen? U voorkomt hiermee vieze schimmels en bacteriën in uw koelsysteem. Wanneer u met regelmaat uw koelsysteem reinigt, voorkomt u schimmels, vieze luchtjes en eventuele kapotte koelsystemen. Door tijdig een koelsysteem reinigen uit te voeren verlengt u ook de levensduur van uw systeem. C&R Group is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende koelsystemen. Neemt u een kijkje op onze website. U ziet hier een aantal afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van onze specialiteiten.

Offerte aanvragen voor het koelsysteem reinigen?

Koelsysteem reinigen door C&R Group

Koelsysteem reinigen? Het is ook mogelijk dat u ons inschakelt voor het uitvoeren van een inspectie. Bij deze inspectie bekijken wij in welke staat uw koelsysteem verkeert. Indien nodig reinigen wij uw koelsysteem. Hierbij desinfecteren wij heel uw systeem. Het kan ook voorkomen dat uw koelsysteem zodanig verslechtert dat wij uw koelsysteem moeten renoveren of vervangen. Dit is ook mogelijk bij C&R Group.  U bent bij C&R Group verzekerd van deskundig advies en de beste vakmannen. Wij zijn een modern bedrijf dat u kan helpen met koelsysteem reinigen. C&R Group heeft de veiligheid, het milieu en de hygiëne hoog in het vaandel staan. Wij werken volgens de normen van NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Wij beschikken altijd over de benodigde middelen om een technische reiniging uit te kunnen voeren.

Vakkundig uw koelsysteem reinigen

Is uw koelsysteem vervuild geraakt? Bent u op zoek naar een bedrijf die vakkundig uw koelsysteem kan reinigen? Voor het reinigen van uw koelsysteem bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Wij zijn een dynamisch en modern reinigings- en conserveringsbedrijf dat technische reinigingen uitvoert. Daarnaast kunt u ons benaderen voor diverse renovaties. Uw koelsysteem wordt vakkundig gereinigd door één van onze 25 ervaren monteurs. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd. Zij zijn ervaren, gemotiveerd, goed opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Is uw koelsysteem vervuild of wilt u uw koelsysteem periodiek laten inspecteren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in. Is het voor u lastig om binnen kantoortijden met ons een afspraak in te plannen? Wij zijn flexibel en komen graag ‘s avonds of in de weekenden naar u toe. Bij C&R Group bent u aan het juiste adres om uw koelsysteem te laten reinigen.