Gaskoeler reinigen

gaskoeler reinigenBent u op zoek naar gaskoeler reinigen? U bent bij ons aan het juiste adres. Gaskoelers krijgen veel stof en vuil te verduren, doordat zij vaak langdurig in gebruik zijn. Om te voorkomen dat uw gaskoeler vervuild raakt, is het belangrijk dat u tijdig en met regelmaat uw gaskoeler laat reinigen. Uw gaskoeler reinigen kunt u door ons laten uitvoeren. Het is belangrijk dat uw gaskoeler naar behoren functioneert. In een gaskoeler kan veel vuil en stof terechtkomen. Op langere termijn kan dit ervoor zorgen dat uw gaskoeler niet meer goed werkt. Het is belangrijk dat u tijdig uw gaskoeler laat reinigen. Gebeurt dit niet dan kan dit leiden tot storingen of een hoger energieverbruik.

  • C & R is gespecialiseerd in het coaten van condensors (gaskoelers)
  • C & R werkt aan grote industriële installaties
  • .. aan middelgrote installaties
  • .. en schuwt ook kleinere werkzaamheden niet!

 

Gaskoeler laten reinigen door C&R Group

Wij zijn een modern reinigings- en conserveringsbedrijf dat veel ervaring heeft met het reinigen van gaskoelers. Gaskoeler reinigen doen wij al jaren. Wij zorgen er voor dat uw gaskoeler optimaal kan functioneren. Dit zorgt er ook voor dat na de reiniging van uw gaskoeler er maximaal rendement gehaald kan worden uit uw koeler. Bij C&R Group is het mogelijk om een gaskoeler te laten behandelen met de speciale Air Fin Coating. Deze kostbare installatie is dankzij deze speciale coating beter bestand tegen zeelucht of fijnstof. De coating wordt direct na het reinigen aangebracht. Als u uw gaskoeler door C&R Group laat reinigen dan wordt de gaskoeler vervolgens opgenomen in ons bestand. U krijgt dan automatisch bericht wanneer de lamellen van de gaskoeler weer gecontroleerd moeten worden. Na een behandeling van C&R Group wordt de gaskoeler altijd voorzien van een duidelijke sticker, zodat u precies kunt aflezen wanneer de gaskoeler voor het laatst gecontroleerd is.

Vraag offerte aan

Over C&R Group

Bent u op zoek naar een erkend bedrijf die uw gaskoeler kan reinigen? Gaskoeler reinigen is onze specialiteit. Wij werken met 25 ervaren VCA gecertificeerde monteurs die zijn verspreid door heel Nederland. Zo kunnen wij u altijd snel helpen en kunnen wij scherpe tarieven hanteren. Wij werken voor veel bekende bedrijven door heel Nederland. Onze specialiteit is (technisch) reinigen en renovatie. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000 en BRC, Global GAP.
Wij werken voor veel grote bekende bedrijven, zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers staan u graag te woord.