Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenBent u in het bezit van een koelsysteem en wilt u deze periodiek laten reinigen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor een koelsysteem reinigen bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij een groot team specialisten om ons heen verzameld die graag voor u klaar staan. Een koelsysteem reinigen is van groot belang. Doet u dat namelijk niet dan kan het gebeuren dat uw koelsysteem vroegtijdig kapot gaat door nalatig onderhoud. Daarnaast is het belangrijk dat u uw koelsysteem op de juiste wijze onderhoudt in verband met de voedsel- en waardenwet en het behoud van uw producten. Wilt u een een afspraak voor koelsysteem reinigen inplannen? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of telefonisch een afspraak inplannen. Wij zien uw aanvraag voor koelsysteem reinigen graag tegemoet. =

Offerte aanvragen?

Koelsysteem reinigen nodig?

Bent u in het bezit van een koelsysteem en wilt u uw koelsysteem periodiek laten reinigen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Cleaning Renovatie voor koelsysteem reinigen. Cleaning Renovatie is gevestigd in Wijk en Aalburg maar komt graag bij u langs in heel Nederland. 95% van onze klanten is gevestigd in Nederland, maar wij werken ook wereldwijd. Als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt en periodiek uw koelsysteem komt reinigen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het reinigen van verschillende koelsystemen. In de loop van de jaren hebben vele bedrijven de weg naar ons gevonden. Wij werken voor vele grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wilt u meer weten over een koelsysteem reinigen? Wij vertellen u daar graag meer over.

Jarenlange ervaring in het koelsysteem reinigen bij C&R Group

Op zoek naar een specialist voor het koelsysteem reinigen? C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP aan het koelsysteem reinigen. Daarnaast zijn al onze monteurs VCA gecertificeerd en volgen wij de laatste richtlijnen op de voet. Als modern bedrijf bedienen wij ons van de modernste technieken waarmee wij een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. In de loop van de jaren hebben vele bedrijven de weg naar ons gevonden; wij werken voor vele grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Koelsysteem reinigen door Cleaning Renovatie

Als modern bedrijf bedienen wij ons van de modernste technieken waarmee wij een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en wij volgen de laatste richtlijnen en cursussen op de voet. Cleaning Renovatie is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Het is erg belangrijk dat u uw koelsystemen peridoek laat onderzoeken en reinigen. Doet u dat niet? Dan loopt u kans dat uw koelsysteem minder gaat functioneren of zelfs kapot gaat door nalatig onderhoud. Daarnaast is het belangrijk dat u uw koelsysteem op de juiste wijze onderhoudt in verband met de voedsel- en warenwet. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever

Koelsysteem reinigen inplannen

Is het tijd voor een onderzoek of een reiniging van uw koelsystemen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om periodiek een afspraak in te plannen. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Dit zult u merken aan de persoonlijke contacten, duidelijke afspraken en het accuraat inplannen van periodieke afspraken. U kunt telefonisch een afspraak met ons maken.


Wij werken voor: