Condensor schoonmaken

condensor schoonmakenEen condensor schoonmaken doet u niet dagelijks en wij raden het u sterk aan om een condensor schoon te laten maken door professionals. Bij C&R Group bent u aan het juiste adres om uw condensor te laten schoonmaken. Wij weten als geen ander dat het van groot belang is om met regelmaat uw condensor schoon te laten maken. Onze experts nemen dat graag voor u uit handen en plannen graag een afspraak met u in. Vindt u het lastig om op tijd een afspraak te regelen voor periodieke controle? C&R Group plant graag voor u condensor schoonmaken in. Op deze manier hoeft u niets te doen en zorgen wij ervoor dat wij u op tijd berichten dat één van onze medewerkers langs komt voor controle. Klinkt dit u als muziek in uw oren? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Condensor schoonmaken door professionals

Tijd voor het technisch condensor schoonmaken? C&R Group staat graag voor u klaar. Wij weten als geen ander dat het van groot belang is dat u regelmatig uw condensor laat controleren en schoonmaken door professionals. Vertoont uw condensor kuren of merkt u dat uw condensor harden moet werken? Het kan gebeuren dat uw condensor verstopt zit of dat er iets los zit. Onze vakmannen komen graag bij u langs om uw condensor te controleren en te maken. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers in dienst. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel en wij staan bekend als een modern bedrijf. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en wij werken volgens de juiste normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Bij C&R Group bent u aan het juiste adres voor een condensor schoonmaken volgens de juiste richtlijnen! 

Condensor schoonmaken inplannen

Bent u benieuwd wat wij voor uw condensor en uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen maar u kunt ook eens een kijkje nemen op onze website. Bent u benieuwd wat de kosten kunnen zijn voor een condensor schoonmaken? U kunt via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet u precies wat de kosten zijn en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Vele klanten gingen u al voor en laten regelmatig de condensor volgens de juiste richtlijnen controleren en schoonmaken. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VION, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.