Gevelreiniging

Reinigen gevel

Om de levensduur van uw gevel te verlengen is het belangrijk deze regelmatig te laten reinigen. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van de gevel en optimaliseert de uitstraling van uw pand. C&R Group kan dit op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze voor u uitvoeren. Per project bekijken wij welke reinigingstechniek het beste bij de gevel past. Maatwerk is belangrijk om het juiste eindresultaat te kunnen bereiken.

Verschillende methodes:

Hogedruk warm water

Hogedrukreiniging  in combinatie met warm water (zonder toepassing van schadelijke chemicaliën) wordt vaak toegepast bij lichte aanslag. Door het warme water wordt het vuil zachter en begint los te weken. De hoge druk zorgt ervoor dat het vuil van de muur afkomt.

Kokend heet water techniek

Ook bij deze techniek worden geen chemische middelen gebruikt, en is daarmee een zeer milieuvriendelijke manier om uw gevel mee te reinigen. Voor meer informatie over de mogelijkheden met kokend heet water techniek klik hier.

Zandstralen

Bij een zware vervuiling wordt vaak gekozen voor zandstralen. Ook bij deze techniek wordt met hoge druk gewerkt. Als het ware wordt de gevel door het zand schoon gepolijst, en valt het vuil op de grond.

Finishing touch

Na de reiniging van uw gevel adviseren wij de gevel te laten impregneren. Het impregneren van een gevel kan voor de juiste ‘finishing touch’ zorgen. De gevel wordt hier door water- en vuilafstotend gemaakt. Dit komt de duurzaamheid van uw gevel ten goede. Voor meer informatie klik hier.

Wanneer u veel last heeft van spinnen en hun spinnenvuil hebben wij een efficiënte anti-spin behandeling waarmee wij de spinnen weg houden van uw ramen, kozijnen en camerasystemen. Voor meer informatie over de anti-spin behandeling klik hier.

 

Vraag offerte aan

 

  • Hogedruk warm water methode
  • Zandstraal methode
  • Kokend heet water techniek

 


Wij werken voor: