Airco reinigen

airco reinigenEen specialist nodig voor het technisch airco reinigen? Bent u op zoek naar een modern bedrijf dat voor u een airco reinigen kan? Bent u op zoek naar een expert die periodiek uw airco onderzoekt en reinigt volgens de juiste richtlijnen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group. C&R Group is gevestigd in het Brabantse dorpje Wijk en Aalburg. Wij komen graag bij u langs in heel Nederland om uw airco op de juiste manier te onderhouden en indien nodig te repareren en te reinigen. C&R Group staat bekend om het technisch reinigen van verschillende apparatuur. Een schone airconditioning vermindert de kans op allerlei vervelende luchtwegaandoeningen en allergieën. Het is daarom erg belangrijk dat u regelmatig uw airco door professionals na laat kijken.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Technisch airco reinigen, renovatie en meer

Het tijdig airco reinigen is erg belangrijk. Omdat airco’s in gebouwen, panden en woningen vaak gebruikt worden is het erg belangrijk dat uw airco schone lucht verspreidt. Het kan namelijk gebeuren dat er zich bacteriën en vuiligheid in uw airco gaan nestelen. Zodra u uw airco aanzet worden deze bacteriën door diverse ruimtes in uw woning of pand verspreid. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Verzuimt u om uw airco te reinigen dan zult u merken dat het ziekteverzuim omhoog gaat en dat uw medewerkers, familieleden en uzelf sneller verkouden of zelf ziek worden. Daarnaast zult u merken dat uw airco harder moet werken. Dit resulteert weer in hoger energieverbruik. Airco’s raken namelijk snel vervuild omdat er constant lucht gecirculeerd wordt door de verschillende componenten. De grote voordelen van het op tijd airco reinigen zijn:

  • Gezonder werk- en leefklimaat
  • Langere levensduur van uw installatie
  • Lager energieverbruik
  • Frisse en schone lucht
  • Voorkomen van bacteriegroei en schimmels

Airco reinigen periodiek instellen met C&R Groep

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst die graag voor u aan de slag gaan. Wij staan bekend als een modern bedrijf waar veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staat. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Airco reinigen laat u over aan de experts van C&R Group in Wijk en Aalburg.