Airco reinigen

airco reinigenWilt u uw airco reinigen? Werkt uw airco niet meer naar behoren of geeft deze een storing aan? Bent u op zoek naar een bedrijf dat een airco reinigen kan? Zoekt u dan niet verder. Bij C&R Group uit Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres voor de juiste experts die graag voor u aan de slag gaan. Het is erg belangrijk dat u op tijd en regelmatig uw airco laat reinigen. Doet u dat niet? Dan worden bacteriën en ziekteverwekkers snel verspreid; dit wilt u uiteraard voorkomen. De medewerkers van C&R Group komen graag bij u langs voor het  onderhouden, reinigen en controleren van uw airco. Wij beschikken over een groot team van meer dan 30 specialisten die graag voor u de handen uit de mouwen steken. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. C&R Group is wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers komt uit Nederland.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Technisch airco reinigen, renovatie en meer

Is het tijd voor het airco reinigen? Wij helpen u met het periodiek en tijdig airco reinigen. C&R Group werkt voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. In de loop van de jaren hebben wij onze diensten steeds verder uit kunnen breiden en inmiddels maken grote bedrijven graag gebruik van onze diensten. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met professionele, deskundige en gemotiveerde medewerkers in dienst. Wij zijn een modern bedrijf dat met de modernste en nieuwste technieken apparaten, machines en airconditioners kan onderzoeken en reinigen. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en wij werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Heeft u vragen of kampt u met een storing? C&R Group beschikt over een 24 uursservice waar u terecht kunt met al uw vragen. In het geval van een storing doen wij er alles aan om u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij geven u professioneel advies en indien gewenst sturen wij één van onze monteurs naar uw bedrijf.

Airco reinigen door C&R Group

Wilt u een afspraak inplannen voor airco reinigen of wilt u meer weten over onze diensten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in. Voor (technisch) reinigen, renovatie en meer bent u bij ons aan het juiste adres!


Wij werken voor: