Drycoolers reiniging

drycoolers reinigingZoekt u een specialist voor drycoolers reiniging? Bij C&R Group bent u aan het juiste adres. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben 25 monteurs in dienst. Wij vinden het zeer belangrijk dat wij mee gaan met alle ontwikkelingen en doen er alles aan om een modern bedrijf te zijn en te blijven. Daarnaast staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in ons vaandel. Drycoolers hebben vaak veel te lijden door het vele vuil dat in de lucht zit. De drycoolers raken hierdoor vervuild en verliezen hun kracht. Dit kan leiden tot storingen en een onnodig hoog energieverbruik. Dit is uiteraard niet waar u op zit te wachten. Wij willen dit graag voorkomen en daarom bieden wij u graag onze diensten aan. Drycoolers reiniging is van groot belang om goed te blijven functioneren. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en wij bieden een 24-uursservice. Dit betekent dat wij altijd voor u klaar staan als u vragen heeft over drycoolers reiniging. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast

 

Regelmatig drycoolers reiniging uitvoeren

Het is erg belangrijk dat u met regelmaat een drycoolers reiniging laat uitvoeren. Zo komt u ook de warme zomerdagen probleemloos door. Wij zorgen ervoor dat alle drycoolers voor het koelseizoen worden gecontroleerd en gereinigd. Door de drycoolers regelmatig te laten reinigen kunt u veel problemen voorkomen en gaat uw drycooler langer mee. Onderhoud is hier een essentieel onderdeel in. Wanneer u uw drycoolers laat reinigen door C&R Group wordt uw bedrijf opgenomen in ons klantenbestand. Het voordeel hiervan is dat wij u op gezette tijden automatisch een melding sturen waarin wij u adviseren om uw drycoolers te controleren. 
Zo wilt C&R Group u ontzorgen en zorgen we ervoor dat uw drycooler optimaal blijft functioneren.

Vraag offerte aan

Over C&R Group

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben 25 ervaren monteurs in dienst. Wij vinden veiligheid en hygiëne erg belangrijk. Ook het milieu staat hoog op onze prioriteitenlijst. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Ook worden onze medewerkers up to date gehouden door specifieke trainingen en cursussen. Zo blijven wij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in onze branche. Wij willen u graag van dienst zijn en bieden een 24-uursservice. Zo zijn wij altijd te bereiken. Wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.
Wij werken voor veel grote, bekende bedrijven, zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.