Airco reinigen

airco reinigenBent u op zoek naar een expert voor airco reinigen? Word het weer tijd voor het onderzoeken en reinigen van uw airco zodat bacteriën en bacillen geen kans meer hebben? Zoekt u dan niet verder. Cleaning Renovatie is dé expert waar u naar op zoek bent voor professioneel airco reinigen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en weten wij als geen ander wat wij voor uw airconditioning kunnen betekenen. Wij beschikken over een groot, deskundig en gemotiveerd team dat graag voor u klaar staat om uw airco op de juiste manier te onderzoeken en te reinigen. Wij zijn een modern bedrijf dat met de nieuwste technieken en volgens de juiste richtlijnen uw airco onderzoekt en reinigt. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel en al onze medewerkers beschikken over de juiste VCA papieren. Voor het inplannen van een airco reinigen bent u bij Cleaning Renovatie aan het juiste adres.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Technisch airco reinigen, renovatie en meer

Cleaning Renovatie is gevestigd in Wijk en Aalburg maar komt graag bij u langs in heel Nederland. Wij zijn wereldwijd inzetbaar. 95% van onze opdrachtgevers is echter gevestigd in Nederland. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Cleaning Renovatie werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Door de jaren heen werken wij voor veel grote bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wij zijn een modern bedrijf dat met de nieuwste technieken en volgens de juiste richtlijnen uw airco reinigt. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel en dat merkt u duidelijk aan onze werkwijze.

Airco reinigen door C&R Group

Het is belangrijk dat u regelmatig uw airco laat reinigen. Als u dit nalaat dan krijgen bacteriën en bacillen vrij spel. De bacteriën en bacillen kunnen ongemerkt door de airco in het hele gebouw worden verspreid wat resulteert in meer ziekteverzuim. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt alvast een kijkje nemen op deze gebruiksvriendelijke website. Wij beschikken over een 24 uursservice waar u altijd terecht kunt met uw vragen en bij storingen. Daarnaast zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar voor al uw vragen.


Wij werken voor: