Koelsysteem reinigen 

koelsysteem reinigenBent u in het bezit van een koelsysteem en wilt u deze periodiek laten reinigen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor een koelsysteem reinigen bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij een groot team specialisten om ons heen verzameld die graag voor u klaar staan. Een koelsysteem reinigen is van groot belang. Doet u dat namelijk niet dan kan het gebeuren dat uw koelsysteem vroegtijdig kapot gaat door nalatig onderhoud. Daarnaast is het belangrijk dat u uw koelsysteem op de juiste wijze onderhoudt in verband met de voedsel- en waardenwet en het behoud van uw producten. Wilt u een een afspraak voor koelsysteem reinigen inplannen? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of telefonisch een afspraak inplannen. Wij zien uw aanvraag voor koelsysteem reinigen graag tegemoet. =

Offerte aanvragen?

Jarenlange ervaring in het koelsysteem reinigen bij C&R Group

Op zoek naar een specialist voor het koelsysteem reinigen? C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP aan het koelsysteem reinigen. Daarnaast zijn al onze monteurs VCA gecertificeerd en volgen wij de laatste richtlijnen op de voet. Als modern bedrijf bedienen wij ons van de modernste technieken waarmee wij een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. In de loop van de jaren hebben vele bedrijven de weg naar ons gevonden; wij werken voor vele grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Koelsysteem reinigen inplannen

Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij hebben meer dan 30 ervaren monteurs in dienst die graag voor u aan de slag gaan. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel. Dit zult u merken aan de persoonlijke contacten, duidelijke afspraken en het accuraat inplannen van periodieke afspraken. U bent bij C&R Group aan het juiste adres voor technisch) reinigen, renovatie en meer. Wij beschikken over een 24 uursservice waardoor u ons ook tijdens storingen midden in de nacht kunt bereiken.


Wij werken voor: