Drycooler reiniging

drycooler reinigingBent u op zoek naar een modern bedrijf voor drycooler reiniging? C&R Group is het bedrijf voor uw drycooler reiniging. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met 25 VCA gecertificeerde en deskundige medewerkers. Het is erg belangrijk dat u tijdig uw drycooler reinigt. Als u met regelmaat uw drycooler checkt, is de levensduur van uw drycooler aanzienlijk langer. Als u niet met regelmaat uw drycooler laat onderzoeken kan het zo zijn dat uw drycooler verstopt raakt. Doordat er veel stof en vuil in de lucht hangt, kan het gebeuren dat de drycooler op den duur kuren krijgt. In dat geval kan uw drycooler onzuivere lucht gaan verspreiden en zelfs kapot gaan. Wij helpen u dit te voorkomen. C&R Group wilt u daarin graag ontzorgen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een drycooler reiniging

 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast

 

Drycooler reiniging door C&R Group

Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel, zo ook bij onze drycooler reiniging. Daarom hebben wij een 24-uursservice bij de C&R Group, zodat u ons altijd kunt bereiken. Wij zijn gespecialiseerd in (technisch) reinigen en renovatie.  C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven, zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Hier zijn wij erg trots op. Naast onze werkzaamheden in Nederland zijn wij ook in het buitenland actief.

Vraag offerte aan

Drycooler reiniging regelmatig uitvoeren

Het is erg belangrijk dat u met regelmaat een drycooler reiniging laat uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat u ook de warme zomerdagen probleemloos doorkomt. Wij zorgen ervoor dat alle drycoolers voor het zomerseizoen worden gereinigd. Als u de drycoolers regelmatig laat reinigen kan u veel problemen voorkomen. Zo wordt de levensduur van uw drycooler langer. Onderhoud is hierin een essentieel onderdeel. Als u voor ons kiest voor uw drycooler reiniging willen wij u graag ontzorgen. Dit doen wij door u op te nemen in ons klantenbestand. Het grote voordeel hiervan is dat wij voor u bijhouden wanneer uw drycooler weer onderhoud nodig heeft en u op gezette tijden automatisch een bericht hierover sturen. Wij zorgen er ook voor dat u een mooie sticker op uw apparaat krijgt, zodat u aan kunt tonen dat u uw drycooler goed onderhoudt. 

Moet uw drycooler gereinigd worden? Bij C&R Group bent u aan het juiste adres.