Boiler schoonmaken

boiler schoonmakenBent u op zoek naar een bedrijf voor boiler schoonmaken? Is het weer tijd om uw boiler te laten schoonmaken? Of wordt het de eerste keer dat u boiler schoonmaken laat uitvoeren? Het is belangrijk om regelmatig uw boiler te laten schoonmaken door een professioneel bedrijf. Door dit uit te laten voeren door een professioneel bedrijf weet u dat uw boiler bacterie- en schimmelvrij is. Uw boiler schoonmaken door C&R Group? Dan kiest u voor een bedrijf waar veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan. U kijkt misschien al weken tegen het schoonmaken van de boiler aan, maar wij zijn er dagelijks mee bezig. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van de boiler op een passende manier. Daarbij kunnen wij samen met u een geschikt moment vinden om de schoonmaak te realiseren. Een boiler schoon houden klinkt erg gemakkelijk, maar er komt veel bij kijken. De schoonmaak moet grondig gebeuren zodat het apparaat weer maximaal kan functioneren. Wij reinigen uw boiler op een grondige en professionele manier. 

Ontvang direct uw offerte!

​​​​​​​

Voordelen van technisch boiler schoonmaken

Wat zijn de voordelen van een boiler schoonmaken? Het schoonmaken van uw boiler geeft uw bedrijf vele voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u door het regelmatig laten schoonmaken van uw boiler op het gebied van veiligheid, efficiency en milieuvriendelijkheid hoog scoort?  Daarbij is de levensduur van een schone boiler ook langer. Bij een boiler schoonmaken wordt de boiler aan een extern circulatiesysteem gekoppeld, hiermee spoelen wij een reinigingsmiddel door uw apparaat. Bent u benieuwd wat wij met onze diensten voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Boiler schoonmaken door C&R Group

Al vele bedrijven gingen u voor. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven zoals: Strukton, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, Friesland Campina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Ahold, Lidl, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Bent u benieuwd hoe zij de service van C&R Group ervaren? Neem contact op met ons en wij vertellen u graag meer over onze diensten en services. Heeft u vooraf vragen over onze andere schoonmaakdiensten of tijdens het schoonmaken van uw boiler? Wij staan u altijd graag te woord.

Over C&R Group

U bent niet alleen voor boiler schoonmaken bij ons aan het juiste adres, maar u kunt ook bij ons aankloppen voor technisch reinigen en renovatie van uw apparaten. De laatste jaren zijn wij flink gegroeid en zijn wij in heel Nederland actief.


Wij werken voor: