Boiler reinigen

boiler reinigenBent u op zoek naar een bedrijf dat boiler reinigen kan? Wilt u boiler reinigen laten uitvoeren door een betrouwbaar en professioneel bedrijf? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met veel kennis van zaken. Dit komt mede omdat wij al jaren in het vak zitten en steeds cursussen en opleidingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij beschikken over meer dan 25 ervaren monteurs die graag voor u klaar staan. Ook zijn wij werkzaam door heel Nederland. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het belang van een boiler reinigen

Wilt u een boiler reinigen? Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel bij C&R Group. Dit zijn de speerpunten van onze werkwijze en daar zult u ons ook altijd op aan kunnen spreken. In uw boiler is altijd water aanwezig en water bevat altijd in meer of mindere mate kalk. Deze kalkdeeltjes vormen langzaam maar zeker bezinksel op de bodem van uw boiler. Zo ontstaat boiler sediment. Daar hecht zich vervolgens een dun slijmlaagje aan vast en dit is niet goed voor uw boiler. Het is daarom belangrijk dat dit goed bijgehouden wordt. Hoe moet u boiler sediment verwijderen? C&R Group reinigt uw boiler op een professionele wijze. Vanzelfsprekend ontvangt u een bewijs van de verrichte werkzaamheden aan uw boiler. Zo kunt u er weer een tijd tegen en weet u precies wat er allemaal aan uw boiler gedaan is.

Waarom een boiler reinigen door C&R Group?

Het waarborgen van de veiligheid en het voldoen aan de geldende regelgeving zijn niet de enige redenen om uw boiler technisch te laten reinigen. Boilers vragen om een periodieke onderhoudsbeurt om deze optimaal te laten functioneren. C&R Group doet boiler reinigen op een professionele en grondige manier. Op deze manier blijft uw boiler qua veiligheid, efficiency en milieuvriendelijkheid zo hoog mogelijk scoren. Bent u benieuwd wat een boiler reinigen kan betekenen voor uw boiler? Door reiniging neemt de warmteoverdracht toe waardoor de boiler sneller opwarmt en minder energie gebruikt. Een schone installatie verhoogt niet alleen de efficiency van de boiler, maar verlengt ook nog eens de levensduur van de apparatuur. Wij komen graag bij uw boiler kijken om te zien wat wij kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.


Wij werken voor: