Drycoolers schoonmaken

drycoolers schoonmakenBent u op zoek naar een erkend bedrijf dat gecertificeerd is in drycoolers schoonmaken? U bent bij ons aan het juiste adres. Bij C&R Group werken 25 VCA gecertificeerde monteurs. Al onze monteurs zijn ervaren en in staat goed en veilig werk af te leveren. Wij zijn een modern bedrijf en werken met de modernste technieken waarmee een hoog kwaliteitsniveau bereikt wordt. Bij ons staan hygiëne, milieu en veiligheid hoog op onze prioriteitenlijst. Wij willen u graag in uw onderhoud van uw drycooler ontzorgen. Zo zorgen wij ervoor dat u een melding van ons krijgt als het tijd is om een onderzoekscheck uit te voeren wat betreft drycoolers schoonmaken. Door deze melding voorkomt u dat het onderhoud aan uw drycooler vergeten wordt. Het is belangrijk dat uw drycooler regelmatig gecontroleerd wordt.

 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast

 
C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn een middelgroot bedrijf met 25 ervaren monteurs op het gebied van drycoolers schoonmaken. Doordat wij een middelgroot bedrijf zijn, kunnen wij snel schakelen. Zo zijn wij de gehele dag bereikbaar en hebben wij korte lijntjes met onze monteurs.Wij willen u graag van dienst zijn en tegemoetkomen in uw wensen. Daarom hebben wij een 24-uursservice. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wij vinden veiligheid en hygiëne erg belangrijk.Wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven, zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Vraag offerte aan

Voordelen drycoolers schoonmaken

Het grote voordeel van drycoolers schoonmaken is dat uw drycoolers langer mee gaan. Doordat er veel vuil en stof in de lucht zit, is de kans aanwezig dat uw drycooler vervuild raakt. Als uw drycooler vervuild raakt, kan dit leiden tot verstoppingen en zelfs tot het kapot gaan van uw drycooler. Als uw drycooler niet goed meer functioneert, kost dat meer energie. Zo gaan uw kosten omhoog en daarbij wordt de lucht niet meer goed gereinigd. Het is dus van belang dat er met regelmaat wordt gekeken naar uw drycooler. Drycoolers schoonmaken is belangrijk voor uw bedrijfspand en voor uw medewerkers. Veiligheid en hygiëne staat bij ons voorop. Wij nemen graag de reiniging van uw drycoolers uit handen. 

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw drycoolers kan reinigen? Bij C&R Group bent u aan het juiste adres.