Airco reinigen

airco reinigenBent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u airco op de juiste wijze kan reinigen? Bent u op zoek naar airco reinigen in uw regio? Bij C&R Group bent u aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze diensten aan. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij op de beste manier uw airco kunnen reinigen. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. Bent u benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend een kijkje op onze website en laat u verrassen door onze aangeboden diensten. Onze monteurs komen graag naar u toe voor airco reinigen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Offerte aanvragen?

C&R Group sterk in technisch onderhoud en airco reinigen

Tijd voor het airco reinigen? C&R Group is voor u hét bedrijf waar u van op aan kunt bij het airco reinigen. Wij bieden u verschillende diensten aan voor technische reiniging en renovatie van verschillende airco’s. C&R Group heeft meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Wij staan bekend als een modern bedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Zij voldoen aan de juiste normen en richtlijnen voor de reiniging van uw airco. Het is belangrijk dat u regelmatig uw airco laat schoonmaken. Indien u dit niet regelmatig doet krijgen bacteriën en ziektekiemen vrij spel. Er zal dan constant vervuilde lucht door uw gebouw, woning of pand blazen. Dit komt het ziekteverzuim op de werkvloer niet ten goede en u zult zichzelf ook minder fit voelen. Een schone airco is zeer belangrijk voor een gezonde werk- en leefomgeving. Onze vakmannen doen aan (technische) reiniging, renovatie en meer. U bent bij ons aan het juiste adres voor de reiniging van uw airco. 

Airco reinigen door C&R Group

C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven zoals onder andere Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. U kunt op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor airco reinigen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Voor al uw vragen kunt u één van onze medewerkers benaderen. Wij vertellen u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.