Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenMoet u uw koelsysteem reinigen? Bent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. C&R Group heeft jarenlange ervaring met het onderzoeken en reinigen van diverse koelsystemen, airco’s en luchtkanalen. Door de jaren heen hebben vele bedrijven ons weten te vinden en zij maken periodiek gebruik van onze diensten. Wij zijn gevestigd in Wijk en Aalburg maar kunnen u overal in Nederland goed van dienst zijn. Wij werken met een groot team van deskundige en gemotiveerde medewerkers die graag bij u langs komen op locatie. Wij raden u aan om uw koelsysteem regelmatig te laten controleren door experts. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op deze website en vrijblijvend contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij plannen graag een afspraak in voor koelsysteem reinigen

Offerte aanvragen?

Jarenlange ervaring in het koelsysteem reinigen bij C&R Group

Op zoek naar een specialist voor het koelsysteem reinigen? C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers voor het deskundig koelsysteem reinigen. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met het onderzoeken en reinigen van koelsystemen. Het is van groot belang dat u regelmatig uw koelsystemen laat controleren. Doet u dit niet? Dan kan op een gegeven moment uw koelsysteem niet meer naar behoren werken waardoor u veel power verliest en meer kosten maakt. Daarnaast kan er bacteriegroei ontstaan met als gevolg een ongezond klimaat in uw koelsystemen. C&R Group staat bekend als een modern bedrijf dat zijn werk uitvoert met moderne technieken waarmee een hoog kwaliteitsniveau bereikt wordt. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en in het bezit van de meest recente certificaten op het gebied van voedselveiligheid. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen goed en veilig werk aflevert. 

Koelsysteem reinigen inplannen

Wilt u een afspraak inplannen of bent u benieuwd naar onze aangeboden diensten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Wij werken samen met een groot team van experts de tactisch verspreid zijn over heel Nederland. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.