Airco reinigen

airco reinigenBent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een airco reinigen kan? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u niet alleen terecht kunt voor de reiniging van uw airco maar dat uw airco ook onderzoekt op bacteriën en vuiligheid? Zoek dan niet verder! Bij C&R Group bent u van harte welkom. Wij zijn een modern bedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Heeft u problemen met uw airco of is uw airco aan een keuring toe? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij plannen graag een afspraak met u in om uw airco te onderzoeken. Indien nodig kunnen wij uw airco reinigen volgens de juiste richtlijnen. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst die uw airco perfect kunnen reinigen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op onze website. Laat u verrassen door onze diensten en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. 

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

24 uursservice voor airco reinigen door C&R Group

Wilt u uw airco reinigen? C&R Group is een begrip in de regio en ver daarbuiten. U vindt ons in het mooie dorpje Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij hebben veiligheid, milieu en hygiëne hoog in ons vaandel staan. Als modern bedrijf denken wij graag met u mee en wij werken met de nieuwste technieken om uw airco grondig te reinigen. C&R Group werkt met de beste experts die volgens de juiste richtlijnen zijn gecertificeerd. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en zijn in het bezit van de meest recente certificaten op het gebied van voedselveiligheid. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij doen (technische) reiniging, renovatie en meer. Heeft u problemen met uw airco of heeft uw airco een storing? U kunt altijd onze 24 uursservice bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee. Wij plannen direct een afspraak in voor het airco reinigen.

Meer weten over airco reinigen door C&R Group?

Wilt u meer weten over onze diensten? Vele klanten gingen u al voor en maken tegenwoordig gebruik van onze service. Wij werken voor grote, bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.