Condensor reinigen

condensor reinigenWordt het tijd voor condensor reinigen? Een condensor wordt vaak dag in dag uit gebruikt. Op den duur raakt een condensor vervuild door al het vuil dat in de lucht zit. Een condensor kan dan rendement verliezen. Om ervoor te zorgen dat een condensor optimaal functioneert is het belangrijk dat u een condensor tijdig laat reinigen. Voor het laten reinigen van een condensor bent u bij C&R Group aan het juiste adres. C&R Group is een modern, ervaren reinigings- en conserveringsbedrijf met meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Laat uw condensor reinigen door de specialisten van Cleaning & Renovatie. We zorgen er graag voor dat uw condensor op een professionele manier grondig wordt gereinigd!

Het belang van het condensor reinigen

Om het rendement van een installatie te behouden is het belangrijk om tijdig de condensor te laten reinigen. Vaak reinigen we bij C&R Group de condensor aan het begin van het koelseizoen, zodat de condensor weer helemaal klaar is voor intensief gebruik. Vervuiling van de condensor kan hele vervelende gevolgen hebben. De vervuiling kan heel agressief zijn van samenstelling en kan ervoor zorgen dat de lamellen corroderen of zelfs verteren. Dit heeft vervolgens oxidatie van het lamellenblok tot gevolg en het verlies van het warmtewisselend vermogen.

Bij C&R Group kunnen we niet alleen op grondige wijze de condensor reinigen, maar kunnen we de condensor vervolgens ook voorzien van de speciale C&R Air Fin Coating. Deze coating zorgt ervoor dat uw kostbare installatie optimaal is beschermd tegen schadelijke omgevingsfactoren van buitenaf. De coating heeft geen invloed op de warmteoverdracht.

De condensor reinigen door C&R Group

Bij C&R Group reinigen we de condensor op grondige wijze. Vervolgens nemen we de condensor op in ons bestand. Op het moment dat het weer tijd is voor onderhoud ontvangt u van ons automatisch een bericht. Zo maken we het u zo gemakkelijk mogelijk om ervoor te zorgen dat de installatie optimaal kan functioneren. We ontzorgen u bij C&R Group graag. Staat uw installatie in een omgeving die zorgt voor meer dan normale belasting van uw installatie? Dan kan het nodig zijn om jaarlijks de installatie te controleren. We geven u bij C&R Group graag advies op maat, zodat u precies weet wat voor uw installatie de beste aanpak is als het gaat om onderhoud.

Wat kunnen we bij C&R Group voor u betekenen als het gaat om het condensor reinigen? Laat ons weten wat we voor u kunnen doen en we komen snel bij u langs! We bieden u de beste service en scherpe tarieven.