Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenBent u op zoek naar een bedrijf dat koelsysteem reinigen kan uitvoeren? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zitten al jaren in het vak en weten precies wat wij moeten doen om de apparaten zo kort mogelijk uit te zetten. Uw koelsysteem reinigen is voor ons een dagelijkse bezigheid want wij zijn altijd met koelsystemen bezig. De laatste jaren zijn wij flink gegroeid en werken wij door heel Nederland. Met meer dan 25 experts in dienst is er altijd iemand beschikbaar om uw klus te klaren. Alle monteurs zijn in het bezit van een VGA certificaat.

Direct een offerte ontvangen?

Met regelmaat uw koelsysteem reinigen

Wij zijn al jaren de specialist op het gebied van koelsysteem reinigen. Bent u op zoek naar een bedrijf waar koelsysteem reinigen tot de standaard klussen behoort en waar efficiënt met de tijd om gegaan wordt? Wacht dan niet langer en benader C&R Group. Wij kijken samen met u naar een geschikt moment waarop de machines uit kunnen staan. Wij onderzoeken van te voren hoe het apparaat in elkaar zit en welke reinigingsmethode wij kunnen inzetten. Dit maakt het mogelijk om de stilstaande tijd van de machines zo kort mogelijk te houden. Als wij bij u zijn kijken wij ook gelijk naar de andere apparaten op uw bedrijf. Hoe staan deze apparaten er technisch en hygiënisch gezien voor en moet hier ook iets aan gebeuren? Heeft u vragen over het reinigingsproces? Stel ze gerust vooraf of tijdens onze werkzaamheden.

Wie zijn wij?

C&R Group is een modern bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in technisch reinigen, renovatie en coaten, keuken en afzuiging en andere projecten. Heeft u al eerder gebruik gemaakt van de services die wij aanbieden? Dan weet u als geen ander dat kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. U kunt een klus niet zo gek bedenken of wij kunnen het uitvoeren. Zo zijn wij er niet alleen voor de apparaten reiniging en renovatie, maar ook voor gevel impregneren, waterleidingsystemen, boilers en keukensystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Kijk snel bij onze diensten en ontdek of wij het bedrijf zijn waar u naar op zoek bent. Wij gaan graag met u in gesprek om een vrijblijvende offerte te maken zodat u precies weet waar u aan toe bent bij C&R Group.