Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenOp zoek naar een bedrijf dat uw koelsysteem reinigen kan? Is uw koelsysteem vervuild geraakt en wilt u daarom uw koelsysteem technisch laten reinigen? Voor een koelsysteem reinigen zit u bij C&R Group goed! Wij zijn een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat technische reinigingen uitvoert, renovaties en meer. Bij C&R Group werken meer dan 25 ervaren monteurs. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, gemotiveerd en ervaren. Hierdoor kunnen we elk project op een vakkundige en veilige manier uitvoeren. Bij C&R Group staan we voor u klaar om u snel van dienst te kunnen zijn. We zijn met meer dan 25 monteurs in dienst groot genoeg om u snel te kunnen helpen maar we zijn tegelijkertijd klein genoeg om u dankzij korte communicatielijnen soepele en duidelijke communicatie te kunnen bieden. 

Het belang van een koelsysteem reinigen 

Het is belangrijk om een koelsysteem goed schoon te houden, zodat schimmels en bacteriën geen kans krijgen. Door een koelsysteem periodiek te laten reinigen zorgt u ervoor dat een koelsysteem optimaal blijft functioneren. Als een koelsysteem niet op tijd wordt schoongemaakt dan kan dat vervelende gevolgen hebben. Zo kan er besmetting optreden van uw producten. Het energieverbruik zal toenemen en het rendement afnemen. Dit kunt u allemaal heel makkelijk voorkomen door op tijd het koelsysteem reinigen uit te laten voeren. Bij het reinigen van het koelsysteem gaan we grondig te werk. Alles wordt gedesinfecteerd. We zorgen ervoor dat uw koelsysteem weer optimaal kan functioneren. 

Een koelsysteem reinigen door C&R Group

C&R Group is een modern bedrijf dat u kan helpen met het koelsysteem reinigen. We werken met de nieuwste en modernste technieken om tot een perfect eindresultaat te kunnen komen. We hebben veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan. We werken volgens de normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Bij C&R Group beschikken we altijd over de benodigde middelen om een technische reiniging uit te kunnen voeren. 

We zijn bij C&R Group heel flexibel en we zetten graag uw wensen voorop. Is het niet mogelijk om tijdens reguliere werktijden van uw werknemers de reiniging uit te voeren? Bij C&R Group kunnen we ook buiten de reguliere werktijden van uw werknemers een reiniging uit komen voeren. Wilt u graag weten wat er hierin allemaal mogelijk is? Of heeft u misschien een andere vraag over het reinigen van een koelsysteem? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord en we zijn u graag van dienst.