All-round servicemonteur

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een technische uitdaging en heb je uitgebreide kennis en ervaring met koel- en luchtbehandelingsinstallaties? Ben je flexibel en wil je graag doorgroeien binnen een jonge dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

C&R Group B.V. is per direct op zoek naar een ervaren all-round servicemonteur (fulltime).

Bij C&R Group B.V. ben je dagelijks op locatie bij klanten verspreid over het hele land om diverse werkzaamheden te verrichten. Denk daarbij aan het inspecteren, onderhouden en reinigen van diverse installaties, voornamelijk in de koel- en luchtbehandelingstechniek. Je voert diverse reparaties uit en vervangt zo nodig onderdelen, en brengt een rapport uit over de uitgevoerde werkzaamheden en over de technische status van de installaties waaraan je hebt gewerkt.

Wie zoeken we?

We zoeken een specialist met aantoonbare ervaring op het gebied van technisch reinigen en technisch onderhoud. Bij C&R Group staat veiligheid hoog in het vaandel vanwege werkzaamheden in industriële omgevingen. Wij vinden het daarom belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat, of bereid bent dit te halen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband met een opdracht uit de voeten, en je hebt een praktische klant- en servicegerichte instelling. Je bent minimaal in bezit van rijbewijs B, rijbewijs E is een pré. Net als onze andere collega’s ben je flexibel en indien nodig bereid om buiten de normale werktijden werkzaamheden te verrichten. Bij voorkeur woon je binnen een straal van 35 kilometer van ons bedrijf in Wijk en Aalburg.

Wat bieden we?

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan binnen een groeiende organisatie, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen het bedrijf zijn er diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden, met uitzicht op een vast dienstverband. Daarbij hoort een ruim passend salaris.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Stuur dan je motivatie en CV. Wie weet word jij onze nieuwe collega!


Wij werken voor: