Dieptereiniging sanitair

dieptereiniging sanitairOp zoek naar dieptereiniging sanitair? Het is uiteraard belangrijk dat een sanitaire ruimte regelmatig wordt schoongemaakt. Zo blijft de sanitaire ruimte fris en hygiënisch. Toch is een regelmatige schoonmaakbeurt niet voldoende om een sanitaire ruimte grondig te kunnen reinigen. Vuil gaat ook op moeilijk te bereiken plekken zitten en er kan aanslag ontstaan door het veelvuldige gebruik van een sanitaire ruimte. Schimmels en bacteriën kunnen zo vrij spel krijgen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om eens in de zoveel tijd een dieptereiniging sanitair uit te laten voeren.

Een dieptereiniging sanitair door C&R Group

Bij C&R Group bent u aan het juiste adres voor een professionele en zorgvuldige dieptereiniging sanitair. Met een dieptereinigingsbeurt van C&R Group worden onder andere douchecellen, toiletten, wastafels, urinoirs en zwembaden op professionele wijze grondig gereinigd. Vervolgens worden alle gereinigde onderdelen gedesinfecteerd. Met een dieptereiniging sanitair van C&R Group wordt al het vuil verwijderd. Is er sprake van een defect onderdeel in een sanitaire ruimte? Dan zorgt C&R Group er voor dat het defecte onderdeel wordt vervangen.

Een dieptereiniging sanitair laten uitvoeren

Op zoek naar een specialist die uw dieptereiniging sanitair kan uitvoeren? Bij C&R Group kunt u op ons rekenen. We hebben veel kennis van zaken en blijven daarnaast steeds weer trainingen en cursussen aanbieden aan onze medewerkers om optimaal werk te kunnen leveren. We werken bij C&R Group met meer dan 25 ervaren monteurs die verspreid zijn over het hele land. Zo kunnen we u altijd snel van dienst zijn en kunnen we u bovendien scherpe tarieven aanbieden. C&R Group werkt voor een groot aantal bekende bedrijven in Nederland maar is ook werkzaam buiten Nederland.

We helpen u bij C&R Group graag bij het schoon en netjes houden van een sanitaire ruimte. Als dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf staan we voor u klaar. U kunt altijd rekenen op onze service. We vinden hygiëne, milieu en veiligheid heel belangrijk en werken daarom ook volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Al onze medewerkers zijn VCA gekwalificeerd.

Wilt u een professionele dieptereiniging sanitair laten uitvoeren? Wij zijn u graag van dienst. Als u vragen heeft over een dieptereiniging of meer wilt weten over de werkwijze van C&R Group, dan horen wij dat graag van u. Neem contact met ons op als u meer wilt weten of vraag een offerte aan. Wij horen graag van u en vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!