Airco reinigen

airco reinigenBent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een airco reinigen kan? Is uw airco aan een onderhoudsbeurt toe of vertoont uw airco kuren? U kunt altijd contact opnemen met C&R Group in Wijk en Aalburg. Onze medewerkers plannen zo snel mogelijk een afspraak in zodat uw airco op de juiste manier gecontroleerd en gereinigd kan worden. Wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Bij ons staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten controleren en reinigen van uw airco. Het is van groot belang dat u regelmatig uw airco laat reinigen door professionals. Het voorkomt bacteriegroei en schimmels.Een schone airconditioning vermindert de kans op allerlei vervelende luchtaandoeningen en allergieën sterk. Een vuile airco is daarbij ook nog eens hoog in energieverbruik. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat voor u een airco reinigen kan bent u bij C&R Group aan het juiste adres!

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Technisch airco reinigen, renovatie en meer

Tijd voor het airco reinigen? C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn de specialist voor het technisch airco reinigen. Wij hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst die uw airco op de juiste manier controleren en reinigen. Wij zijn een modern bedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. In de loop van de jaren hebben wij onze ervaring en diensten steeds verder uit kunnen breiden. Al onze diensten staan elders op deze website uitgebreid beschreven. Wij werken met meer dan 25 ervaren monteurs die stuk voor stuk VCA gecertificeerd zijn. Wij zijn een modern en flexibel bedrijf dat de werkzaamheden eventueel ook ‘s nachts of in het weekend kan uitvoeren. C&R Group werkt voor veel grote bekende bedrijven zoals Ahold, VION, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Airco reinigen periodiek instellen

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u vergeet om uw airco tijdig te laten reinigen. Daarom leggen wij graag vast dat wij uw airco periodiek controleren en reinigen. Op deze manier behoudt u de controle en voorkomt u dat er allerlei vervelende gevolgen zijn. Door regelmatig uw airco te laten reinigen en controleren zult u merken dat het ziekteverzuim stabiel blijft. Frisse en schone lucht is goed voor alles en iedereen! Wij zien uw aanvraag voor het reinigen van uw airco graag tegemoet.