Dieptereiniging sanitair

dieptereiniging sanitairOp zoek naar dieptereiniging sanitair? Dieptereiniging sanitair is zeer belangrijk voor u hygiene. Als u regelmatig uw sanitair grondig schoonmaakt kunnen wij u mededelen dat dit zeker niet voldoende is. Doordat wij de juiste spullen hebben om uw ruimte grondig schoon te maken, kunt u dit zeker zelf nooit helemaal evenaren. Vuil gaat voornamelijk op moeilijk te bereiken plekken zitten en hierdoor kan er  vieze aanslag ontstaan. Zoals u misschien weet vermenigvuldigen schimmels en bacteriën zich enorm snel. Als u dit voor wilt zijn, is het zeker belangrijk dat u eens in de zoveel tijd dieptereiniging sanitair uit te laten voeren. Wij helpen u graag verder. 

Een dieptereiniging sanitair door C&R Group

U bent bij ons op het juiste adres voor professionele dieptereiniging sanitair. Al onze medewerkers zijn zo opgeleid dat zij allemaal kundig zijn in het schoonmaken van sanitair. Wij maken met onze dieptereinigingsbeurten douchecellen, toiletten, wastafels, urinoirs en zwembaden op professionele wijze grondig schoon. Hierna worden de gereinigde onderdelen gedesinfecteerd. C&R Group is een erkend bedrijf wat zich vooral specialiseert in het grondig schoonmaken van units en sanitair. Wij hebben 25 medewerkers in dienst die alleeml VCA gecertificeerd zijn. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. 

Een dieptereiniging sanitair laten uitvoeren

Veiligheid, milieu en hygiene staan hoog bij ons in het vaandel. Omdat wij dit zeer belangrijk vinden hebben wij een 24 uursservice in het leven geroepen. Dit wil zeggen dat wij overal en altijd te bereiken zijn. Doordat wij door heel het land zitten zijn wij snel ter plaatse. C&R Group is  gespecialiseerd in (technisch) reinigen en renovatie. Neemt u gerust verder een kijkje op onze website. 

C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Hier zijn wij erg trots op. Zoals u leest blijven wij niet alleen in Nederland, wij gaan ook ver daar buiten voor u aan de slag. 

Heeft u interesse om een dieptereiniging sanitair uit te voeren of wilt u meer informatie over deze aangeboden dienst?  Wij willen u vragen om vrijblijvend contact met ons te nemen. Wij staan u graag te woord. Dit kunt u doen telefonisch of via de mail. Ook voor specifieke vragen, ook over onze andere aangeboden diensten, kunt u ons altijd bereiken.