Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigen

Waarom een koelsysteem reinigen zo belangrijk is!

In Google op zoek naar een bedrijf dat uw koelsysteem reinigen kan? Bij een koelsysteem is het belangrijk dat het systeem optimaal functioneert. Is dat niet het geval, dan kan dat vervelende gevolgen hebben. Koelsystemen zijn vatbaar voor schimmels, bacteriën en kalk-en algengroei. Een koelsysteem moet daarom met regelmaat worden gereinigd. Een koelsysteem reinigen is een specialistische klus. Bij C&R Group hebben we veel ervaring met het reinigen van koelsystemen. Wij zorgen er graag voor dat uw koelsysteem optimaal kan functioneren.

Koelsysteem reinigen door C&R Group

Een koelsysteem reinigen is noodzakelijk om het koelsysteem goed te laten functioneren. Bacteriën, schimmels en algen worden zo tegengehouden. Dit komt een goede bedrijfshygiëne ten goede. Het kan zijn dat een koelsysteem niet alleen gereinigd, maar ook gerenoveerd moet worden. Ook in dat geval kunt u op ons rekenen. Bij C&R Group werken we met meer dan 25 ervaren monteurs die verspreid zijn over heel Nederland. We kunnen u hierdoor altijd snel helpen als uw koelsysteem gereinigd of gerenoveerd moet worden.

C&R Group is een modern reinigings- en conserveringsbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in Nederland, maar ook daarbuiten. Veiligheid, milieu en hygiëne vinden we bij C&R Group heel belangrijk. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en we werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Ook volgen onze medewerkers met regelmaat cursussen en trainingen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten. Zo kunnen wij u bij C&R Group altijd optimaal van dienst zijn.

We bieden u als opdrachtgever graag een passende aanpak aan, tegen een scherp tarief. We denken graag mee zodat we u altijd een oplossing kunnen bieden. Kan een reiniging alleen buiten reguliere werkuren worden uitgevoerd? Dat is bij C&R Group geen enkel punt. Het is mogelijk dat wij ons personeel inplannen buiten reguliere werktijden, waardoor uw koelsysteem dan toch gereinigd kan worden zonder dat u overlast heeft. Zo helpen we u graag bij het schoon houden van uw koelsysteem.

Hoe kunnen wij u bij C&R Group van dienst zijn? Wordt het tijd dat wij uw koelsysteem reinigen? Wij horen het graag van u! Wilt u graag meer weten over onze manier van werken? Of heeft u misschien een specifiek probleem met uw koelsysteem? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag om het probleem op te lossen en kunnen u meer vertellen over onze aanpak bij het reinigen van koelsystemen.