Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenBent u op zoek naar een professioneel en modern bedrijf? Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw koelsysteem reinigen kan? Wij heten u van harte welkom in Wijk en Aalburg bij C&R Group. C&R Group is een begrip in Wijk en Aalburg en ver daarbuiten. Wij werken met een groot team van specialist die graag de handen uit de mouwen steken om uw koelsysteem op de juiste manier te reinigen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij vertellen u graag meer over de diensten die wij aanbieden. Wij begrijpen als geen ander dat een koelsysteem reinigen niet een klusje is dat u dagelijks doet. Het is van groot belang dat u dit regelmatig uit laat voeren door professionals die de juiste kennis en de juiste papieren hebben. Bij C&R Group bent u aan het juiste adres voor een kennismakingsgesprek en voor het inplannen van een onderhoudsbeurt. Vele bedrijven gingen u al voor en zij maken naar tevredenheid gebruik van onze diensten. Denkt u aan grote bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Offerte aanvragen?

Jarenlange ervaring in het koelsysteem reinigen bij C&R Group

Wij zijn de technisch expert in het koelsysteem reinigen. In de loop van de jaren heeft C&R Group veel naamsbekendheid opgebouwd en vele bedrijven weten ons dan ook te vinden. Wij hebben ons team van monteurs flink uitgebreid waardoor u overal in Nederland kunt rekenen op onze service. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat graag voor u aan de slag gaat. Wij beschikken over meer dan 25 ervaren monteurs. Wij staan bekend als een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en op de hoogte van de laatste richtlijnen die nodig zijn voor de uitvoering van onze diensten. Een koelsysteem reinigen laat u over aan de echte experts! Heeft u last  van een storing of heeft u dringende vragen? C&R Group beschikt over een 24 uursservice die altijd voor u klaar staat. 

Meer weten over het koelsysteem reinigen?

Wilt u meer weten over de voordelen van een koelsysteem reinigen of wilt u graag een afspraak bij ons inplannen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij doen (technisch) reinigen, renovatie en meer. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.