Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Gevels kunnen in de loop der jaren behoorlijk aangetast raken. Wisselende weersomstandigheden en allerlei omgevingsfactoren zijn hier vaak de oorzaak van. Wanneer uw gevel niet meer in de juiste staat verkeert, is het noodzakelijk om deze op te laten knappen. Bovendien kan een goede gevelrenovatie het aanzicht en daarmee de waarde van het pand verhogen. Zo snijdt het mes aan twee kanten!

Impregneren

Na een gevelrenovatie kan het impregneren van de gevel voor de juiste ‘finishing touch’ zorgen. De gevel wordt water- en vuil afstotend gemaakt. Hierdoor wordt de duurzaamheid van uw gevel gewaarborgd. Klik hier voor meer informatie.

Gevelbeplating en panelen

Wanneer zetwerk, panelen en/of beplating kapot zijn, kunnen wij ook dit geheel voor u renoveren. Beschadigde panelen kunnen wij opnieuw plamuren en spuiten. Ook kunnen wij het zetwerk en de panelen vervangen. C&R Group voert de renovatie nauwkeurig en professioneel uit, zodat uw pand er weer als nieuw uitziet.

Koel/vriescel-wanden renoveren

In een bedrijf waar met voedingsmiddelen gewerkt wordt moet aan de HACCP-eisen worden voldaan. Het is dan ook belangrijk dat wanden in koel- en vriescellen niet beschadigd zijn. Wanneer dit wel het geval is kunnen allerlei ongewenste bacteriën en schimmels zich hierin gaan nestelen. Deze wanden kunnen we voor u renoveren, en waar nodig kunnen wij deze wanden vervangen.

 

Vraag offerte aan


Wij werken voor: