Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenBent u in het bezit van een koelsysteem en wilt u deze periodiek laten reinigen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor een koelsysteem reinigen bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij een groot team specialisten om ons heen verzameld die graag voor u klaar staan. Een koelsysteem reinigen is van groot belang. Doet u dat namelijk niet dan kan het gebeuren dat uw koelsysteem vroegtijdig kapot gaat door nalatig onderhoud. Daarnaast is het belangrijk dat u uw koelsysteem op de juiste wijze onderhoudt in verband met de voedsel- en waardenwet en het behoud van uw producten. Wilt u een een afspraak voor koelsysteem reinigen inplannen? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of telefonisch een afspraak inplannen. Wij zien uw aanvraag voor koelsysteem reinigen graag tegemoet. =

Offerte aanvragen?

Koelsysteem reinigen nodig?

Voor een optimale werking van koel- en vriescellen is het nodig dat deze regelmatig gereinigd worden. Bent u op zoek naar een specialist die uw koelsysteem reinigen kan? C&R Group is een deskundig reinigings- en conserveringsbedrijf met jarenlange ervaring. Wat voor koelsysteem u ook heeft – koelcellen, vriescellen, rijp(ings)cellen of koeltorens – C&R Group heeft alle benodigde producten, materialen en expertise die nodig zijn voor reiniging van uw koelsysteem. Alle koelsystemen lopen het risico op besmetting door bacteriën en schimmels. Alleen professionele reiniging kan dit voorkomen. Als dit op periodieke basis gebeurt dan is dat een verstandige investering in het rendement en de levensduur van uw koelsysteem. Vanwege de koude temperaturen is een speciale aanpak vereist. Onze ervaren en goed opgeleide monteurs kunnen elke opdracht snel, veilig en vakkundig afhandelen. De voordelen van periodiek uw koelsysteem reinigen zijn:

  • Langere levensduur van uw installatie
  • Voorkoming van (kruis)besmettingen
  • Optimale werking
  • Vermindering van de kans op storingen
  • Kwaliteit van de producten wordt gewaarborgd
  • Minder energiekosten

Ook al ziet uw koelsysteem er op het oog schoon uit, vaak is het vuil verborgen en kan dit tot vervelende situaties leiden zoals waterlekkage, groei van schimmels, bacteriën en ander ongedierte. Uw koelsysteem reinigen is noodzakelijk om de kwaliteit van uw producten te waarborgen.

Werkwijze koelsysteem reinigen

Wij voeren een complete reiniging uit en desinfecteren uw koelsysteem. Voor elk type koelsysteem hebben wij een speciale werkwijze. De reiniging van bijvoorbeeld uw vriescel is anders dan de reiniging van een koeltoren. Wist u dat wij in staat zijn uw vriescel te reinigen zonder dat deze ontdooid hoeft te worden? Hiervoor gebruiken wij een specialistisch reinigings- en desinfecteermiddel. C&R Group is een modern bedrijf dat de meest innovatieve technieken gebruikt voor reiniging. Wij werken volgens de normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Daarbij volgens ze regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en richtlijnen. C&R Group is actief in de meest uiteenlopende branches. U kunt ons tegenkomen in hotels, slagerijen, productiebedrijven, chemische industrie, scheepvaart en nog veel meer. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Desgewenst kunnen er referenties opgevraagd worden en kunt u voorbeeldprojecten bekijken.

Uitstekende service

Een koelsysteem kan en mag niet uitvallen, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kunt u ons bij storingen en calamiteiten altijd bereiken. Wij hebben een 24 uur service desk waar u dag en nacht terecht kunt. Als er haast geboden is dan zijn wij er voor u! Levert het u problemen op als wij tijdens de reguliere werktijden uw koelsysteem reinigen? C&R Group is creatief en flexibel en wij kunnen onze werkzaamheden ook ’s nachts of in het weekend uitvoeren. Wij komen graag aan uw wensen tegemoet. Wij kunnen u in heel Nederland van dienst zijn. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn tactisch verspreid over het land zodat wij snel ter plaatse kunnen zijn als u ons nodig heeft. Wij zijn ook actief in het buitenland, maar 95% van onze opdrachtgevers bevindt zich in Nederland. Als u een indruk wilt krijgen van onze werkzaamheden dan nodigen wij u uit om op deze website te kijken bij ons brede aanbod van diensten. U treft van elke dienst een duidelijke omschrijving aan met vaak foto’s die veel verduidelijken. Als u nog vragen heeft dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Scherpe prijzen

Als u uw koelsysteem deskundig wilt laten reinigen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt rekenen op een perfect uitvoering van de opdracht waarbij wij netjes en zorgvuldig te werk gaan zodat u geen hinder van ons heeft. Ook de werkplek laten wij netjes en schoon achter. Al onze werkzaamheden voeren wij uit tegen scherpe prijzen; de prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend. Bent u benieuwd wat het u gaat kosten als u ons in de arm neemt voor koelsysteem reinigen? U kunt een offerte aanvragen zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. C&R Group werkt transparant en wij streven ernaar om een relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers die is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Als u een koel- of vriescel heeft die gereinigd moet worden dan gaat ons deskundige en ervaren team graag voor u aan de slag. De koude temperaturen vereisen een speciale aanpak die C&R Group tot in de puntjes beheerst. Wij maken alles op een snelle en effectieve maner schoon met de juiste producten en materialen. Bezuinig niet op reiniging van uw kostbare apparatuur of machines maar schakel een expert in. Het is een investering die zichzelf meer dan terug verdient. Als u kiest om ons periodieke reiniging uit te laten voeren dan kunt u alles met een gerust hart aan ons overlaten.


Wij werken voor: