Condensor schoonmaken

condensor schoonmakenIs het weer tijd voor condensor schoonmaken van uw pand? Bent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat voor u klaar staat met deskundige en gemotiveerde medewerkers? Zoekt u dan niet verder. Wij beschikken over 30 monteurs die graag voor u aan de slag gaan. Wij zijn groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Door de jaren heen hebben vele bedrijven ons weten te vinden en wij gaan periodiek aan de slag voor al onze klanten. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of een kijkje nemen op deze website bij condensor schoonmaken.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Condensor schoonmaken door Cleaning Renovatie

Bent u op zoek naar een specialist die voor u een condensor schoonmaken kan? Vertoont uw condensor kuren of ruikt u een vies luchtje? Neem dan direct contact met ons op. De experts van C&R Group slaan graag de handen ineen om uw condensor op de juiste wijze te controleren en te reinigen. Als modern bedrijf bedienen we ons van de modernste technieken waarmee me een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken ook volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf voor condensor schoonmaken? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen toesturen of een afspraak in kunnen plannen. Wij zien uw aanvraag voor een condensor schoonmaken graag tegemoet.

Condensor schoonmaken met moderne technieken

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en zijn in het bezit van de meest recente certificaten in de voedselveiligheid. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met al onze klanten. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden en wij slaan ook graag de handen ineen voor uw bedrijf. De producten die we gebruiken bij het schoonmaken van een condensor voldoen aan de meest strenge normen. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. U bent bij ons aan het juiste adres voor het uit handen geven van (technisch) reinigen, renovatie en meer.

Meer weten over condensor schoonmaken op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een condensor schoonmaken? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen u daar graag meer over. Op deze website vindt u al onze veelzijdige diensten die wij u aan kunnen bieden. Wees vrij om een offerte aan te vragen.


Wij werken voor: