Airco reinigen

airco reinigenBent u op zoek naar een expert voor airco reinigen? Word het weer tijd voor het onderzoeken en reinigen van uw airco zodat bacteriën en bacillen geen kans meer hebben? Zoekt u dan niet verder. Cleaning Renovatie is dé expert waar u naar op zoek bent voor professioneel airco reinigen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en weten wij als geen ander wat wij voor uw airconditioning kunnen betekenen. Wij beschikken over een groot, deskundig en gemotiveerd team dat graag voor u klaar staat om uw airco op de juiste manier te onderzoeken en te reinigen. Wij zijn een modern bedrijf dat met de nieuwste technieken en volgens de juiste richtlijnen uw airco onderzoekt en reinigt. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel en al onze medewerkers beschikken over de juiste VCA papieren. Voor het inplannen van een airco reinigen bent u bij Cleaning Renovatie aan het juiste adres.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Technisch airco reinigen, renovatie en meer

Is het weer tijd voor een airco reinigen? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die dat voor u uit kan voeren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group. C&R Group is gevestigd in Wijk en Aalburg en komt graag bij u langs in heel Nederland. Wij werken veelal voor bedrijven, maar ook particulieren kunnen ons benaderen. Wij beschikken over een groot team van 30 deskundige en gemotiveerde medewerkers die graag voor u een airco reinigen uitvoert. Wij zijn een modern bedrijf dat met de nieuwste technieken in staat is om allerlei verschillende apparaten, oppervlakten en machines op de juiste wijze te onderzoeken, te onderhouden en schoon te maken. Bent u benieuwd wat wij voor uw airco kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod van diensten en neem direct contact met ons op. Voor het professioneel airco’s laten reinigen bent u bij C&R Group aan het juiste adres.

Airco reinigen door C&R Group

C&R Group werkt veel samen met grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn tactisch verspreid over heel Nederland waardoor wij binnen zeer korte tijd bij u kunnen zijn. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Nadat wij uw airco hebben gecontroleerd gaan wij over tot de reiniging. Daarnaast kunnen wij periodiek afspraken met u inplannen zodat u nooit te laat uw airco’s laat reinigen. Cleaning Renovatie werkt volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van een geldige VCA. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog bij ons in het vaandel. Wij staan bekend als een modern bedrijf dat met de laatste methodes de beste resultaten kan behalen.

Airco reinigen inplannen bij onze experts?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het reinigen van uw airco? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in voor het onderzoeken en reinigen van uw airco.


Wij werken voor: