Condensor schoonmaken

condensor schoonmakenWilt u een condensor schoonmaken maar is het gemakkelijker en veiliger als u dat uit laat voeren door een professioneel bedrijf? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en het schoonmaken van een condensor van u overneemt? Wij heten u van harte welkom bij C&R Group uit Wijk en Aalburg. Vele bedrijven weten ons te vinden en maken gebruik van onze diensten. In de loop van jaren hebben wij het schoonmaken van moeilijk bereikbare oppervlakten en machines uitgebreid en u kunt bij ons terecht voor het inplannen voor een condensor schoonmaken. C&R Group is sterk in technisch onderhoud en werkt volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak in.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Condensor schoonmaken door experts

C&R Group heeft in de laatste jaren veel naamsbekendheid opgebouwd en vele bedrijven in heel Nederland weten ons te vinden. Wij zijn gevestigd in Wijk en Aalburg en hebben verschillende monteurs verspreid door heel Nederland. Ook in de overige landen van Europa kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. C&R Group doet (technisch) reinigen, renovatie en meer en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wij houden de richtlijnen en nieuwe updates goed in de gaten zodat wij u altijd de beste service en kwaliteiten aan kunnen bieden. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met meer dan 30 deskundige en gemotiveerde medewerkers in dienst.

Afspraak inplannen voor condensor schoonmaken?

C&R Group is een modern bedrijf. Wij bedienen ons van de modernste technieken waarmee we een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat door specifieke trainingen en cursussen in staat is goed en veilig werk af te leveren voor onder andere een condensor schoonmaken. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel. Wilt u een afspraak met ons inplannen voor een condensor schoonmaken? U kunt ons telefonisch bereiken. Daarnaast kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Wij werken voor: