Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenTijd voor het koelsysteem reinigen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat op professionele wijze uw koelsysteem kan reinigen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van C&R Group uit Wijk en Aalburg. Wij bieden u graag onze diensten aan. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u op de juiste wijze koelsysteem reinigen uit kan voeren dan bent u bij ons aan het juiste adres. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij werken met meer dan 25 ervaren monteurs die dag en nacht voor u klaar staan. C&R Group heeft onder andere een 24 uursservice voor zijn klanten. Heeft u plotseling een storing of werkt uw koelsysteem niet meer naar behoren? U kunt ons direct bereiken. Wij staan graag voor u klaar voor het renoveren, reinigen en repareren van uw koelsysteem. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een koelsysteem reinigen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. 

Direct een offerte ontvangen?

Koelsysteem reinigen: C&R is uw koelsysteem specialist!

Op zoek naar een specialist voor het koelsysteem reinigen? C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij kunnen uw koelsysteem reinigen. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel bij de C&R Group. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Wij werken volgens de juiste richtlijnen en volgens de juiste normen. U kunt onze monteurs inschakelen voor (technisch) reinigen, renovatie en meer. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website waar u ziet welke diensten wij aanbieden. Daarnaast kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u weet wat de kosten zijn voor de reiniging van uw koelsysteem. Het is van groot belang dat u met regelmaat uw koelsysteem reinigt. Indien u dit niet doet gaat uw koelsysteem minder lang mee en kan het voorkomen dat er continu vervuilde stofjes en bacteriën door uw koelsysteem worden verspreid. 

Meer weten over koelsysteem reinigen?

Wilt u meer weten over onze reinigingsdiensten? Bent u benieuwd of uw koelsysteem toe is aan een onderhoudsbeurt? Onze medewerkers staan u graag te woord. Zij vertellen u graag meer over onze diensten voor uw koelsysteem. Wij zien uw telefoontje graag tegemoet. Daarnaast kunt u online een offerte aanvragen voor het reinigen van uw koelsysteem.