Condensor schoonmaken

condensor schoonmakenOp zoek naar een bedrijf dat uw condensor schoonmaken kan? Heeft u een condensor en is het tijd om de condensor grondig te laten reinigen? En bent u daarom op zoek naar een ervaren reinigingsbedrijf met kennis van zaken? Bij C&R Group staan we voor u klaar. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. We hebben vele jaren ervaring en we werken voor een groot aantal bekende, grote bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Ook voor kleine projecten of het condensor schoonmaken bent u bij ons aan het juiste adres. 

Waarom een condensor schoonmaken?

Als u wilt dat uw condensor lang mee gaat dan is het belangrijk om de condensor goed schoon te houden. Een condensor wordt vaak intensief gebruikt. Het vuil en stof dat in de lucht zit, komt in de condensor terecht. Dit zorgt er op termijn voor dat de condensor vervuild raakt en minder goed kan functioneren. De condensor zal dan meer energie gaan verbruiken en er kunnen storingen optreden. Door tijdig een grondige reiniging uit te laten voeren door C&R Group kunt u dit op een eenvoudige manier voorkomen.

Bij C&R Group gaan we bij het condensor schoonmaken grondig en vakkundig te werk. We werken met de nieuwste en modernste technieken zodat we een hoog niveau van kwaliteit kunnen garanderen. Er werkt bij C&R Group uitsluitend ervaren, goed opgeleid personeel zodat we elk project op een veilige en vakkundige manier kunnen uitvoeren. Door tijdig een reiniging van uw condensor uit te laten voeren verlengd u de levensduur van uw condensor. Bij C&R Group komen we bij u langs wanneer het u uitkomt. Is het niet mogelijk om de condensor tijdens reguliere werktijden te komen reinigen, in verband met mogelijk overlast voor uw personeel? Bij C&R Group kunnen we ook bij u langskomen buiten reguliere werktijden. 

Een condensor schoonmaken door C&R Group 

Wilt u ook uw condensor laten reinigen door C&R Group? Neem dan contact met ons op. We hebben een 24-uurs service, waardoor u ons altijd kunt bereiken. We werken bij C&R Group volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. We zijn een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan. Wat kunnen wij voor u betekenen als het gaat om een condensor schoonmaken? We horen het graag van u!