Drycooler coating

drycooler reinigingBent u op zoek naar een bedrijf dat een drycooler coating kan aanbrengen? Wilt u graag uw drycooler langer beschermen door een coating aan te brengen? Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat drycooler coating aanbrengt. Wij hebben in de laatste jaren meer dan 25 werknemers in dienst die allemaal hoogopgeleid zijn in het vak. Voor het coaten van een drycooler adviseren wij om een expert in te schakelen, omdat deze goed aangebracht moet worden. Wij beschikken over deze experts! Wanneer u uw drycooler laat coaten, gaat hij langer mee. U verlengt als het ware de levensduur van de drycooler. U kunt het beste uw drycooler periodiek onderhouden, zodat hij niet verstopt kan raken. Er hangt vaak veel stof en vuil in de lucht en wanneer dit teveel wordt, krijgt de drycooler het zwaar. Hij verliest kracht en werkt niet meer optimaal. Dit houdt in dat er onzuivere lucht verspreid wordt en de levensduur niet lang is. C&R Group biedt u volledige ontzorging aan als het gaat om drycooler coating. Bent u benieuwd wat wij naast het coaten voor u kunnen betekenen? Wij vertellen het u graag!

 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast
 • Luchtbehandelingskast
  Luchtbehandelingskast

 

Drycooler coating door C&R Group

Op zoek naar een specialist voor drycooler coating? De speerpunten waar C&R Group voor staat is veiligheid, milieu en hygiëne. Dit geldt ook bij drycooler coating. Dit moet goed gebeuren zodat de drycooler langer mee gaat. Wij bieden bij C&R Group 24-uursservice aan. U kunt ons altijd 24/7 bereiken, maar ook de werkzaamheden kunnen in de nachturen en weekenddagen uitgevoerd worden. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in (technisch) reinigen en renovatie werkzaamheden bij verschillende apparaten.  C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven, zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wij zijn niet alleen in Nederland actief, maar ook als u een bedrijf in het buitenland heeft, kunt u bij ons terecht.

Vraag offerte aan

Drycooler coating regelmatig uitvoeren

De coating op uw drycooler houdt uw drycooler langer schoon en daardoor voert hij langer zijn werkzaamheden goed uit. Het is belangrijk om regelmatig een reiniging en onderhoudsbeurt uit te voeren. Zodra de drycooler te vol komt te zitten met vuil en stof, werkt deze niet meer optimaal. Dit houdt in dat de lucht niet meer gezuiverd wordt. Onze coating vindt plaats voor het zomerseizoen begint.