Condensor schoonmaken

condensor schoonmakenIs het weer tijd voor condensor schoonmaken van uw pand? Bent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat voor u klaar staat met deskundige en gemotiveerde medewerkers? Zoekt u dan niet verder. Wij beschikken over 30 monteurs die graag voor u aan de slag gaan. Wij zijn groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Door de jaren heen hebben vele bedrijven ons weten te vinden en wij gaan periodiek aan de slag voor al onze klanten. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of een kijkje nemen op deze website bij condensor schoonmaken.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Laat uw condensor schoonmaken door C&R Group!

Het is belangrijk dat uw koelinstallatie regelmatig professioneel gereinigd wordt. Zo behoudt de koelinstallatie zijn volledige koelcapaciteit en wordt de technische levensduur verlengd. C&R Group uit Wijk en Aalburg is een ervaren specialist op het gebied van technische reiniging en conservering van onder andere koelsystemen. Voor een optimaal functioneren van uw koelsysteem is condensor schoonmaken een belangrijke factor die u het beste kunt overlaten aan de vakman. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Ons dienstenaanbod is heel breed zoals u op deze website kunt zien. Wij hebben jarenlange ervaring met condensor schoonmaken en ook voor u zetten wij onze expertise graag in. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van watergekoelde oliekoelers, rookgaskoelers, platenwisselaars en rookgas condensors wisselaars. Condensor schoonmaken kan op verschillende manieren gebeuren. Dit is afhankelijk van de aard van de vervuiling en de bereikbaarheid van uw koelinstallatie. Als u uw koelinstallatie niet goed schoon houdt dan is de kans op besmettingen door bacteriën en schimmels groot. Een professionele reiniging is een goede investering die zichzelf helemaal terugbetaalt. Uw installatie krijgt een langere levensduur, uw voorkomt (kruis)besmettingen, u bespaart energie, heeft een hoger rendement en een lagere emissie. De kans op storingen vermindert en de kwaliteit van uw producen wordt gewaarborgd.

Condensor schoonmaken volgens de juiste normen

Wij werken met meer dan 30 ervaren en goed opgeleide monteurs. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Daarnaast volgen zij regelmatig cursussen en trainingen om alle ontwikkelingen op de voet te volgen. Wij werken volgens de normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. C&R Group is een modern bedrijf dat de meest moderne technieken gebruikt voor condensor schoonmaken. Met onze techniek behalen wij een hoog kwaliteitsniveau. Onze ervaren en goed opgeleid personeel kan elke opdracht snel, veilig en vakkundig afhandelen. Wij kunnen uw koelinstallatie chemisch technisch reinigen, de borstelmethode met water toepassen of hogedrukreiniging inzetten. Welke methode voor uw situatie het meest geschikt is bepalen wij nadat wij de locatie hebben gezien en met u hebben gesproken. Als u ons inschakelt voor condensor schoonmaken dan voorkomt u veel narigheid. Uitval van uw koelinstallatie is wel het laatste wat u wilt toch! Mocht er toch onverhoopt een storing zijn dan zijn wij altijd bereikbaar om deze zo snel mogelijk kunnen verhelpen. U kunt contact opnemen met onze 24 uur service desk. Onze monteurs en partnerbedrijven wonen verspreid door heel Nederland zodat er altijd een deskundige bij u in de buurt woont die snel bij u op locatie kan zijn.

Condensor schoonmaken tegen scherpe tarieven

Wij bieden onze diensten aan tegen scherpe tarieven. U kunt een offerte aanvragen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij houden van transparantie en met al onze opdrachtgevers onderhouden wij snelle en korte communicatielijnen. C&R Group speelt graag creatief en flexibel in op uw wensen. Wordt u op de gebruikelijke werktijden gehinderd als wij uw condensor schoonmaken? Wij kunnen ook ’s nachts of in het weekend onze werkzaamheden uitvoeren. Als u ons inschakelt dan zorgen wij voor een perfecte uitvoering van de opdracht. Al veel klanten maken gebruik van onze expertise. De volgende grote, bekende bedrijven mogen wij tot onze klantenkring rekenen: Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Het is mogelijk dat u enkele voorbeeldprojecten bekijkt. Ook kunnen er referenties opgevraagd worden. Wij maken uw koelinstallatie snel en effectief schoon met de juiste producten en materialen. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Dat merkt u aan alles. Wij werken snel en netjes en zorgen ervoor dat de werkplek schoon wordt achtergelaten.

Vragen

U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Onze medewerkers vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Wij streven naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers die is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Wij denken graag met u mee over het schoonmaken van de condensor van uw koelinstallatie. Wij adviseren om ons de periodieke reiniging en controle te laten doen zodat u zich daar niet druk over hoeft te maken. C&R Group ontzorgt u compleet en komt graag op gezette tijden bij u langs om de condensor schoon te maken. Wij zorgen voor een vrije doorstroom van lucht zodat de warmte optimaal afgedragen kan worden. Een vervuild oppervlak van de condensor kan zorgen voor verminderde warmte overdracht zodat de temperatuur snel oploopt. Het kost dan veel energie om de temperatuur op peil te houden. Op deze website treft u foto’s aan ter verduidelijking van onze werkwijze. Als u toch nog vragen heeft dan geven wij daar zo goed mogelijk antwoord op. Wij beheersen de reiniging van condensors tot in de puntjes. Voor elke reinigingklus heeft C&R Group alle benodigde producten, materialen en expertise die nodig zijn voor een professionele reiniging. Het maakt niet uit of u nu een koelcel, een vriescel, een rijp(ings)cel of koeltoren als koelsysteem heeft, Neem nog vandaag contact met ons op!


Wij werken voor: