Condensor schoonmaken

condensor schoonmakenIs het weer tijd voor condensor schoonmaken van uw pand? Bent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat voor u klaar staat met deskundige en gemotiveerde medewerkers? Zoekt u dan niet verder. Wij beschikken over 30 monteurs die graag voor u aan de slag gaan. Wij zijn groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Door de jaren heen hebben vele bedrijven ons weten te vinden en wij gaan periodiek aan de slag voor al onze klanten. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of een kijkje nemen op deze website bij condensor schoonmaken.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Condensor schoonmaken door Cleaning Renovatie

Cleaning Renovatie biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het onderhouden en reinigen van condensors op verschillende locaties. Wij zijn wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers is in Nederland gevestigd. Als modern bedrijf bedienen we ons van de modernste technieken waarmee me een hoog kwaliteitsniveau bereiken met condensor schoonmaken. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en zijn in het bezit van de meest recente certificaten in de voedselveiligheid. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel en dat merkt u aan onze werkzaamheden. De producten die wij gebruiken bij de reiniging voldoen aan de meest strenge normen, onder meer op het gebied van hygiëne, milieu en veiligheid, aangepast voor specifieke marktsegmenten. Wij werken volgens de normen van onder andere : HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.

Meer weten over een condensor schoonmaken?

Wij begrijpen als geen ander dat condensors veel te lijden hebben door het vuil dat in de omgevingslucht zit. De condensors raken daardoor vervuild en verliezen hun rendement. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u regelmatig uw condensors laat onderzoeken en reinigen. U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en geven graag antwoord op al uw vragen over onder andere een condensor schoonmaken. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zien uw aanvraag voor een condensor schoonmaken graag tegemoet.


Wij werken voor: