Boiler reinigen

boiler reinigenOp zoek naar een bedrijf dat uw boiler reinigen kan? Wilt u de boiler laten reinigen en wilt u dit laten uitvoeren door een ervaren, betrouwbaar bedrijf? Schakel dan C&R Group in. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met veel kennis van zaken. Bij C&R Group werken ervaren medewerkers die deskundig en gemotiveerd zijn. Bij C&R Group werken meer dan 25 ervaren monteurs. Hierdoor is C&R Group groot genoeg om u snel, veilig en vakkundig van dienst te kunnen zijn maar ook klein genoeg om u korte en snelle communicatielijnen te kunnen bieden. Wat kunnen we bij C&R Group voor u betekenen als het gaat om het boiler reinigen

Het belang van een boiler reinigen

C&R Group is een modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staat. We werken uitsluitend met goed opgeleid, ervaren personeel zodat we elk project veilig en vakkundig kunnen uitvoeren. We werken met de nieuwste en modernste technieken zodat we een hoog kwaliteitsniveau kunnen garanderen. Ook het reinigen van een boiler kunt u met een gerust hart aan C&R Group overlaten. Wij reinigen de boiler op een professionele en grondige manier. Door uw boiler tijdig te laten reinigen door C&R Group blijft uw boiler optimaal functioneren. Het zorgt niet alleen voor betere prestaties van uw boiler maar het zorgt er ook voor dat de boiler langer mee zal gaan en dat dus de levensduur van de boiler zal toenemen. Als uw boiler is gereinigd door C&R Group ontvangt u van ons een certificaat en een rapport, zodat u kunt aantonen dat uw bedrijf voldoet aan de gestelde eisen. 

Waarom een boiler reinigen door C&R Group?

Bij C&R Group hebben we vele jaren ervaring in het boiler reinigen. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. We hebben een 24-uurs service, waardoor u ons altijd kunt bereiken. U kunt ons inschakelen voor technische reiniging, renovaties en meer. We werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, en de Universiteit van Leiden. Bij C&R Group werken we niet alleen voor grote bedrijven. Ook kleine projecten nemen we graag aan. U kunt altijd rekenen op onze ervaring en onze kennis van zaken. Wilt u meer weten over het boiler reinigen? Of heeft u misschien een vraag over uw boiler? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u!