Condensor schoonmaken

condensor schoonmakenBent u op zoek naar een bedrijf dat uw condensor schoonmaken kan? Bent u op zoek naar een expert die periodiek bij u langs komt om te checken of uw condensor nog naar behoren werkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. In de afgelopen jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunt u tegenwoordig gebruik maken van diverse diensten. Een condensor schoonmaken is van groot belang voor uw bedrijf. Als u dat niet regelmatig doet dan kan het gebeuren dat er zich bacteriën en ziekteverwekkers nestelen in uw condensor. Zo worden er vieze luchtjes en gaat dit ten koste van uw medewerkers en installaties. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan bij een condensor schoonmaken? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele projecten die wij hebben afgerond. Wij zien uw aanvraag voor een onderhoudsbeurt en een condensor schoonmaken graag tegemoet. 

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Condensor schoonmaken door professionals

Tijd voor het condensor schoonmaken?Merkt u dat uw condensor harder moet werken? Dan is het tijd voor het condensor schoonmaken. Werkt uw condensor niet meer naar behoren of is het al enige tijd geleden dat uw condensor is nagekeken? Dan is het tijd dat u snel een afspraak maakt bij de C&R Group. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij werken samen met 30 monteurs die volgens de juiste richtlijnen en regels de werkzaamheden uitvoeren aan uw condensor. Wij zijn een modern bedrijf dat uitsluitend werkt met nieuwe technieken en de juiste materialen. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn mede daarom ook VCA gecertificeerd. Wij staan bekend om (technisch) reinigen, renovatie en meer. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Condensor schoonmaken inplannen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het professioneel schoonmaken van uw condensor? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag uw wensen en plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in.