Airco reinigen

airco reinigenWilt u uw airco reinigen door een professioneel bedrijf? Bent u op zoek naar dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers die 24 uur per dag voor u klaar staan? Dan bent u bij C&R Cleaning en Renovatie aan het juiste adres! Een airco reinigen in een bedrijfspand of winkel is een hele klus. Onze medewerkers nemen dit graag voor u uit handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Door regelmatig uw airco te reinigen voorkomt u vieze luchtjes en behoudt u een gezonder leef- en woonklimaat. Wilt u meer weten over onze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over. 

Voordelen airco laten reinigen

Een specialist nodig voor het airco reinigen? Door gebruik te maken van een airco wordt er continue lucht gecirculeerd in uw gewenste ruimte. Dit is erg aangenaam in de zomermaanden, maar het kan ook verfrissend zijn in de wintermaanden zodat u een constante temperatuur behoudt in uw pand. Doordat de airco continue lucht blaast worden hierdoor ook schimmels en bacteriën aangetrokken. Zo ontstaat er een vervuilde airco. Het is daarom van belang dat u met regelmaat uw airco laat reinigen door een professioneel bedrijf. Als u regelmatig uw airco laat reinigen behoudt u een gezonder werk- en leefklimaat, uw installatie gaat langer mee en u ervaart een lager energieverbruik. Daarnaast voorkomt u de groei van bacteriën en schimmels. Wij zijn de specialist voor het airco reinigen.

Over C&R Cleaning en Renovatie

C&R Cleaning en Renovatie is een modern bedrijf dat gevestigd is in Wijk en Aalburg. In het altijd gezellige Brabant werken wij in een team met 25 ervaren monteurs. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de richtlijnen en normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Bij ons staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van uw airco, renovatie opdrachten en meer. In de loop der jaren hebben wij ons vakgebied steeds verder uitgebreid, zo ook in het buitenland. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Délifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Meer weten over airco reinigen?

Wilt u meer weten over onze werkwijze voor airco reinigen? Heeft u vragen over onze diensten en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan snel een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kunt u ons ook altijd benaderen. Wij staan u graag te woord.