Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenBent u op zoek naar een bedrijf dat voor u professioneel een koelsysteem reinigen kan? Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat voor u periodiek een onderhoudsbeurt kan uitvoeren? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Een koelsysteem reinigen doet u niet dagelijks en wij kunnen het ons goed voorstellen dat u dit wilt laten uitvoeren door professionals. C&R Group heeft jarenlange ervaring met het reinigen en onderhouden van onder andere koelsystemen. Wij staan bekend om technisch reinigen, renoveren en meer. Bij C&R Group staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de juiste richtlijnen. Wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Voor experts die voor u een koelsysteem reinigen kunnen bent bij C&R Group aan het juiste adres. 

Offerte aanvragen?

Jarenlange ervaring in het koelsysteem reinigen bij C&R Group

Op zoek naar een specialist voor het koelsysteem reinigen? C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig uit te voeren. Daarnaast houden wij van korte lijnen en duidelijke afspraken. In de afgelopen jaren hebben wij vele projecten afgerond en wij voeren periodieke onderhoudsbeurten uit bij onze vaste klanten. C&R Group is wereldwijd inzetbaar. C&R Group staat bekend als een modern bedrijf dat met de modernste technieken en materialen werkt om uw koelsysteem op de juiste manier te reinigen. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel dat voorzien is van de juiste opleidingen en cursussen. Wij bieden u duidelijke prijzen aan waardoor u achteraf nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar specialisten die op een professionele manier uw koelsysteem kunnen reinigen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele aangeboden diensten en laat uw koelsysteem reinigen door de experts van C&R Groep!

Meer weten over het koelsysteem reinigen?

Wilt u meer weten over ons reinigingsbedrijf? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw koelsysteem en andere installaties kunnen betekenen? Vele bedrijven hebben ons de reiniging van hun koelsysteem toevertrouwd. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VION, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.