Airco reinigen

airco reinigenBent u op zoek naar airco reinigen? Bent u op zoek naar een bedrijf die gemakkelijk en snel uw airco kunnen reinigen? Dan bent u bij C&R Cleaning aan het juiste adres. Wij komen op locatie airco reinigen. C&R Cleaning is een dynamisch reiniging- en conserveringsbedrijf met ondertussen al meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. In de laatste jaren zijn wij flink uitgegroeid tot een professioneel reinigingsbedrijf voor zowel airco reinigen tot gaskoelers, koeltorens, luchtkanalen, machinekamer, stoomketels en ventilatoren. U kunt ons 24 uur per dag bereiken als u tegen een storing aanloopt en deze direct wilt oplossen. Heeft u een bedrijf waarbij het werk overdag eigenlijk niet stilgelegd kan worden? Wij kunnen op verzoek om de airco reinigen in het weekend of in de nachturen uitvoeren. Wij zijn de specialist op het gebied van (technisch) reinigen en renovaties. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoeveel werk het kost om een airco te reinigen, daarom nemen onze medewerkers dit graag over van u. Zij zijn dagelijks bezig met airco reinigen en weten als geen ander wat er moet gebeuren.

Offerte aanvragen?

Voordelen van airco laten reinigen

Een airco reinigen is niet alleen maar goed voor de airco zelf, maar het heeft verschillende andere voorbeelden. De airco functioneert beter als hij regelmatig schoongemaakt wordt. Dit heeft met de kracht van de airco te maken. Als de airco niet genoeg kracht heeft, dan haalt hij de vieze luchtjes niet meer weg.  Zo kunnen er sneller schimmels en bacteriën in de airco groeien en deze vervolgens verspreid worden in de lucht. Dit ademt iedereen weer in en kan ervoor zorgen dat het ziekteverzuim omhoog gaat. Dit wilt u niet! Het is daarom belangrijk dat u uw airco goed bij houdt en zowel in de zomer als in de winter plezier heeft van de airco. Daarnaast hoeft een schone airco minder hard te werken en verbruikt het daardoor minder stroom. Allerlei voordelen om regelmatig airco reinigen uit te voeren.  

Over C&R Cleaning en Renovatie

C&R Cleaning zit gevestigd in Wijk en Aalburg en voert verschillende renovaties en reinigingen uit. Al meer dan 10 jaar zitten wij in het vak en weten wij waarover wij praten.  Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom heeft iedere werknemer een VCA certificaat in bezit. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen en normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.