Airco reinigen

airco reinigenBent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor airco reinigen? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Wij zitten al jaren in het vak en weten waar wij over praten als het gaat over airco reinigen. Niet alleen voor het reinigen van een airco bent u bij ons aan het juiste adres, maar wij bieden ook voor verschillende apparaten (technische) reiniging en renovatie aan. Heeft u meerdere apparaten die gereinigd moeten worden? Op het moment dat wij bij u bezig zijn, kijken wij gelijk naar de andere apparaten in het bedrijf. Misschien kunnen wij daar ook de juiste schoonmaakbeurt voor regelen. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van airco’s en dat merkt u. Wij weten hoe airco’s in elkaar zitten en waar wij op moeten letten bij het reinigen. Als u voor C&R Group kiest dan is het voordeel dat tijdens de airco reinigen het apparaat niet lang hoeft uit te staan. Wij bereiden ons van te voren goed voor zodat wij precies weten wat ons te wachten staat. Zo kunnen wij in een snelle tijd een efficiënte reiniging realiseren.

Offerte aanvragen?

Professioneel een airco reinigen

Wilt u uw airco reinigen? Wilt u dat uw airco op een professionele manier wordt schoongemaakt? Wij zijn de specialist in het airco reinigen. Dan is het belangrijk dat u kiest voor een bedrijf waar veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn dat bedrijf! Wij maken uw airco op een professionele manier schoon zodat u er weer een tijdje tegen kunt. Wij zorgen ervoor dat alle bacteriën en schimmels verwijderd worden en dat uw airco weer gebruikt kan worden. Wij bieden u daarbij een 24 uursservice aan. Dit houdt in dat wij op ieder tijdstip en op iedere dag uw airco kunnen komen schoonmaken. Komt het overdag echt niet uit dat de airco stilstaat? Dan kunnen wij in overleg met u in de avonduren, nachturen of weekenden een afspraak maken.  

Een airco reinigen door C&R Group

Wij zijn een modern bedrijf waar creatief en flexibel ingespeeld wordt op uw wensen. U vertelt wat u van ons verwacht en wij zorgen ervoor dat dit geregeld wordt.  Wij bieden u overigens de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Wij zijn niet alleen het adres voor reiniging en renovatie, maar wij hebben ook onderdelen om uw airco te repareren. Wij werken onder andere met de bedrijven Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.