Airco reinigen

airco reinigenBent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u een airco reinigen kan? Bent u op zoek naar een bedrijf dat periodiek bij u langskomt om uw airco te checken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group. C&R Group is gevestigd in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring en onze grote groep van experts weten wij als geen ander wat wij voor uw airco kunnen betekenen. Door de jaren heen hebben vele bedrijven ons weten te vinden. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken voor uw airco. Voor een airco reinigen door experts bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Neem een kijkje op deze website en laat u verrassen door onze diensten. De experts van C&R Group staan graag voor u klaar.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Technisch airco reinigen, renovatie en meer

Bent u op zoek naar een specialist voor het airco reinigen? C&R Group is een begrip in de regio en ver daarbuiten voor het airco reinigen. Wij werken met een groot team van meer dan 30 monteurs die graag voor u aan de slag gaan. Wij zijn groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. C&R Group is wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers zit in Nederland. C&R Group staat bekend om technisch reiniging van verschillende apparatuur. Door de jaren heen hebben wij vele verschillende oppervlakten en airco’s gereinigd. Het is erg belangrijk dat u regelmatig uw airco laat controleren en laat schoonmaken. Wij raden u aan om dit aan professionals over te laten. Een schone airconditioning vermindert namelijk de kans op allerlei vervelende luchtwegaandoeningen en allergieën. Wij hebben veiligheid, milieu en hygiëne hoog in ons vaandel staan. Wij werken met de modernste technieken waarmee wij een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Daarnaast werken wij uitsluitend met ervaren personeel dat door specifieke trainingen en cursussen goed en veilig werk aflevert. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Airco reinigen periodiek instellen met C&R Groep

Wilt u meer weten over de richtlijnen voor de reiniging van uw airco? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.