Boiler schoonmaken

boiler schoonmakenOp zoek naar boiler schoonmaken? Bent u op zoek naar een bedrijf waar veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan voor het schoonmaken van uw boiler? Boiler schoonmaken is één van de specialiteiten die de vakmensen van C&R Group graag voor u uit handen nemen. U bent bij ons aan het juiste adres als u graag uw boilers wilt laten schoonmaken door een dynamisch reinigingsbedrijf. Een boiler schoonhouden is niet gemakkelijk. Boilers vragen om een periodieke onderhoudsbeurt, zodat ze optimaal kunnen functioneren. Doordat u uw boiler met regelmaat laat schoonmaken waarborgt u de veiligheid en voldoet u aan de geldige regelgeving die uw boiler nodig heeft voor het technisch reinigen. Wij reinigen uw boiler op een grondige en professionele manier. 

Ontvang direct uw offerte!

​​​​​​​

Voordelen technisch boiler schoonmaken

Een specialist nodig voor het boiler schoonmaken? Het schoonmaken van uw boiler heeft veel voordelen. Doordat u met regelmaat uw boiler laat reinigen blijft uw boiler qua veiligheid, efficiency en milieuvriendelijkheid hoog scoren. Een schone boiler verlengt ook de levensduur van uw apparatuur. Bij een boiler schoonmaken wordt de boiler aan een extern circulatiesysteem gekoppeld, hiermee spoelen wij een reinigingsmiddel door uw apparaat. Na het spoelen met het reinigingsmiddel spoelen wij uw gehele systeem door met schoon water. Het vrijgekomen afvalwater wordt door ons afgevoerd conform de Wet Milieubeheer (WM). Na de reiniging ontvangt u een certificaat en een rapport, zodat uw bedrijf aantoonbaar voldoet aan de gestelde eisen.

Boiler schoonmaken door C&R Group

Wilt u uw boiler schoonmaken door de vakmannen van C&R Group? Of heeft u vragen over onze andere schoonmaakdiensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag wat de passende mogelijkheden voor u zijn. Wij bieden u een 24 uursservice aan.

U bent bij ons aan het juiste adres voor technisch reinigen en een renovatie van uw boilers. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf. Wij werken met deskundige en gemotiveerde medewerkers. C&R Group heeft meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Wij staan bekend om ons moderne bedrijf. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wij vinden het belangrijk dat wij de veiligheid, het milieu en de hygiëne waarborgen. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven, onder andere: Strukton, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, Friesland Campina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Ahold, Lidl, The Greenery en de Universiteit van Leiden.