Airco reinigen

airco reinigenU wilt een airco reinigen? Een airco is heel belangrijk voor een gezond leeflimaat in een ruimte. Doordat een airco veel lucht te verwerken krijgt, kan een airco vervuild raken. Het is daarom belangrijk om een airco goed te onderhouden en tijdig te reinigen. Het technisch reinigen van een airco doen we bij C&R Group graag voor u. Wij reinigen de airco, zodat vuil wordt verwijderd en de airco weer naar behoren kan functioneren.

Waarom een airco reinigen?

Waarom zou u een airco reinigen? Een vervuilde airco kan vervelende klachten tot gevolg hebben. Zo kan het leiden tot ziekteverzuim of een hoger energieverbruik. Wordt een airco niet op tijd gereinigd, dan kan het zijn dat een airco niet meer in staat is om de gewenste temperatuur te behalen. Daarom is een airco reinigen nodig. Om een gezond leefklimaat te kunnen waarborgen en de airco optimaal te laten functioneren is het nodig om eens in de zoveel tijd de airco professioneel te laten reinigen.

Een airco reinigen door C&R Group

Op zoek naar specialisten die uw airco reinigen kunnen? C&R Group is een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf. Wij denken graag met u mee en bieden oplossingen op maat. Is het vanwege de aard van uw bedrijfsruimte bijvoorbeeld niet mogelijk om tijdens reguliere werkuren een reiniging van de airco uit te voeren? Dan is het mogelijk dat wij ons personeel buiten reguliere werkuren inplannen, zodat de airco in uw werkruimte toch gereinigd kan worden zonder dat er sprake is van overlast. Door ons flexibel op te stellen kunnen we u altijd een passende oplossing bieden!

Bij C&R Group hechten we veel waarde aan veiligheid, milieu en hygiëne. We werken daarom volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Ook zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Ons personeel volgt met regelmaat cursussen en trainingen zodat we u altijd zo goed mogelijk kunnen helpen. Uw wens staat bij ons centraal. We streven ernaar om op een prettige wijze langdurig met onze opdrachtgevers samen te werken, waarbij we wederzijds vertrouwen en respect heel belangrijk vinden. C&R Group werkt met meer dan 25 ervaren monteurs en is werkzaam in heel Nederland en daarbuiten. We zijn bij C&R Group werkzaam voor bekende grote bedrijven, maar pakken ook graag de kleinere klussen aan.

Bij C&R Group zijn we u graag van dienst. Heeft u misschien nog een vraag over het airco reinigen of wilt u graag weten welke typen airco’s wij kunnen reinigen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!