Condensor schoonmaken

condensor schoonmakenBent u op zoek naar een bedrijf dat uw condensor schoonmaken kan? Heeft u al eerder de condensor schoongemaakt of wordt het de eerste keer dat u onderhoud laat plegen aan uw apparaat? U bent bij C&R Group aan het juiste adres.  Weet dat het belangrijk is dat de condensor regelmatig schoongemaakt wordt. Dit is niet alleen voor de vervuiling binnenin, maar het apparaat verliest door vervuiling ook kracht omdat het harder moet werken. Wij zijn al jaren het adres voor condensor schoonmaken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf waarbij u terecht kunt voor technische reiniging, renovatie en nog veel meer. U kunt bij ons ook verschillende onderdelen kopen. Zo kunnen wij u altijd helpen.

Direct een offerte ontvangen?

Een condensor laten schoonmaken door C&R Group

Is het tijd voor het condensor schoonmaken? Bent u op zoek naar een bedrijf dat al enige ervaring heeft op het gebied van condensor schoonmaken? Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Dit maakt ons bedrijf zo uniek. Wij werken met grote bedrijven maar behouden altijd ons dorpse karakter. Wij luisteren naar de klanten en leggen uit wat wij gaan doen. Zo weet u altijd welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en hoe u het verder aan kunt pakken. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw condensor niet lang stil staat. Zo blijft het apparaat zijn werk doen en wordt er in een korte en efficiënte tijd naar uw condensor gekeken. Wij doen eerst uitvoerig onderzoek en daarna gaan wij aan het werk. Pas als wij aan de slag gaan met condensor schoonmaken, wordt het apparaat stilgezet.

C&R Group inschakelen voor het condensor schoonmaken

Wij staan op ieder moment voor u klaar! Wij hebben onder andere een 24 uursservice. Dit houdt in dat als de condensor overdag echt niet uit kan, wij u in het weekend of in de nachturen komen helpen. Wij denken altijd met u mee wat het geschikte moment is om het onderhoud of de reparatie uit te voeren. Wij kunnen u verzekeren dat condensor schoonmaken behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden en daarom voor onze medewerkers een simpele klus is. Wij hebben een team met 25 deskundige vakmensen voor u klaar staan. Gaat u met ons de strijd aan om uw condensor schoon te maken en te houden? Neem vrijblijvend contact met ons op.