Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenEen koelsysteem reinigen doet u niet dagelijks. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u dat uit handen wilt geven aan professionals die weten hoe zij een koelsysteem op de juiste manier moeten reinigen. Bij C&R Group bent u van harte welkom. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van technisch reinigen en meer. Wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. C&R Group is een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar specialisten die op een professionele manier uw koelsysteem kunnen reinigen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt eens een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Wij zien uw aanvraag voor een koelsysteem reinigen graag tegemoet. 

Offerte aanvragen?

Jarenlange ervaring in het koelsysteem reinigen bij C&R Group

Tijd voor het technisch koelsysteem reinigen? C&R Group werkt voor veel grote bekende bedrijven zoals Ahold, VION, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Vele bedrijven ging u al voor en maken gebruik van onze diensten. Het is van groot belang dat u regelmatig uw koelsysteem laat reinigen. Doet u dit niet dan kan het gebeuren dat uw koelsysteem niet meer naar behoren werkt of zelfs stuk gaat. Dit wilt u uiteraard voorkomen. De vakmannen van C&R Group komen graag bij u langs om uw koelsysteem te controleren en eventueel te reinigen. Daarnaast plannen wij alvast vervolgafspraken in om uw koelsysteem te controleren. Periodieke reiniging is van belang om uw koelsysteem optimaal te laten werken. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de juiste richtlijnen. Wij zijn de specialist voor het koelsysteem reinigen.

Meer weten over het reinigen van een koelsysteem?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het reinigen van uw koelsysteem? Bent u benieuwd wat de kosten zullen zijn voor een controle of voor een reiniging? U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. C&R Group beschikt over de benodigde materialen, producten en vakmanschap die nodig zijn voor professionele reiniging. Onze klanten kunnen ons 24 uur per dag bereiken.