Gaskoeler schoonmaken

gaskoeler schoonmakenBent u op zoek naar gaskoeler schoonmaken? Gaskoelers oftewel Condensors hebben veel te verduren, omdat er veel vuil in de omgevingslucht zit. Vaak worden de gaskoelers langere tijd gebruikt en gaan steeds minder goed werken door het vuil. Door de vervuiling verliezen de gaskoelers hun werking. Een gaskoeler schoonmaken wordt meestal gedaan aan het begin van het koelseizoen. Om de werking van de gaskoelers optimaal te houden, is regelmatig een schoonmaakdienst nodig. Om te voorkomen dat de gaskoeler steeds minder goed gaat werken, is het belangrijk dat de gaskoeler wordt schoonmaakt. Gebeurt dit niet of te weinig dan kan dit leiden tot storingen of een hoger energieverbruik, omdat de gaskoeler harder moet werken. Laat u de gaskoeler schoonmaken door ons? Dan wordt u bij ons opgenomen in ons klantenbestand en krijgt u automatisch een mailtje als uw gaskoeler aan een schoonmaakbeurt toe is.

  • C & R is gespecialiseerd in het coaten van condensors (gaskoelers)
  • C & R werkt aan grote industriële installaties
  • .. aan middelgrote installaties
  • .. en schuwt ook kleinere werkzaamheden niet!

 

Gaskoeler schoonmaken door C&R Group

Gaskoeler schoonmaken is voor ons een dagelijkse bezigheid en door onze jarenlange ervaring past het precies binnen onze werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat uw gaskoeler optimaal kan functioneren. Door het regelmatig schoonmaken van uw gaskoeler gaat uw gaskoeler ook nog eens langer mee. Na het schoonmaken geeft de gaskoeler weer optimaal rendement en kan hij weer volledig draaien. Wij kunnen ook een speciale coating toevoegen, de zogenoemde air fin coating. Deze laag zorgt ervoor dat de gaskoeler beter tegen zeelucht en fijn stof kan. Na het schoonmaken wordt dit gelijk toegebracht en gaat gaskoeler langer mee! Wij zorgen er ook voor dat wij na de behandeling een sticker op de gaskoeler plakken waarop te zien in wanneer de gaskoeler voor het laatst gecontroleerd is. C&R Group is het adres voor het gaskoeler schoonmaken.

Vraag offerte aan

Gaskoeler schoonmaken en andere werkzaamheden

C&R Group is sterk in technisch onderhoud! Wij regelen niet alleen gaskoeler schoonmaken, maar ook andere technische reinigingsmogelijkheden van diverse soorten installaties. Heeft u een groot bedrijf en kunnen de machines overdag niet uitstaan, dan kunnen wij een reiniging in de nachturen of in het weekend laten uitvoeren. Zo heeft u zo min mogelijk hinder van de schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn een erkend bedrijf die uw gaskoeler kan schoonmaken. Na het schoonmaken ontvangt u van ons een certificaat en een rapport met de bevindingen die wij gedaan hebben. Ons team bestaat uit 25 ervaren VCA gecertificeerde monteurs die zijn verspreid door heel Nederland. Het werkgebied is in de afgelopen jaren flink uitgebreid en zo kunnen wij u altijd snel helpen. Wij werken voor onder andere voor Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Kunnen wij u helpen bij het schoonmaken van uw gaskoeler? Wij horen het graag van u!