Airco reinigen

airco reinigenBent u op zoek naar airco reinigen? Wilt u graag uw airco laten reinigen en bent u op zoek naar een bedrijf die dit komt doen? Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Wij hebben onder andere een 24 uursservice, het onderhoud in de nacht of in het weekend uitvoeren is voor ons dan ook geen probleem. C&R Group is hét adres als het gaat over (technisch) reinigen en renovaties. Wij weten als geen ander hoeveel werk het kost om een airco te reinigen, daarom nemen onze medewerkers dit graag over van u. Onze ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring opgebouwd en weten waar zij over praten! Een airco reinigen voorkomt vieze luchtjes en een gezonder leef- en woonklimaat voor u en uw werknemers. Bent u benieuwd geworden naar welke diensten naast airco reinigen wij voor u kunnen uitvoeren? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij praten u graag bij over onze diensten!

Voordelen airco laten reinigen

Wilt u uw airco reinigen? Een airco laten reinigen heeft meerdere voordelen. Wist u dat de airco beter functioneert als hij regelmatig schoongemaakt wordt? Als de airco niet schoongemaakt wordt, verliest hij kracht en haalt hij de vieze luchtjes niet meer weg. Dit houdt in dat er schimmels en bacteriën in de airco groeien en deze vervolgens verspreid worden in de lucht. Dit wilt u niet! Houdt u airco goed bij en geniet zowel in de zomer als in de wintermaanden van uw airco. De airco zorgt ervoor dat er een constante temperatuur in het pand aanwezig is, zonder dat u dat zelf hoeft te regelen. Naast dat de airco beter werkt, gaat de airco ook langer mee bij regelmatig reinigen. Ook hoeft de airco minder hard te werken en scheelt dit in de energie kosten. Allemaal voordelen bij het regelmatig reinigen van uw airco. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van airco reinigen? Zoek dan niet verder en benader ons!

Over C&R Cleaning en Renovatie

Wij zijn een modern bedrijf dat gevestigd is in het Brabantse dorp Wijk en Aalburg. Wij zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf waar meer dan 25 ervaren monteurs in dienst zijn. Iedere werknemer is in het bezit van een VCA certificaat en de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen en normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel.