Dieptereinigen sanitair

dieptereinigen sanitairEen dieptereinigen sanitair nodig? Bent u op zoek naar een dieptereiniging voor uw sanitair? U bent bij C&R Group aan het juiste adres als u op zoek bent naar een dynamisch bedrijf die u kan voorzien in het reinigen van uw sanitair. Dieptereinigen sanitair is één van de specialiteiten van onze vakmensen van de C&R Group. Het dagelijks schoonmaken van de sanitaire ruimtes op uw werk kost veel tijd. Daarnaast beschikken de sanitaire ruimtes over moeilijk bereikbare plekken waar niet goed gereinigd kan worden. Denkt u aan bijvoorbeeld kalkaanslag.  Doordat het reinigen van sanitaire ruimtes kort en krachtig wordt gedaan ontstaan er onder andere schimmelgroei en onaangename geuren. Dit wilt u liever voorkomen. Daarom biedt C&R Group u de ideale oplossing aan! U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar dieptereinigen sanitair.

Reinigingsprocedure voor dieptereinigen sanitair

Heeft u interesse in onze aangeboden diensten voor een dieptereinigen sanitair? Wij vertellen u graag wat de voordelen zijn van ons reinigingsproces. De dieptereiniging van C&R Group reinigt onder andere toiletten, urinoirs en wastafels. Maar denkt u ook aan zwembaden en douchecellen. Doordat wij grondig uw sanitair reinigen, desinfecteren wij alle onderdelen met professionele reinigingsmiddelen. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw sanitair weer fris ruikt, straalt en blinkt als nooit tevoren. Door gebruik te maken van onze dieptereiniger heeft uw sanitair een langere levensduur en voorkomt u bacteriegroei, stankoverlast en verstoppingen. U krijgt een gezondere en hygiënischer werkklimaat én u vereenvoudigt de dagelijkse schoonmaak van uw sanitair. Na het reinigen van uw sanitair ontvangt u een certificaat en een rapport, zodat uw bedrijf aantoonbaar voldoet aan de gestelde eisen.

Dieptereinigen sanitair door C&R Group

Voor dieptereinigen sanitair bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, Friesland Campina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wij werken volgens de normen van onder andere HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP en NEN 4400-1. U kunt bij ons terecht voor technische reiniging, renovatie en zoveel meer. Wij zijn een modern bedrijf met meer dan 25 monteurs in dienst. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Bij C&R Group staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel.

Voor het dieptereinigen van uw sanitair bent u bij C&R Group aan het juiste adres.