Inductie units reinigen

inductie units reinigenBent u op zoek naar inductie units reinigen? U bent bij ons, bij Cleaning en Renovatie, aan het juiste adres! Wij hebben ons gespecialiseerd in het inductie units reinigen. Inductie units reinigen is niet iets wat u makkelijk zelf doet, hier komen specialistische handelingen bij kijken. U heeft daar de bijbehorende papieren voor nodig en daarnaast ook de nodige ervaring in deze branche. Wanneer u vervuilde units in uw werkruimte heeft staan, is het belangrijk dat dit vakkundig schoongemaakt wordt. Wanneer uw units niet op de juiste manier gereinigd worden, dan kan dit veel problemen veroorzaken op de werkvloer. De vervuiling brengt namelijk bacteriën en schimmels mee. Als uw werknemers werken in een omgeving met deze bacteriën of schimmels kan dit resulteren in klachten en ziekmeldingen van uw personeel. Dit is iets wat voorkomen moet worden. Het is dus noodzakelijk dat inductie units reinigen op uw schoonmaakschema staat.

  • Reiniging fancoil units
    Reiniging fancoil units

 

Inductie units reinigen via Cleaning en Renovatie

Wij, van Cleaning en Renovatie oftewel C&R Group, zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben 25 monteurs in dienst om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen. Wij zijn wereldwijd inzetbaar, dat wil zeggen dat wij niet alleen werkzaam zijn in Nederland, maar ook in het buitenland. Daarnaast hebben wij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in ons vaandel staan. Ook zijn al onze medewerkers gecertificeerd met een VCA certificaat. Daarnaast voldoen onze producten aan de meest strenge normen op het gebied van veiligheid, hygiëne en milieu. Cleaning en Renovatie, C&R Group, heeft een 24-uursservice, zo staan wij altijd voor u klaar!

Vraag offerte aan

Veiligheid bij inductie units reinigen

Al onze 25 medewerkers zijn VCA gecertificeerd én in het bezit van de meest recente certificaten. De producten die wij gebruiken bij de reiniging voldoen aan de meest strenge normen. Naast dat wij efficiënt werken, voldoen wij aan de volgende normen: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Ons werk bestaat uit meer dan alleen technisch reinigen en renovatie. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven, zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan vragen wij u om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wanneer uw inductie units gereinigd moeten worden, bent u bij Cleaning & Renovatie aan het juiste adres.