Condensor (Gaskoeler)

condensorOp zoek naar een condensor (gaskoeler) specialist? Op zoek naar een bedrijf dat uw condensor (gaskoeler) kan reinigen, desinfecteren of coaten? Het is bij een condensor (gaskoeler) belangrijk dat hij goed functioneert. Als er vuil en stof in een condensor (gaskoeler) terecht komt kan dat er op termijn voor zorgen dat een condensor (gaskoeler) niet meer optimaal functioneert. Ze raken dan vervuild en verliezen hun rendement. Condensors (gaskoelers) krijgen veel stof en vuil te verduren doordat ze vaak langdurig in gebruik zijn. Om te voorkomen dat een condensor (gaskoeler) vervuild raakt en problemen veroorzaakt is het belangrijk om een condensor (gaskoeler) tijdig te laten reinigen.

Een condensor (gaskoeler) laten reinigen door C&R Group

C&R Group is een modern reinigings- en conserveringsbedrijf dat veel ervaring heeft met het reinigen van onder andere condensors (gaskoelers). Wij zorgen er graag voor dat uw condensor (gaskoeler) weer optimaal kan functioneren, maximaal rendement geeft en zo min mogelijk energie verbruikt. De lamellen in een condensor (gaskoeler) krijgen vaak heel wat te voorduren. Bij C&R Group is het mogelijk om een condensor (gaskoeler) te laten behandelen met de speciale Air Fin Coating. De kostbare installatie is dankzij deze speciale coating veel beter bestand tegen bijvoorbeeld zoute zeelucht of fijnstof. De coating wordt direct na het reinigen aangebracht. De coating is zo samengesteld dat het de warmteoverdracht niet aantast. 

Onderhoud aan de condensor

Als een condensor (gaskoeler) door C&R Group wordt gereinigd of wordt gecoat dan wordt deze condensor (gaskoeler) vervolgens opgenomen in ons bestand. U krijgt dan automatisch bericht als de lamellen van de condensor (gaskoeler) weer gecontroleerd dienen te worden. Als de lamellen veel te verduren hebben doordat de condensor (gaskoeler) bijvoorbeeld vlak bij zee of in stedelijk gebied staat, kan het nodig zijn om de lamellen jaarlijks te controleren. Na een behandeling van C&R Group wordt de condensor (gaskoeler) altijd voorzien van een duidelijke sticker, zodat u precies kunt aflezen wanneer de condensor (gaskoeler) voor het laatst behandeld is. 

Over C&R Group 

C&R Group werkt met meer dan 30 ervaren monteurs die zijn verspreid over heel Nederland. Zo kunnen wij u altijd snel helpen en kunnen we u scherpe tarieven bieden. C&R Group werkt voor veel grote bekende bedrijven in Nederland, maar neemt ook graag kleinere klussen aan. Wij zijn voornamelijk werkzaam binnen Nederland, maar zijn ook buiten Nederland actief. We streven naar een prettige, langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers, op basis van wederzijds vertrouwen en respect. 
Heeft u een specifiek probleem met uw installatie of wilt u graag uw condensor (gaskoeler) professioneel laten reiningen door C&R Group? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u hoe wij u van dienst kunnen zijn! 


Wij werken voor: